Sayfa 147 / 191 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon
4,381 ile 4,410 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eto'o sağlık kontrolüne gidiyor

İtalyan Serie A ekiplerinden İnter'in Kamerunlu forveti Samuel Eto'o'nun yarın Rusya'ya gidip sağlık kontrolünden geçeceği ve Anzhi'ye transfer olacağı iddia edildi.

Serie A ekiplerinden İnter forması giyen Samuel Eto'o'nun Rusya Ligi kulüplerinden Anzhi Makhachkala'ya transferi öncesi sağlık kontrolü için yarın Rusya'ya gideceği iddia edildi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İnter'le son kez antrenmana çıkan Eto'o, yarın Rusya'ya gidecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

Rus kulübü ile 30 milyon avro bonservis bedeli karşılığı anlaştığı yazılan 30 yaşındaki forvetin, sezon başına da 15 milyon avro olmak üzre 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

2009 yılında Zlatan İbrahimovic takasıyla Barcelona'dan İnter'e transfer olan Samuel Eto'o, mavi siyahlı forma ile 67 maçta 33 gol atma başarısı göstermişti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eto'o gibi adamı oralarda görmek çok üzücü olur ..

biz demiştik

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sezon başına 15 milyon Avro ne demek yav, vay vay vay.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

20 milyon diyorlardı pazarlıkla 15 milyon olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eto'o dan beklemezdim başkası olsa tamam ama Eto'o farklı bir futbolcuydu benim gözümde.Sıradanmış...

Irkçılıktan sürekli şikayet edip ırkçılığın sürekli yapıldığı bir lige transfer olması da ironik,demekki para bunu göz ardı ettirebiliyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Endüstriyel futbola hayır...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Salary cap sistemi ciddi ciddi düşünülmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Aynen katılıyorum. Bu işin bir sonu olması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Eto'o dan beklemezdim başkası olsa tamam ama Eto'o farklı bir futbolcuydu benim gözümde.Sıradanmış...

Irkçılıktan sürekli şikayet edip ırkçılığın sürekli yapıldığı bir lige transfer olması da ironik,demekki para bunu göz ardı ettirebiliyor.
    Katılmamak gerçekten elde değil...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Finansal Fair-Play sistemi bu olayları çözecekti, yürürlüğe geçmedi mi yoksa gediği bulundu mu?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Ağustos.2011 at 21:32 Reason: Yazım yanlışı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Milan Barçalı yıldızı istemiş

Son İtalya Serie A şampiyonu Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Thiago Alcantara'nın menajeriyle görüştüklerini, ancak Barcelona'nın bu oyuncuyu satmadığını açıkladı

16 Ağustos 2011 Salı - 13:20
    Sporx.com dış haberler

Tecrübeli orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'nun Juventus'a transfer olmasının ardından oyun kurucu arayışını sürdüren Milan, Barcelona'nın genç yıldızı Thiago Alcantara'yı transfer etmek istemiş.

İtalya Şampiyonu Milan'ın asbaşkanı ve CEO'su Adriano Galliani, basın toplantısında Thiago Alcantara'yı transfer etmek için girişimde bulunduklarını açıkladı.

"Forte Dei Marmi'de tatilde olan Thiago'nun menajeri Giovanni Branchini ile konuştum. Fakat Barcelona onu satmak istemiyor" diyen Galliani, bu transfer hikayesinin böylelikle başlamadan bittiğini dile getirdi.

Barcelona alt yapısının en son ürünü olan Alcantara, yeni Xavi olarak gösterilirken, bu yaz yapılan Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda İspanya'nın şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı. İlk kez 2009 yılında bordo mavi formayı giyen 20 yaşındaki yıldız adayı, dünya futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olarak gösteriliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Milan iki hafta İbra'sız
    İtalyan Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen Zlatan İbrahimovic'in Malmö ile oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

16 Ağustos 2011 Salı - 21:46
    Sporx.com dış haberler

Serie A ekiplerinden AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic'in iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

İtalyan Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre Malmö ile oynanan hazırlık maçında sol ayak bileğine aldığı darbe ile sakatlanan İbra'nın yapılan kontrollerin ardından yaklaşık iki hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

Del Piero_10 Misafir

Default Sissoko Roma'ya sıcak bakıyor

Moussa Sissoko'nun menajeri, İtalyan ekibiyle temas kurmadıklarını ancak gelecek tekliflere açık olduklarını söyledi.

Toulouse'un başarılı orta saha oyuncusu Moussa Sissoko için menajeri Roma'ya haber gönderdi.

Sissoko'nun ismi daha önce Manchester City, Inter, Liverpool, Lyon ve Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Ancak Forzaroma.info'ya konuşan genç yıldızın menajeri Frederic Guerra, Sissoko'nun gönlünde Roma'nın yattığını belirterek, "Roma henüz bizimle bir bağlantıya geçmedi, ama onlarla konuşmak güzel olurdu. Eğer bir teklif yapmayı düşünüyorlarsa, biz dinlemeye hazırız. Roma harika bir takım ve Sissoko oldukça istekli." ifadelerini kullandı.

Del Piero_10 Misafir

Last edited by Del Piero_10 : 19.Ağustos.2011 at 12:39

dünkü maçlarda olumlu sinyaller aldık özellikle taktik anlayış olarak takımın artık bir kişiliği var.2006dan bu yana gelen amele teknik direktörlerin yapamadığını Conte çok kısa bir sürede başardı.tabii eksikler var daha yolun başında fakat bu haliyle ilerisi için umut veriyor.eksik olan halkalar da oyuncu kalitesinin daha da yükselmesi gerek.birde ortasahanın direnci zayıf.Felipe Melo'nun gönderilmesinden sonra oraya yıkıcı bir oyuncu lazım.Conte'nin gelmesiyle takımda nerdeyse her futbolcunun performansı arttı fakat Bonucci hiç beklemediğim Barzagli bile hazırlık maçlarının en iyilerinden hatta defans olarak en iyisi diyebilirim.ayrıca Pasquato fizik olarak kendini geliştirebilirse takıma önemli katkılar yapabilir.

Marotta,3 transfer sözü verdi.2si kesin hedef 3 transfer.bakalım...

Juventus Fransa'nın Le Havre takımının 17 yaşındaki oyuncusu Prince-Desir Gouano ile anlaştı.18 yaş altı takımında da oynayan defans oyuncusunun maliyeti 1,5m.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam biraz izleyebildim maçları. Vidal'i çok beğendim. Melo'dan sonra sınıf atlatmış Juve'ye. Pirlo - Vidal ikilisi çok daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Vidal zaten benim en beğendiğim orta saha oyuncularından biridir.Modern futbola çok uygun olduğunu düşünüyorum,Marchisio'yu da yabana atmayalım ayrıca çok önemli bir isim o da.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Default Alex: "Juventus harika olur"

Chelsea'nin Brezilyalı stoperi, ciddi bir şekilde Juventus'a transfer olmayı düşünüyor.

Chelsea'nin gözden çıkarttığı savunma oyuncusu Alex, Juventus'a transfer olma fırsatı yakalarsa fazla düşünmeden kabul edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz sezonun ocak ayında David Luiz'in transfer edilmesiyle birlikte, Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.

Yeni teknik direktör Andre Villas-Boas'ın gelişi de durumu değiştirmedi ve 29 yaşındaki savunmacı, transfer dönemi kapanmadan elindeki opsiyonları değerlendirmeye başladı.

Son günlerde İtalyan devi Juventus'un Alex ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Konuyla ilgili olarak Sky Sport 24'e bir açıklama yapan Alex, "Juventus'un benimle ilgilendiğini biliyorum, ama galiba onlar beni kiralamak istiyor ve bu benim için ya da Chelsea için gerçek bir alternatif değil. Menajerim Juventus ile görüşüyor. 29 yaşındayım ve benim için bu transfer harika olur." ifadelerini kullandı.

İtalya'da oynamak istediğini de belirten Alex, "Umarım bu hayalimi emekli olmadan önce gerçekleştirebilirim. Menajerimle konuştuğumda, ona Juventus'un benim için çok iyi bir fırsat olduğunu söyledim. Şimdi her şey, Chelsea ile anlaşması gereken Juve'ye bağlı. Ancak kulübün kiralık göndermeye yanaşacağını zannetmiyorum." dedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Roma Di Benedetto'ya satıldı

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın, ABD'li işadamı Thomas Di Benedetto'ya devri gerçekleşti.
    Yapılan anlaşmaya göre, Bostonlu işadamı Di Benedetto'nun 4 kişilik grubu ve İtalyan UniCredit Bankası'nın oluşturduğu ortaklık, kulübün yüzde 67'lik hissesini satın aldı. İtalyan bankası ve Amerikalı işadamlarının oluşturduğu ortaklıkta, ağırlığın yüzde 60 ile Amerikalılar'dan yana olması, AS Roma'nın yeni sahibinin de Di Benedetto olduğunu tescilledi.
    Anlaşmanın ardından bir açıklama yapan UniCredit Bankası'nın avukatı Roberto Capelli, ''Yapılması gereken her şeyi sonuçlandırdık. Gerekli ödemeler yapıldı ve adil bir şekilde dağıtıldı. Bu operasyon zor bir doğum gibi 9 ay sürdü. Ancak sonunda amacımıza ulaştık'' dedi.
    Capelli, banka olarak bugüne kadar bekleme nedenlerini de kulübü ileriye götürecek, iyi bir teklife 'evet' demek olduğunu sözlerine ekledi.
    Başkent takımı, satışın tamamlanmasıyla İtalya Serie A'da, sahibi yabancı olan ilk kulüp unvanını da kazandı.
    İtalya'ya ayak bastığı günden bu yana basının yoğun ilgisiyle karşılanan Di Benedetto, aynı zamanda Amerikan Beyzbol Ligi takımlarından Boston Red Sox ile İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un da sahibi olan New England Sports şirketinin ortaklarından.

ntvspor.net
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Anzhi'ye imzayı attığı yazılıyor Twitter'da.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Gene biz şampiyon olacağız Forza Milan

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Lazio'ya sürpriz isim

Manchester City'nin başarılı oyuncusu Shaun Wright-Phillips, İtalya'nın Lazio takımına transfer olabilir.

20 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:43
    Sporx.com dış haberler

İtalya Serie A'da transferin çılgın takımlarından Lazio, Manchester City'den Shaun Wright-Phillips'i kadrosuna katmak istiyor.

İtalya basınında yer alan haberlerde; Miroslav Klose ve Djibril Cissè gibi isimlere yüksek paralar harcayan Lazio'nun son hedefinin Wright-Phillips olduğu belirtildi.

City menajeri Roberto Mancini tarafından ilk 11'de düşünülmeyen 29 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlar arasında Sunderland, Bolton, Stoke City ve Wigan'ın da bulunduğunun altı çizildi.

M. City'e 2008 yılında Chelsea'den transfer olan Wright-Phillips'in 64 maçta 8 golü bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Juventus için de çok iyi olur ayrıca

italya liginde zorlanacağını düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bir Türkiye'den takım satılmadı arkadaş. Bakalım parasal yatırım transferlere yansıyacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    11

Üzüldüm.Bu kadar basit olmamalı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu adam ırkçılık yüzünden sürekli Barca'dan ayrılmak istemedi mi ? Anzhi'de Carlos'a bile ırkçılık yaptılar, Eto'o'ya neler yapılır.

Aynen en güzeli o olucak gibi.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Finansal Fair-Olay sistemi bu olayları çözecekti, yürürlüğe geçmedi mi yoksa gediği bulundu mu?
    Ben daha konuşulduğu gün bulmuştum gediği. Fazla işe yaramayacağı belliydi. Mesela Fly Emirates Man.City'nin 10 yıllık stad isim hakkı için 200M€ verdi. Her yıl kafadan 20M€ gelirleri oldu. Sponsorlar bu işi çok rahat çözücek kıvama geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Madrid'e Barajas havaalanına geldiğinde Real Madrid'den kimse karşılamamıştı onu. Anlattığına göre metroya bindi, bir şekilde Real Madrid tesislerine gitti ve kapıda pasaportunu gösterdi: Ben Samuel Eto'o. O gün onu unutanlar gün geldi adını bir daha unutmadı. Real Madrid'in başına bela oldu. Camp Nou'da şampiyonluk kutlamalarında 100 bin Katalan, onun mikrofonda başlattığı tezahüratla Real Madrid'e küfür etti. Kolay adam değil. İbrahimoviç transferinde kaybeden taraf Barcelona oldu. Barça'da ne yaptıysa Inter'de de yaptı. 33-34 yaşında olsa bugün aldığı kararın futbol açısından bir gerekçesi olabilir ama sadece 30 yaşında. Bütün üst düzey liglerde büyük takımlarda en az 4 yıl daha oynayacak kadar nefesi var. O ne yaptı? Anzhi'nin teklifini kabul etti. Cristiano Ronaldo'nun 13, Messi'nin 11.5 aldığı futbol dünyasında ona teklif edilen rakam 20.5 milyon Euro idi. 3 yıllık sözleşme karşılığında 61.5 milyon Euro. Bu parayı kariyerinin kalan kısmında kazanabilme ihtimali yoktu Avrupa'da. Inter'e teklif edilen rakam 30 milyon Euro. Galatasaray gibi Inter de girmiş o hesaba. Eto'o gidince kaç para kar edeceğiz (!) Bonservis artı 4 yıl oynasa alacağı rakam, vergiler 70-80 milyon yapıyor. Pekin'e Süper Kupa finali için gittikleri uçakta takım arkadaşları yanından geçerken o business'a kurulmuş anlatılana göre. Sneijder de isyan etmiş... Hollandalının gitmesi beklenirken Kamerunlu valizlerini topladı. Roberto Carlos'u Brezilya'dan döndürerek adını duyuran Anzhi'nin patronu Süleyman Kerimov, Avrupa'da bir büyüğe gitmesi beklenen PSV'li Dsudzsak'i getirdi Dağıstan'a. Ardından Londra'da dibe vuran Zhirkov ligine döndü. Şimdi Dani Alves için Barcelona'ya teklif geçtiler. Bonservisi için 35 milyon Euro. Alves'e de yıllık 15 milyon Euro. Alves için de büyük para ama kabul etmeyeceği söyleniyor.

acetobalsamico.blogspot
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Forlan Inter'le görüşüyor

Uruguaylı golcünün babası, oğlunun menajeri aracılığıyla Inter'le transfer görüşmesi yaptığını açıkladı.

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in Uruguaylı forveti Diego Forlan'ın babası, oğlunun mutsuz olduğunu ve Inter'le görüştüğünü açıkladı.

Libre'ye konuşan Pablo Forlan, "Oğlumun Inter gibi harika bir takıma gitmesini istiyorum. Zaten Diego'nun temsilcileri de Milano'da transfer için görüşme halindeler." ifadelerini kullandı.

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri