Sayfa 128 / 483 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Etik kurulunun sunacağı rapor çok önemli. Şöyle ki; TFF'ye sunulan belgeler seçmece olarak sunulmamıştır. Doğal olarak savcı meselenin medya desteğini kaybetmesini istemeyeceğinden elindeki en sağlam belgeleri TFF'ye sunmuş olmalı. Çünkü amaç etik TFF'nin liglerin gidişatını etkileyen bu davada karar verebilmesini sağlamak. Eğer etik kurulu bize verilen belgelerde şike kanıtı yoktur şeklinde rapor sunacak olursa -ki şuan birçok medya kuruluşu bu yönde haber yapıyor- (gerçi benim için önemli olan Ntv'nin haberi) bu davanın önemli bir kısmı kapanmış olur. Atıyorum savcının elinde X futbolcunun Fenerbahçeli yöneticiden para alırken görüntüsü varsa savcı bunu TFF'yle paylaşmış olmalı. Zaten paylaşmıyorsa da öyle bir belge yok demektir.

Ek olarak; savcının medyada her Fenerbahçe aleyhine konuşanı ifadeye çağırması da bence birşeyler bulma çabasından kaynaklanıyor. Savcı doğal olarak davanın tarafıdır ancak elinde net kanıt olan adam Fenerbahçeliler derneğinde kumar oynatan Aziz Yılmaz'dan, Fenerbahçe iyi yönetilmiyor dedikten sonra ifadeye çağrılan Hakan Bilal Kutlualp'ten medet ummaz diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Etik kurulunun sunacağı rapor çok önemli. Şöyle ki; TFF'ye sunulan belgeler seçmece olarak sunulmamıştır. Doğal olarak savcı meselenin medya desteğini kaybetmesini istemeyeceğinden elindeki en sağlam belgeleri TFF'ye sunmuş olmalı. Çünkü amaç etik TFF'nin liglerin gidişatını etkileyen bu davada karar verebilmesini sağlamak. Eğer etik kurulu bize verilen belgelerde şike kanıtı yoktur şeklinde rapor sunacak olursa -ki şuan birçok medya kuruluşu bu yönde haber yapıyor- (gerçi benim için önemli olan Ntv'nin haberi) bu davanın önemli bir kısmı kapanmış olur. Atıyorum savcının elinde X futbolcunun Fenerbahçeli yöneticiden para alırken görüntüsü varsa savcı bunu TFF'yle paylaşmış olmalı. Zaten paylaşmıyorsa da öyle bir belge yok demektir.
    abi deliller arasında yine o siyah çanta vardır. etik kurul içini bilemeyiz der. iddianame beklenecek der. savcı da o çanta da para var der ispatlayabilseydi dediğin gibi zaten en başta onu yollardı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim tahminim etik kurulunun raporu doğrultusunda federasyon süper ligdeki hiç bir kulübe ceza vermeyecek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

En başa geri döndük Bence de bir ceza verilmeyecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Önce Fenerbahçe karşıtı medya , ve rakip takım taraftarlarının yarattığı kamuoyu ile düşmeler olacak dendi.Düşmeler diyorum ama ön planda Fenerbahçe vardı.Son günlerde daha çok Fenerbahçe taraftarının ve medyasının yarattığı kamuoyu etkili olmaya başladı bu kez de düşmeyecek şeklinde yorumlanıyor.

Ne olacağı hiç belli olmaz , her türlü sonuca hazır olmak lazım.Etik kurul yaratılan kamuoyundan etkilenecek değil.Ama tabiki gözönünde bulunduracağı hususlar olacaktır.

Artık bekliyoruz heyecanla.Hayırlısı..
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarın hareketlenecek buralar Kaç gündür sinek avlıyor konu Çıkacak kararları merakla bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Etik kurul ne derse o olacaktır.Ne diyeceğini de adım gibi biliyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

somut kanıt olamazki zaten şikenin nasıl bi somut kanıtı olurki bence fenerlilerin yaptığı gibi celallenmeye gerek yok ben adalete güveniyorum cezalı cezasını çeker inşallah kim seninin cezasını ez geçmezler.Heleki bu kadar olay dan sonra hiçbirşey yok demek saçmalık olur yani illaki birşeyler yapıcaklar lig düşme olayını pek sanmıyorum en fazla şampiyonluk elden alınıp eksi puanla başlatma olur lig düşürülürse fazla olay çıkıcağı için yapmazlar diye düşünüyorum ha eğerki suçsuzlarsa herkez serbest kalır olur biter fakat bunun ihtimalide %5

not : fenerliyim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu yaşanan sürecin ardından şampiyonluk kupası elimizden alınır ama lig düşürülmezsek çok büyük bir skandal olur. Neye dayanarak şampiyonluk kupasını alıp, eksi puanla başlatacaklar? Eğer şike veya teşvik primi sebebiyle ise cezası bellidir, bir alt lige düşürülme. Buna rağmen ligde tutup, kupayı alırlarsa bizim bir suçumuz var demektir. Eğer yukarıda yazdıklarım gibi bir durum gerçekleşirse böyle kalmaktansa ligde, ben isterimki çekilelim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

dün okuduğum haberler, bahsedilen gelişmeler ışığında düşünüyorum ve hiç bir şey çıkmayacak bu soruşturmadan diyorum tekrardan.

Del Piero_10 Misafir

Yapılan son yorumlara göre ilgili kişilerin savunmasının alınmaması bahane edilerek ligler aynı şekilde başlatılacak, ancak 2 ay sonra iddianame tamamlanıp tüm telefon dökümleri medyada yer aldığında, ligin ve federasyonun sıkıntıya girmesi kaçınılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

nereden çeksen elinde kalan bir süreç yaşıyoruz.

Etik kurula belgeler gönderiliyor,belge demek iddia demektir.İnsanlar iddiaları okuyup kesin suçlu bunlar derken, savunma gelip herşeyin farklı olduğunu ispat edebilir.Ama bizim davamızda savunmanın gelmesine izin verilmiyor,sebep GİZLİLİK!

Buna rağmen etik kurul diyorki çıkan haberlere göre net bir delil yok şikeyle ilgili,insanlar imalı sözlere başlıyor.Güçlüya fenerbahçe başka insanlar da iddianameden medet ummaya devam ediyorlar

Federasyon'unda iddianameyi bekleyeceği söyleniyor.Tamam da iddianameyi savcı hazırlar ve onun düşünceleridir bunlar, sen ya bunlara takılmadan kendi kararını verirsin,hukuksal olarak da hakkındır bu ya da ben süreci bekleyeceğim dersin."Süreci bekleyelim diyorsan bu iddianame olamaz artık,davanın sonucu olur."

Saçmalıklar silsilesi devam edip gidiyor ama hala yavaş hareket etmeye özen gösteriyorlar.Arkadaşım lig yaklaşıyo,avrupa yaklaşıyo gerekirse hafta sonu toplan,gece yarısı toplan şu kararını açıkla da bizde önümüze bakalım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok öyle eksi puan felan. Madem şike yapmış düşüreceksin. Eksi puanla felan başlatmak korkaklık, eziklik olur benim gözümde. Kupayı alacak kadar bir olay olmuşsa küme düşürmede verilmeli...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yapılan son yorumlara göre ilgili kişilerin savunmasının alınmaması bahane edilerek ligler aynı şekilde başlatılacak, ancak 2 ay sonra iddianame tamamlanıp tüm telefon dökümleri medyada yer aldığında, ligin ve federasyonun sıkıntıya girmesi kaçınılmaz.
    Bence bu takımlarımıza yapılabilecek en büyük hainlik. Bir çok takım Avrupa'da oynayacak. Ülke futbolu adına zaten iyi bir konumda değiliz ve bu yıl takımlar puan alamazlarsa iyice geriye gideceğiz. Böyle durumda en başta Avrupada oynayanlar otomatik olarak tekrar bu sürecin içine girecekler ve allak bullak olacaklar... Bence bu yıl çok kötü olacak ama hayırlısı diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savunma alınmadı ceza nasıl verilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Belki de ceza vermeyecekler??

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Federasyonun yargıdan bağımsız olarak karar verme yetkisi bulunuyor. Ceza verirlerse bu haklarını kullanarak verecekler. Savunma alma süreci yargıda olan kısım için devreye girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün saat 17'de Federasyon kararı açıklayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Bugün saat 17'de Federasyon kararı açıklayacak
    Neyin kararı abi? ligden düşürülme gibi mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Evet Ligden duscekmi dusmucek"mi cezalar vesaire vesaire iste

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Düşürmeyecekleri için fazla merak etmiyorum.Karar belli.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

savunmaların alınamaması bahanesiyle karar alınmazsa, ya da kararname falan beklenecek derlerse o da ayrı skandal. Savunmaların alınamayacağı 2 hafta önceden de belliydi. Ligler neden ertelendi o zaman? 15 ağustosta karar açıklanacak, şayet birşey çıkmazsa ligler keyiften 1 ay ertelenmiş olacak. Nasıl iş ben anlamadım.

Tabi sadece ligden düşürülüp düşürülmeme kararı olmayacak. Belki men cezaları gelebilir. Bu açıdan da önemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ali Aydınlar : Elimizde herhangi bir somut kanıt yok , bu yüzden ligler planlandığı tarihte başlayacak ve süper kupa maçı şu / şu / şu tarihte oynanacak . (Benim düşüncem bu kadar carcaradan sonra bu kadarcık konusup çekip gidecek.)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bütün kanallar verir heralde demi?
    düşüşümüzü izlermek üzcek ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1.5 aydan beri basimizi bosuna agritmis oldugumuzu anlicaz 20 dakika sonra

Gündemi Günlerdir Meşgul Eden Kritik Açıklamaya 3dk Kaldı.

Dakikaların Geçmesi Bile Heyecanlı Yahu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hala açıklanmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Açıklayın kardeşim şu kararı ne kadar yavaşsınız ya... :S

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hiç bir karar beni mutlu etmeyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bosuna bekliyoruz en bastada solemistim Birseyler cikmicak eger sike olduysa bile eski olaylar gibi turkiyede her zaman"ki gibi uzeri kapanacaktir.

Mesaj Yetkileri