Adrian'ın pozisyonu için birkaç şey söylemek istiyorum.(Kırmızı kartı için)O pozisyonda hakem art niyetli davranarak attı Adrian'ı , evet sert müdahele aslında ama kasıtlı birşey yok göremiyor kolları biraz daha aşağıda olsa öyle birşey olmayacak hakemin art niyetliliği işte.Ancak şu da var , kaç maç ceza aldığını tartışıyorsanız sonuçta direk kırmızı yanlış hatırlamıyorsam.Ve hakem notlarında bunu dirsek şeklinde yazdıysa 2 maç normaldir.O da hakemin raporundan kaynaklı.
Kuralara gelince geç yorum yazıyorum ama bilerek bekledim takımları daha fazla incelemek açısından.
Trabzonspor savunmada biraz daha dikkatli olursa Bilbao ile kafa kafaya çarpışır.Ben inanmıyorum Bilbao'nun Trabzon'dan çok güçlü olduğuna.Adamların istikrarı var kadro konusunda bir artıları o bence.Trabzonspor'un ilk maçta özellikle çok dikkatli olarak avantajlı bir skor elde etmesi halinde şansı var.Kaldı ki benim ligimin şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamış elinden kaçırmış takımı , Bilbao tarafından biraz fazla küçümsendi.Hadlerini bildirmek lazım...Tur şansını %40 görüyorum o da Bilbao'nun birkaç artısı nedeniyle.
Bursaspor'a gelince ; aynı şeyler Bursa için de geçerli.Düzey olarak çok fark yok bu iki takım arasında.Bursaspora , daha doğrusu Ertuğrul Sağlam'a saygım büyük.Güvenim de tam..Anderlecht çok iyi gününde olmazsa Bursaspor turu geçebilir.Tur şansını %49 olarak görüyorum o da tecrübeden.
Ben Bursaspor veya Trabzonspor'dan en az birinin turu geçeceğine inanıyorum
Beşiktaş'ın rakibi Alania içinse çok fazla bilgim olmamakla birlikte geçen sezonki Plzen maçını hatırlatmak isterim.Plzen ilk maçta yüreğimizi ağzımıza getirmek için baya iş yapmıştı.Rakibi küçümsememek lazım , Beşiktaş'ın kalitesi ortada.Turu geçmek için şansını % 90 olarak görüyorum.