1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Şampiyonuz Bu Sene İstemesen de

Hybrid View

Sunumuna özen gösteriyorsun, transfer haberleri çok hoş olmuş ama bir de logo ve formaları yüklersen daha görsel olacağı kanısındayım.
    Başarılar bu arada...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Sunumuna özen gösteriyorsun, transfer haberleri çok hoş olmuş ama bir de logo ve formaları yüklersen daha görsel olacağı kanısındayım.
    Başarılar bu arada...
    Teşekkürler. Onları da yaptım şimdi.

Pozisyona girmekte zorlandığımız Genk karşısında beraberlik golümüzü 30 metreden Misimovic kaydetti.

Ortada geçen maçta Djalonun golüyle geriye düştük. Ancak Servet Çetinin kornerden golüyle bir puan almasını bildik.

Avrupa Liginde geçen iki maç sonrasında Sampdoria karşısında nasıl bir oyun ortaya koyacağımız açıkçası beni tedirgin ediyordu.Ancak sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Servet'İn kafa golüyle öne geçtik. Ardından Baroşun iki golüyle rahatladık ve net bir skorla rakibimizi geçmeyi başardık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü karşında baskılı taraf bizdik ve net 2-0 lık sonuçla evimize üç puan ile dönüyoruz.

Oyun açısından Antepi çimlere gömdük. Ama skor bakımından gol üretmekte zorluk çektik. Üç puanı kendi kalelerine attıkları golle aldık

Bu maçta ne olduğunu anlayamadım. Etkili bir oyun ortaya koyuyorduk. Antalyaspor sonradan açıldı ve golü buldu. Bir puana razı olduk böylelikle

Üstün performansımızı Beşiktaş önünde gösterdik. Ardanın yokluğunda Aydın sahneye çıktı ve maçın yıldızı oldu

Mesaj Yetkileri