İngiltere milli takımındaki stoperler yetersiz kalırsa öyle olur tabi Ferguson bek olarak oynatıyordu ilk alındığından beri emin ol futbolu yakından takip ediyorumOriginally Posted by kburakozer
![]()
İngiltere milli takımındaki stoperler yetersiz kalırsa öyle olur tabi Ferguson bek olarak oynatıyordu ilk alındığından beri emin ol futbolu yakından takip ediyorumOriginally Posted by kburakozer
![]()
Ferguson onu bek oynatmadi yaw. Ceza aldinda savunma nakavtti man utd'in hatta yorumlar yapildi yerinde silvestre'nin oynatilmasi ne kadar doru diye. Ben kendimi bildim bileli man utd'in sag beki gary neville'dirOriginally Posted by bjk_melo_151
Yoklukta belki oynatmistir ferguson onu ama bek deil yaw adim gibi eminim. Fm 2006'da da deil. Center-back yazio oyunda full back deil. Terry mi ferdinand mi diye bile tartisiliyo ingiltere'de. Ve dedim gibi en pahali stoper deniyor adam icin daha ne diyim
![]()
Ben FMdede Gerçek hayattada Neville yokken genelde o oynadı onun dışında stoper.Originally Posted by kburakozer
Neyse uzatmanın bir anlamı yok.Dediğin gibi olsun
![]()