Sayfa 41 / 169 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şakacı çocuk seni

Nesine

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesine istersen

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

4.bitirirsek bütün yaz Liverpool avatarı kullanırsın ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    4.bitirirsek bütün yaz Liverpool avatarı kullanırsın ?
    Tamam Bitiremezseniz de sen ManU avatarı kullanırsın bütün yaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ahah, ilahi osman. maçı izlemedin de sadece skora mı baktın yoksa? downingi'in direkte patlayan topu,kaçan penaltı, suarez'in müthiş oyunu. daha ne olacağıdı? gerrard'sız fırtına gibi bir liverpool, (tabi suarez çıkana kadar) ve sen hüsran falan diyorsun abi ya. yapma lütfen ))

adam'a da bir parantez açayım. böyle giderse kaptanı keser.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben 2. yarıyı izledim de son dakikalardaki doldur boşalt dışında liverpool u bildiğin ezdi sunderland

bu arada arsenal maçı 0-0 bitti gervinho kırmızı gördü ben şahsen hiç ışık alamadım arshavin 11 de çıktı maça hazard tarzı oyuncu ve bi ortasaha oyuncusu alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tamam Bitiremezseniz de sen ManU avatarı kullanırsın bütün yaz
    Anlaştık sayın yönetici

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    ahah, ilahi osman. maçı izlemedin de sadece skora mı baktın yoksa? downingi'in direkte patlayan topu,kaçan penaltı, suarez'in müthiş oyunu. daha ne olacağıdı? gerrard'sız fırtına gibi bir liverpool, (tabi suarez çıkana kadar) ve sen hüsran falan diyorsun abi ya. yapma lütfen ))

adam'a da bir parantez açayım. böyle giderse kaptanı keser.
    Ben senin kadar iyimser değilim Gökay. Ne olursa olsun evimizde puan kaybıyla başlamamamız gerekirdi. Kaptan'ı bekliyoruz artık.

Barton ne adam ama ya
    Maçı izleyenler bana katılacaktır, bu ne hırçınlık bu ne asabilik. Top gidiyo, oyun devam ediyo, o sırada kavga çıkarıyo yav

Charlie Adam, Liverpool için iyi bi transfer gibi gözüküyo bu arada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BWFC'nin sabah satisa cikardigi 125 tane 9-Tuncay formasi,QPR maci sonrasi 2.5 saatte bitmis.Saatte 50 forma ediyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şimdi o formalar 100 liradan olsa. İyi iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

Ben senin kadar iyimser değilim Gökay. Ne olursa olsun evimizde puan kaybıyla başlamamamız gerekirdi. Kaptan'ı bekliyoruz artık.
    yukarıda da arkadaşımızın belirttiği gibi, özellikle suarez'in çıkışı ile kondisyon sorunu ortaya çıktı ve beraberliğe adeta razı olduk. kondisyon sorunun çözersek bu iş olur kanımca. çünkü ilk defa arbeloa,dossena,keane gibi boş beleş adamlar değil de kalburüstü adamlar aldık.

bu arada unutmadan küçük bir not. gerrard kariyeri boyunca 7 kez sakatlandı (ilki 2008 yılının ağustos ayı) ve bunların 6 sı kasıkta zorlanma. şimdiki sakatlığı da aynı maalesef. korkuyorum mütemadiyen müzimin mi acaba diye.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CheLsea, Manu ve M.City de izLedikten sonra hemen hemen sezonun nasıL geçeceğini kestirebiLeceğiz sanırım. ArsenaL den bir cacık oLmaz bu sezon. Aynı şekiLde LiverpooL un da ciddi bitirici probLemi var. Suarez iyi, hoş oynuyor ama istikrar yok. SürekLiLiği oLan sağLam bir forvet oyuncusuna ihtiyaçLarı var. Bu sezon yarış CheLsea,Manu ve City arasında geçecektir bence. Süpriz Tottenham ve Everton oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

sakary Ali Misafir

Arsenal'de Newcastle deplasmanında 1 puan almış.Fabregas ve Nasri'siz çok zor bir sezon olacak.Çok merak ediyorum Arsenal'in bu sezon neler yapabileceğini..ManU şampiyonluğun en büyük adayı gibi.Chelsea'nin neler yapacağı konusunda hiçbir fikrim yok.City ise istikrarlı gidemez gibi.Bakalım heyecanlı bir lig olacağı kesin.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Arsenal'de Newcastle deplasmanında 1 puan almış.Fabregas ve Nasri'siz çok zor bir sezon olacak.Çok merak ediyorum Arsenal'in bu sezon neler yapabileceğini..ManU şampiyonluğun en büyük adayı gibi.Chelsea'nin neler yapacağı konusunda hiçbir fikrim yok.City ise istikrarlı gidemez gibi.Bakalım heyecanlı bir lig olacağı kesin.
    Newcastle iyi defans yaptı. Hoş kaleciyi zorlayan pozisyon bulamadı Arsenal zaten.. Arsenal 125. yılını da hüsranla sonuçlandıracak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay'ın maaşını forma satışlarından çıkartmış Bolton.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Youtube'dan birkaç videosuna baktım , onlar üzerinden konuşmak çok doğru olmasa da Wenger yine yapacağını yaptı sanırım..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Copa America'da izleybildiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sağ kanadı otoban gibi kullanıyordu. Wenger yapacağını yaptı işte yine.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arsenal'in yaş ortalamasıyla bizim okul takımının yaş ortalaması birbirine yaklaşıyor giderek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu da demek oluyor ki Tuncay İngiltere'de gerçekten seviliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default United Götze'yi gözüne kestirdi

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Alman orta sahası Mario Götze'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Premier Lig'de mücadele eden Macnhester United'in hedefinde Borussia Dortmund forması giyen Alman orta saha Mario Götze'nin olduğu iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan Express'in haberine göre, geçen hafta Almanya'nın Brezilya'yı 3-2 yendiği hazırlık karşılamasında izledikleri Götze ile olumlu rapor hazırlayan United yöneticilerinin, transfer için kolları sıvadığı yazıldı.

Geçtiğimiz sezonun Bundesliga şampiyonu Dortmund'un vazgeçilmez isimlerinden olan ve ligin en iyi genç yeteneği seçilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun Barcelona ve Real Madrid'in de listesinde olduğu belirtildi.

Borussia Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncunun 20 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli olduğu belirtildi.

3 Haziran 1992 yılında dünyaya gelen Mario Götze, altyapısından yetiştiği Dortmund'da 2009 yılında henüz 17 yaşındayken profesyonel oldu ve bu zamana kadar 40 maçta sarı siyahlı formayı giymeyi başardı.

Kaynak:Sporx.com Dış Haberler

FM 2011'in wonderkidlerinden.Alırsa iyi bir iş yapmış olacak Manu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eski Torres geri mi geldi ne yoksa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lampard'ın pozisyon penaltı değil hakem iyi görmüş ancak Lampard gibi tecrübeli oyuncu neden o kadar erken bıraktı anlamadım, az daha beklese temas olunca bıraksa kendini net penaltı

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Gol olmaz kalan dakikalarda maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Villas Boas'ın hareketleri süperdi Chelsea de berabere kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mario Götze'nin bu sezon değilde gelecek sezon mutlaka ayrılacağını düşünüyorum.Manu'ya iyi gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Herkes berabere kaldı,sıra Manu'da mı yoksa
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Torres berbat oynuyor yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ligin 3 büyük takımının maçlarında toplam 2 gol oldu.Sadece yapılan savunmaların etkisi değil bence bu.Manu le yapacak WBA deplasmanında çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Wayne Rooney yeni saçlarıyla ilk golünü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

1-1 bitti ilk yarı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri