"VEDA NEDEN FLORYA'DA DEĞİL"

"Ailem ve kız arkadaşım aldığım kararın yanındalar. Ailemle dün gece sahurda vedalaştım. Fatih Hocam'ı aradım ama bulamadım. Gerekirse geri döner, yine vedalaşırım. Orada dili öğrenmek, mücadele etmek ve başarmayı denemek istiyorum. Florya'ya sabah gittim. Salya sümük çıkardım orada. O yüzden vedayı burada yaptım. "

"Herkese kaptanlığım döneminde eşit davranmaya çalıştım. Kimse kimseye saygısızlık yapmadı. İyi bir kaptan olduğumu düşünüyorum. Kalbimden geçen kaptan Sabri ya da Ayhan Abi'dir. Ligde kim şampiyon olur olmaz bilemiyorum ama bu ülkeden gittiğim için rahat rahat fikrimi söyleyebilirim. Bence spor mahkemeleri kurulmalı ev suç işleyen ömür boyu futboldan men edilmeli. Atletico Madrid formasını da Galatasaray forması gibi terimin son damlasına kadar ıslatacağım. "

DİYARBAKIRSPOR VE ANTALYASPOR MAÇI...

"En sevindiğim an şampiyon olduğumuz andır. Diyarbakırspor ve son Antalyaspor maçı da en üzüldüğüm anlardır.
Şu an sakatlığım 5-6 gün sürecek. Antrenman yapmama engel ama ciddi değil. Hangi formayı giyeceğimi bilmiyorum. 10 numara önemli ama ben 14 ve 66'yı istiyorum. Belki özlemiştir insanlar. "

"Atletico Madrid formasının hakkını sonuna kadar vereceğim. Kendi eksiklerimi biliyorum. Duygusal olduğum için İspanya'da daha az yıpranacağım. Herkesten destek ve dua bekliyorum.

HANGİMİZ AVRUPA'YA GİTTİ?
SELÇUK İNAN BANA SİTEM ETTİ

"Avrupa'da oynayan Türk futbolcular Nihat ve Tuncay Abi var. Türk pasaportunuzun olması Avrupa'da sorun olabiliyor. EURO 2008'de yarı final gördük ama hangimiz Avrupa'ya gitti? Bu durumu Tuncay ve Nihat Abi daha iyi biliyor. Selçuk İnan şakayla karışık bana sitem etti; ama onun G.Saray forması giymesi önemli. Giydiği formanın hakkını verir. Selçuk sitem ediyor; ama kararıma saygılı. Fizyoterapist ve tercüman istiyorum. Ama İspanyolca öğrenmek için çaba harcayacağım."

G.SARAY YENİ BİR TEKLİF YAPTI AMA...

"Bonservis bedeli olmadan gitmiyorum. Transfer rekoru olduğunu düşünüyorum. Galatasaray yönetimi elinden geleni yaptı. Yeni bir teklifte bulundular ama bu benim tercihim. Hiddink de Avrupa'da futbol oynamamdan mutlu olacağını söyledi. Hepiniz hakkınız helal edin. Ne kadar sıkıntılı dönem yaşadıysak da sorunsuz gitmek istiyorum."