Sabah bir ayran aldım. Tam içmeden önce üstüne bakıp inceledim ve ÜT: 12.09.2011 - SKT: 02.09.2011.
Nereden aldın Aygün? Bizim burada da bir market var son 2 günü olan mallar var sürekli.
Onu anladım Eralp, ben bizim marketin sorununu ayrı söylemiştim O hata çok bariz birşey gibi ayın 9'u Eylül oluyor. Ağustos'un 14'ündeyiz. Merdiven altı üretim olabilir ondan sordum.
Merdiven altı üretim olabilir valla Aygün, Sütaş gibi bir firmanın öyle bir hata yapacağını sanmıyorum
_nedvedmania yap bence Cihan ya da nedvedmania_ filan
therealnedvedmania yap
pavelnedvedmania yap bence.
nedvedmanya da olurmuş .
Öneriler için teşekkürler. O Mohamed Sayed ölmeden bana rahat yok
cihaNedvedmania ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
CihaNedvedmania bile olmuyor. Sığmıyor
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
cihanekremcetin11 yap Cihan.
NedvedManiac olabilir.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Oda sığmyor
CihaNedvedmania yaptım
o nasıl sığdı
edit: başta sığmıyor demişsin ya ondan sordum
nedvedmanisa yapsaydın Cihan, biri sana öyle demişti
Az önce adamın birinde 3310 telefon gördüm,hüzünlendim be
Avrupadan herhangi bir takımın atkısı/forması isteyen varsa hesabıma paraları yatrısınlar Her birini kendi şehrinden alacağım ona göre
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=101191
Ne yenilik yapılmış farkedemedim. Belli birşeyler azalmış ama ne
Bit Pazarı yok Kitap yok Eğitim Öğretim yok Var ama toplandı bir araya
Futbol alanını kaldırsaydım sanırım herkes hatırlardı. Bölümler hatırlanmadığına göre gerçekten gereksiz bir çok başlık varmış demektir.
Aygün'ün bahsettiği alanlar alt başlıklardı hala alt başlık olarak duruyorlar.
Güzel olmadı mı sizce?