1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı: K. Lierse SK: 1 - Galatasaray: 1

Hybrid View

Default Hazırlık Maçı: K. Lierse SK: 1 - Galatasaray: 1

K. Lierse SK: 1 - Galatasaray: 1

Galatasaray, 2006-2007 sezonu öncesi Hollanda'da yaptığı kamptaki ikinci hazırlık maçında Lierse ile karşılaştı. Ekibimiz maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Takımımızın tek golü 37. dakikada Ayhan'dan geldi.

Goller
    1' Lierse (0-1) (P)
    37' Ayhan (1-1)

Galatasaray
    Aykut (Mondragon), Ayhan, Song, Cihan, Volkan, Emre, Mehmet, Sabri, Ferhat, Aydın, Özgürcan, Necati, Hakan, Oğuz Sabankay

Lierse
    Marko Andic, Mohammed Elberkani, Marko Mussli, Goran Mujanovic, Oleksandr Iakovenko, Dragan Mrdja, Sven Vandenbroeck

Kaynak: Galatasaray Resmi Web Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tühbe dk 1de penaltıdan olurmu böyle şanslıklık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

mac fena deil di gencler agırlıklı bi mac oldu güsel topcular cıkar inş. buradan

Gençler diyip geçmemek lazım. Türkiye'nin en iyi gençleri boşuna Galatasarayda demiyoruz İkinci yarısını anca izleyebildim. Özellikle Arda, Mehmet, Aydın ve Ferhat bu sene bu takımda yer alabilecek kapasiteye gelmiş. Bu gençlerin ardından, Özgürcan ve Oğuz gibi futbolcularda geliyor. Bu sene transfer yapamasak bile elimizde ki bu gençleri kesinlikle kullanmalıyız. Özellikle Manisa'da kendini gösteren ve çok iyi bir çıkış yakalayan Arda'yı çok beğendim. Kendinden emin bir şekilde sağ kanatta gitti geldi..

Maç skorlarından aldanmamak lazım. Bu gençlerle biz 1-2 sene sonra avrupayı yeniden ele geçiririz ee desenize az kaldı 2000 ruhu geri geliyor..

gençlerden ben çok memnunum açıkçası

Nesil
    2006

kadroya bakılınca iyi bir skor belki resmi bir maç olsa bu kadro rakibini yenebilirdi bence geleceğin starları burda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ermoon34, ağzından bal damlıyor vallahi.

Şu anda iç açıcı top oynamıyoruz ALLAH Sonumuzu hayır etsin.

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Şu anda iç açıcı top oynamıyoruz ALLAH Sonumuzu hayır etsin.
    Hazırlık maçları bunlar. Gençleri deniyoruz işte Merak etme.. Biz yine ne yapar yapar iyi top oynarız. Ben geçen seneyi gördükten sonra artık hiç sonunu düşünmüyorum

oğuz sabankay üstünde durulması gereken bir futbolcu .... bence çok iyi olacak ...
    bu oyuncuyu amatör bir takımdan f.terim transfer etmişti ....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

arkadaşlar siz yinede kendinizi kandırmayınn ilerde bu gençler goturecek galatasarayı

Türk Gençliği'ne güvenelim. Tigana, Gerets ve Raşit Çetiner Türkiye için kazandıracağı çok kaliteli gençler var. Bursaspor'dan önümüzdeki 5 sene içinde çok kaliteli gençler çıkacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Hani hep deriz skor mu yoksa futbol mu? diye...Bazılarımız -hatta birçoğumuz- skora bakar öyle yorum yapar. Ama dün akşam sahada skordan çok konuşulması gereken bir futbol vardı.Kötü mü? Elbette Hayır...

Dünkü maçta ilkine oranla çok daha kaliteli ve çok daha diri bir mücadele vardı. Hazırlık maçı olmasının verdiği rehavete rağmen gençlerin mücadelesi alkışlanacak cinstendi.

Aydın Yılmaz: Başlı başına bir yıldız. Hem sürati hem de tekniği üzerinde barındırıyor.Geçtiğimiz sezon bir özgüven depolaması yaptı. Bu sezon da ilk 11'e doğru atılım yapacak.En ışıltılı yıldızlardan biri.

Aykut Erçetin: O artık genç değil tecrübeli bir kaleci. Yetenekleri bir-iki maçta farkedilecek cinsten değil.3-4 maç ilk 11'de sahaya çıktığı vakit Galatasaray'ın kalesini rahatıkla devralabilir.

Özgürcan Özcan: Türk futbolu yeni kralını yetiştiriyor.Yaşına oranla mükemmelin de ötesinde olan fiziki gücü en önemli kozu. Bitirici vuruşları ve hava hakimiyeti de gayet iyi. Teknik olarak bir gelişime ihtiyacı var. O gelişimi de göstereceğine inancım sonsuz.

Mehmet Güven: Şu iki maçlık performansından sonra ciddi ciddi şunu düşünmeye başladım: "Galatasaray niçin bir ön libero transferi istiyor? Gelecek oyuncu Mehmet Güven'den kaliteli olamaz". Kademe anlayışı,müdahale zamanlaması,geriden oyun kurma özelliği,teknik,pas dağıtım vs. tek kelime ile anlatılmak istenirse: Mükemmel

Ferhat Öztorun: Futbolumuzun genel olarak bir sol bek eksikliği var. Milli takımımızda dahi sol bek sıkıntısı yaşıyoruz. Ama gelecekten hiç korkmamıza hacet yok. Çünkü Ferhat o mevkiide en kaliteli oyunculardan biri olmaya namzet...Hız,kademe,orta yapma,pas dağıtım ve zamanlama en önemli özellikleri.Sürekli kendini geliştirdiğini gözlemlememek elde değil.

Oğuz Sabankay: Lierse maçında son dakikalarda oyuna girmesine karşın inanılmaz beğendim. Tam bir 10 numara özelliklerine sahip. 5 dakikada 2-3 tane gol pozisyonu hazırlaması da bu söylediklerimi özetliyor sanırım. Geleceğin en büyük yıldızlarından olmaya aday bir oyuncu...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

demirhan1984'ın futbolcular hakkındaki tespitlerine aynen katılıyorum...

Oğuz'u ben ilk kez izleme fırsatı buldum, cidden çok yetenekli, tam bir 10 numara, çok ümitliyim ondan, potansiyeli olduğunu saha içinde onu görünce çok net anlıyorsunuz..

Gençlerden çok umutluyum, umarım şans verilir...

gerets in gencelere sans vermesi cok guzel bir sey.

selman a katılmamak elde değil benim tek korkum bu gençleri kaybetmek ... böyle bir basın da bu çok zor değil ... oğuz sabankay ı cl de bir maç şans verilse (kolay denilebilecek maçda) eminim değerini katlar ... bizim gençlerle ilk 11 çıkartabiliriz ..
    walla alt yapımız bu kadar sağlamken endişelenmeye pek gerek yok .... hasan şaş ümit karan song gibi simlerle genç oyuncuları harmanlamak lazım ...

Greats bu takımın başında oldukça gençlerimizi daima izleme fırsatı bulacağız.. Ne şanslı takımımız ki başımıza böyle bir hoca geldi ve gençleri birer birer keşfetti..

Galatasaray'ın gençleri gerçekten çok güzel.1-1 biten maçı seyretmedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla gençler baya başarılıydı.Bu gençleri Galatasaray elinden kaçırmazsa Galatasaray'ın geleceği çok parlak ve tabi ki Türk Milli Takımı'nın..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

genç oyuncularımız hakikaten çok iyiydi allah hepsini nazardan saklasın inşallah harcanmazlar...

Mesaj Yetkileri