Sayfa 626 / 1204 İlkİlk ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... SonSon
18,751 ile 18,780 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz ben Arshavin gelecekse Keita'nin 11 icin degil de kulube icin alacagini dusunuyorum. Stancu yolcu olabilir boyle bir durumda da. Zaten +2de sadece 2 forvet var Elmander, Stancu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bıçaklar hazır, çocuklar hazır, nerdesin Keita?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keita'da son islemler yapiliyor, hayirli olsun!

Marc Guy (Keita'nın menajeri): Keita, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymeyecek.

Marc Guy (Keita'nın menajeri): Galatasaray transferde önemli bir yol aldı. Transfer Çarşamba gününe kadar netleşecektir.

Marc Guy (Keita'nın menajeri): Galatasaray'ı çok seviyor ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalniz ben Arshavin gelecekse Keita'nin 11 icin degil de kulube icin alacagini dusunuyorum. Stancu yolcu olabilir boyle bir durumda da. Zaten +2de sadece 2 forvet var Elmander, Stancu.
    Arshavin alınmaz, Keita alınırsa.
    Ki Arshavin artık bi hayal. Wenger onu da satarsa, harbi çoluk çocuk kalıyo takımda. Ve geçen maç 60-70 dk oynattı onu.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=XhnRt...eature=related

Bir de şöyle birşey var Keita-Eboue sağ kanadı otobana çevirir. Sol kanatta Kazım olur. Son maçlardaki performansı üst düzey. Estonya maçında da yer yer solda oynarsın. Savunmaya da desteği var.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

'Türkiye'den yalnızca G.Saray'
    Galatasaray taraftarının merakla beklediği Abdul Kader Keita transferinde son durumu açıklıyoruz...

14 Ağustos 2011 Pazar - 03:12
    Sporx.com

Hilmi SEVER
    http://twitter.com/hilmisever

Galatasaray eski yıldızı Abdul Kader Keita'yı kadrosuna katmaya çok yakın. Keita'nın, İsveçli menajeri Thomas Boehm'in ortağı Marc Guy, editörümüz Hilmi Sever'e özel açıklamalarda bulundu.

Keita'nın adının Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu ile anıldığını hatırlattığımız Marc Guy, çok net bir ifade ile sözlerine başladı. Keita'nın, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediğini açıklayan Marc Guy: "Galatasaray yönetimi ile görüşmeler sürüyor. Keita, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Galatasaray'ı çok seviyor ve yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeyi çok istiyor. Keita, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymeyecek" dedi.

Bu net ifadeleri kullanan Guy, Keita'nın Galatasaray'a transferinde önemli yol alındığını, bu transferin çarşamba gününe kadar kiralık ya da bonservisi alınarak netleşmesini beklediklerini belirtti.

Keita, Katar'ın Al Sadd kulübüne 8 milyon Avro bonservis bedeliyle satılmıştı.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Keita, Katar'ın Al Sadd kulübüne 8 milyon Avro bonservis bedeliyle satılmıştı.
    Biz bu adamı alacaksak, kaça alacağız?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

4'ten fazla verirsek takdir etmem, gerçi 4'ten az verirsek de takdir etmem..

Yani bencede, ilk defa adamakıllı bi kar etmişiz bi transferden, şimdi tekrardan alıyoruz. Kârımız ne?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Yani bencede, ilk defa adamakıllı bi kar etmişiz bi transferden, şimdi tekrardan alıyoruz. Kârımız ne?
    ne karı 200 bin euro mu ne kar ettik onamı kar diosun ? sen keita yı izlemedin galiba

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ne karı 200 bin euro mu ne kar ettik onamı kar diosun ? sen keita yı izlemedin galiba
    İzledim yeterince. İyi oynamasına da laf etmedim.
    Sen böyle söyleyince, kafam karıştı finansal açıdan rahatladığımızı sanıyodum çünkü ben, ve araştırdım şunu buldum.

Bu arada Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon Euro'ya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8 milyon 150 bin Euro'ya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz 8.5 milyona aldık. Açıklandığı gün gözümün önünde hala. Araplar da peşin vermemişti parayı. Keita'ya istersek 10 milyon verelim, farketmez. 7.5 veya 7'yse bile bu bana koymaz. Galatasaray'ı bu meblağlar yaralamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Arda ' nın gidişiyle birlikte acilen o mevkiye transfer yapmamız gerekiyor . Keşke Culio satılmasaydı .

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Biz 8.5 milyona aldık. Açıklandığı gün gözümün önünde hala. Araplar da peşin vermemişti parayı. Keita'ya istersek 10 milyon verelim, farketmez. 7.5 veya 7'yse bile bu bana koymaz. Galatasaray'ı bu meblağlar yaralamaz.
    Bi kaç yıl öncesine kadar finansımızın halini unuttun mu?
    Sadece futbolunu düşünmemek lazım.

Hem Galatasaray büyük bi kulüptür. Nice Keita'lar gelir gider. Kurtarıcımız Keita'ymış gibi konuşmaları da sevmiyorum.

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Arda ' nın gidişiyle birlikte acilen o mevkiye transfer yapmamız gerekiyor . Keşke Culio satılmasaydı .
    Culio neden satıldı ki anlam verebilmiş değilim?
    Acaba Terim, Hagi'den kalan izleri mi silmek istedi. Culio faydalı bi oyuncuydu, şans verilebilirdi. Hiç olmadı yedek dururdu. Şimdi kalakaldık..
    Last edited by di canio : 15.Ağustos.2011 at 04:38

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birkaç yıl önce finansımızın hali çok kötü filan değildi. Hatta son mali genel kurula göre birkaç yıl öncesinden daha gerideyiz Adnan Polat sağolsun. Şu an Keita kalitesinde alabileceğimiz bir adam olsa alırız zaten.

15 Ağustos 2011 Pazartesi - 11:19
    Webaslan.com

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, İspanya'da oynanacak olan Real Madrid maçına kadar transfer çalışmalarını sonlandırılmasını istedi.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi ile tüm sistemi alt üst olan ve yönetimden acil olarak transfer yapılmasını talep eden Terim, transferlerin 24 Ağustos'ta Bernabeu Kupası'nda Real Madrid ile oynanacak maça yetiştirilmesi için yönetimden bir istekte bulundu. Real Madrid karşısına transferler tamamlanmış ve tam kadro şeklinde çıkmayan isteyen Terim'in bu talebine olumlu karşılık veren başkan Ünal Aysal, yönetime transfer çalışmalarını hızlandırması için kesin bir talimat verdi.

Fatih Terim, 9 Eylül'de başlayacak Spor Toto Süper Lig öncesi 33'üncüsü düzenlenecek olan Santiago Bernabeu Kupası'nda Real'le karşı mücadele edecekleri 90 dakikaya büyük önem veriyor. Terim'in, Sarı-Kırmızılı idarecilere sunduğu raporda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "İnter ve Liverpool maçları oyunculara inanılmaz bir özgüven kazandırdı. Bu yüzden Real Madrid müsabakasında alacağımız sonuç bizim için çok önemli olacak. Bütün dünyanın yakından takip ettiği bu maçta iyi bir sonuç alırsak, lige çok iyi başlarız. Bu maçtan önce bütün transferleri bitirin ve bu vitrin maçında sahaya tam kadro çıkalım."

Terim'in yaklaşık bir aydır ekibinde görmek istediği Emmanuel Eboue'nin transferi ise hafta içi resmiyete dökülecek. Terim, defansta ve ortada forma giyebilen Fildişi Sahilli starı maçların gidişatına göre farklı bölgelerde görevlendirebilecek.

Adnan Polat yönetiminin disiplinsiz olduğu gerekçesiyle Katar'ın Al Sad kulübüne verdiği Fildişi Sahilli Abdul Kader Keita da dönmek için nabız yokluyor. Fatih Terim de taraftarların çok sevdiği Keita'nın alınması için 'olur' dedi. "Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım." diyen Keita'nın bir yıllığına kiralanması için son pürüzler giderilmeye çalışılıyor.

Kiralık gelmesi bence daha güzel olur. İyi performans gösterilirse bu sene alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    MİY Başkanı Ali Kahramanlı: Keita'nın menajeri yarın Türkiye'ye gelecek. Arkadaşlarımız menajer ile muhtemelen İstanbul'da da görüşecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keita ile eboue"nin real macina yetismesi lazim eger bide dunki macdaki gibi real as kadro cikarsa ozman vay halimize duman ederler. keitasiz olmaz ileriye top tasicak adam lazim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bugün akşam ya da yarın açıklarlar galiba hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi hayırlısı.Yavaş yavaş bitsin artık transferler.3 hafta kaldı ligin başlamasına.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Çok yönlü oyuncu diye tabir ettiğimiz Eboue;

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

baltanın yerine sol beke monte etsek iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue 19.50'de İstanbul'da...Sabah saatlerinde ise Türk Konsolosluğuna gidip çok girişli Türkiye vizesini aldı..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sol açıkta bile oynar adam hayırlı olsun çok iyi bir transfer daha yaptık...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=7rFXgVv-Yxk
    Harika bir transfer.Söylenecek pek bir söz yok zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

O nasıl bindirmedir arkadaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Umut Öfkeli
    Hoş geldin kara boğa Eboue! Menajeri ile birlikte az önce İstanbul'a geldi , sağlık kontrollerinden sonra yarın imza atacak.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

1 yabancı ve 1 yerli oyuncu daha alınıp transfer kapatılır diye düşünüyorum...

Mesaj Yetkileri