Quote Originally Posted by Revolution View Post
BBL'ye çıkan Genç Banvit, haklarını İTÜ'ye devretti. Genç Banvit bölgesel ligden, İTÜ BBL'den devam edecek.

İTÜ direkt düşecek. Antrenörleri geçen yılkı genç takım antrenörü ve BBL için tabii ki yetersiz. Kadroları yetersiz. Zaten geçen yıl 2. ligde küme düşen takıma ne derece takviye yapılabilir ki? Genç Banvit'ten katkılar olacaktır tabii ki ama yine yetersiz.
İTÜ'ye idmana gittiğimde idareci bana direkt böyle bilgi vermişti ama adam patladı resmen

___

Genç Banvitliler, “Bandırma Kırmızı” oldu

Beko Basketbol Ligi’nde TB2L şampiyonu olarak gelen Genç Banvitliler, devir görüşmelerinden sonuç çıkaramayınca yola devam kararı aldı.
Daha önce İTÜ ve Torku Selçuk Üniversitesi ile görüşen ancak sonuç alamayan Banvit, Genç Banvitliler’in Bandırma Kırmızı ismiyle Beko Basketbol Ligi’ne girmesini uygun gördü. Federasyonun yönetmeliklerine göre Bandırma Kırmızı, yeni bir yönetim ve idare heyetiyle Banvit’le olan organik bağını yok ederek sezona girecek.
Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk konuyla ilgili olarak, “Yönetim kurulumuz Genç Banvitlileri devretmek istiyordu. Ancak böyle bir ortam oluşmadı. Organik yapısı farklı olacak bir kulüp yapısıyla Bandırma Kırmızı yola devam edecek” dedi.