Sayfa 131 / 483 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İçeride ki adamLar çıktıkLarında ki bu dakikadan sonra çıkmaLarı kesinLeşmiştir. Boşuna içeride yatmış oLacakLar. AyLardır süren bu atıp, tutmaLar bunun için mi yapıLdı ?
    Federasyonun kararsızlığının devam eden hukuki sürece hiç etkisi olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lig ortasında karar vermeyecektir.Bu sene lig olduğu gibi oynanacak gibi duruyor şu noktada.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Bence suçlu bulunan kulüpler düşmeliydi. Aydınlar tarafsız davranmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Bence suçlu bulunan kulüpler düşmeliydi. Aydınlar tarafsız davranmadı..
    Neye göre düşürecek? Belgeler yetersiz diyor. Belge olsa zaten düşürürlerdi.

Bu iş baştan yaş. Ligleri niye erteliyorsun o halde

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Neye göre düşürecek? Belgeler yetersiz diyor. Belge olsa zaten düşürürlerdi.
    Sivas maçı ve 17de 17 başlı başına bir belge. Diğer resimler ve alınan paraları hesaba dahi katmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hani göstersene o resimleri Ayrıca 17'de 17 değil 16.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yav arkadaş elinde belge yoksa ne diye bu kadar adamı içerde tutuyosun yazık günah değil mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hani göstersene o resimleri Ayrıca 17'de 17 değil 16.
    Burada paylaşılmadı mı Emenike'nin para aldığı Aziz Yıldırım ve Mecnun Otyakmaz'ın yemekten sonra çantalar ile göründüğü?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

En iyi Cevap bu Galiba.

Sadri Şener : ''Madem belge yok diyorsun fener'e dokunamam diyorsun, e peki bizi belgesiz nasıl PFDK'ya yolluyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Burada paylaşılmadı mı Emenike'nin para aldığı Aziz Yıldırım ve Mecnun Otyakmaz'ın yemekten sonra çantalar ile göründüğü?
    İşte onlar TFF ye göre "Yeterli belge" olmuyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne yani şimdi bir takımın yemek masasındaki bir çanta bir takımı küme düşürmeye yetebilecek bir belgedir. Öyle mi?

Aynen düşmeliydik bencede. Masada çanta vardı...

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

E abi adam çıkıp ben şike yaptım demeyecek herhalde yani bu durumdan kimsenin başı ağırmazsa çok büyük rezillik olur. Bu olay Uefaya kadar gider Türkiye avrupa kupalarından men edilir. Madem kimsenin suçu yok bu zamana kadar niçin hapiste tutuldu. Koskoca Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kaçacak hali yok ya hasta adam zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sivas maçı ve 17de 17 başlı başına bir belge. Diğer resimler ve alınan paraları hesaba dahi katmıyorum..
    Şaka mısın ? 17de 16nın içinde Galatasaray , Beşiktaş , Trabzon maçları var.Onlar durduramamış değil mi ? Biraz daha objektif lütfen.Belge yok diyor adam ne bekliyorsunuz yahu.Evet kötü bi karar verdi katılıyorum ama uçurumdan düşmüşüz gibi konuşmalara gerek yok.Bu sene oynanacak işte özet bu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu sezon lig gerektiği gibi başlar ve biter.Seneye artık olan olur o kadar kişi ifadesi vs.işi kolay değil.Daha iddianame bile hazır değilken erkenden kimsenin heyecan yapmasına gerek yok.Bu soruşturma sezon sonu gelmeden bitmeyecektir belli oldu.TFF'yi de işi bu kadar uzattığı için tebrik etmek gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

E abi adam çıkıp ben şike yaptım demeyecek herhalde yani bu durumdan kimsenin başı ağırmazsa çok büyük rezillik olur. Bu olay Uefaya kadar gider Türkiye avrupa kupalarından men edilir. Madem kimsenin suçu yok bu zamana kadar niçin hapiste tutuldu. Koskoca Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kaçacak hali yok ya hasta adam zaten
    Kimsenin başı ağrımazsa'yı bu soruşturmayı başlatanlar düşünsünler. Çünkü ciddi kanıtlar var felan deniyordu ama TFF'ye bile gönderilen kanıtlar küme düşürmeye yetecek nitelikte değilmiş. Yani başı ağrıyacak bir kurum var zaten bu durumda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

PFDK ya yollamak bi tedbirdir.. Madem öyle aynı soruyu gitsin mahkeme başkanına da sorsun sadri şener..

Federasyon şu aşamada topu yargıya atarak çok büyük bir yükün altına girmiştir. İddianamenin kabul edilmesi muhtemelen sezon ortasında olacak ve TFF o zaman karar vermek mecburiyetinde. Olur da suçluluk çıkarsa ortaya, UEFA'dan Türkiye'ye çok büyük bir ceza gelecektir. Federasyonun şuan yapacağı tek şey sanık kişi ve kurumların suçsuz çıkması konusunda dua etmek. Aksi olursa hem Mehmet Ali Aydınlar hem de Türkiye çok zor durumda kalacak ne yazık ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    çok ilginç bir şey daha.
    sadece tutuklular tedbirli olarak sevk edildi.
    bu demek ki savcılığın aldığı kararlara katılıyoruz.
    ardından yeterli kanıt yok diyorlar cezalar için
    ilginç...
    Abi yazdığına inanıyomusun sen? Metriste olanlar şüpheli olduğu için ordalar.. Ve teddbirliler.. Metristekiler ceza mı aldı yani. Ya taraflı bakıyosunuz ya da hukuktan anlamıyosunuz.. Asıl Sadri şener'in açıklamaları eyyamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadri Şener'den tepki!
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara tepki gösterdi.

15 Ağustos 2011 Pazartesi - 18:53
    DHA
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasını değerlendirdi.

Şener, kendisinin, Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer'in tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmesine bir anlam veremediğini belirterek, "Biz tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edildik. Madem, 'Elimde yeterli belge yok' diyorsun, bizi nasıl PFDK'ya sevk ediyorsun. Hadi kulübe yazı geldi, savunmamız istendi ve bizde gittik, 'Belgeleri paylaşamam, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis var' diyorsun, biz o belgeleri görmeden kendimizi nasıl savunacağız. Böyle iş mi olur" dedi.

"FEDERASYONDA 4 - 5 TANE ADAMIMIZ OLSA BÖYLE Mİ OLURDU?"

Şener, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Orada bir gazeteci soruyor, 'Bu takımlar Avrupa kupasına gidecek, ilerde elenirseler veya yollarına devam ederse ve siz de bir karar verirseniz, ne olacak?' Bu soruya verilen cevap çok ilginç. Federasyon başkanı diyor ki, 'Onlar umurumda değil, o takımların bileceği bir şey.' Böyle bir şey olabilir mi? Bizim arkamız orada sağlam olsaydı böyle bir karar çıkabilir miydi. Benim federasyonda 4 - 5 tane adamım olsa böyle mi olurdu. Bizim tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edilmemiz fasa fiso. Recep Denizer adliyeye bile gitmedi. Nevzat niye sevk edildi. Biz tedbirsiz olarak sevk edildik ve şu anda görevimizin başındayız" diye konuştu.

"HAKKIMIZDAKİ İDDİALARI BİLMEDEN NASIL SAVUNMA YAPACAĞIZ?"

Federasyon başkanının net bir karar veremediğini de ifade eden Başkan Şener, "Federasyon başkanı çıkıp direkt şunu dese anlardım, 'Savunma hakkı alamadığımdan karar veremiyorum.' Ama bunu demedi, biraz öyle, biraz böyle, biraz şuradan ortaya konuştu. Şimdi lig başlayacak. İleride ne karar verilirse verilsin, biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Yargı denen müessese sadece bir tarafa işlemiyor. Elbet biz de hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Anlamadığım ise şu; Madem bazı belgeler bize gelmiyor diyorsun, o zaman hiçbir karar verme. Bizim PFDK'ya tedbirsiz olarak sevk edilmemiz son derece yanlış. Hakkımdaki iddiaları bilmeden nasıl savunma vereceğim. Belgelere ulaşmak yasak olunca ben nereden bilgileri alacağım. Onun bir çözümü bulunmak zorunda. Bir de en son şunu vurguluyor, 'Tüm kulüplere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.' Hangi kulüpler bunlar" şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

illa uyarmak mı lazım?

bu konu altında taşkınlık yapanlar,
    asılsız ithamlar yapanlar,
    tahrikâr mesaj yollayanlar,

mesajlarınızı silmekle kalmayıp, hakkınızda işlem de yapacağız.

bilinsin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bazılarının "fenerbahçe" denilince algıları çalışmıyor galiba.

PFDK'ya sevk etmek saçmalıktır bana kalırsa ama açıklamasını yaptı geçti.

Etik kurul "karar vermeye yetecek,şikeyi belgeleyecek bir şey bulamadık bu belgelerde" demiş.Federasyonda ceza vermeme kararı aldı ama soruşturma üzerindeki gizlilik kalktığında yeni belgeler ve iddialar ortaya çıkarsa tekrar etik kurulun devreye girebileceği söylendi.

Herkes diyorya Fenerbahçe'yi koruyorlar diye asıl tam tersidir.Senin etik kurulun 26 tane klasörde küme düşürecek şeyler bulamıyor ama sen kararı erteliyorsun,neden?hani spor yargısı bağımsızdı? Çünkü federasyon başkanı fenerbahçeli ve düşürmüyoruz derse direk çıkıp adamı tefe koyacak "fenerbahçe düşmanları." Bunu demediği halde koymaya başlayanları da var tabi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003

Benim dikkatimi su cekti.

M. Ali Aydinlar once gizlilik nedeniyle savunma hakki veremedigimiz icin karar veremiyoruz dedi.

Sonra delillerin tamami olmadigi icin karar veremiyoruz dedi.

Arada etik kurulunun metinini okurken deliller var dedi.

Hangisinin gecerli oldugunu ben de anlamadim. M. Ali Aydinlar da anladigi izlenimini vermedi acikcasi. Ozellikle soru-cevap kisminda kendinden emin, konuya hakim bir goruntu kesinlikle vermedi.

Umarim bu kararsizlik daha buyuk bir kaosu ortaya cikartmaz. Bu kadar belirsizlik varken de bence lig oynanmamali.

Nasil olsa Ingilizler ve Ispanyollar cok daha iyi oynuyor bu futbolu. Bizimkilerin eksikligini hic cekmem. Tepeden tirnaga temizlensinler, ondan sonra karsimiza cikip paramizi ve destegimizi istesinler bizden.

Sezon ortasinda takimlarin 3'de birinin kume dusme ihtimali olan, takimlarin belki de ard arda 3-4 hafta dusurulenler yuzunden mac oynamayacagi bir ligi ben ne yapayim?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benim dikkatimi su cekti.

M. Ali Aydinlar once gizlilik nedeniyle savunma hakki veremedigimiz icin karar veremiyoruz dedi.

Sonra delillerin tamami olmadigi icin karar veremiyoruz dedi.

Arada etik kurulunun metinini okurken deliller var dedi.

Hangisinin gecerli oldugunu ben de anlamadim. M. Ali Aydinlar da anladigi izlenimini vermedi acikcasi. Ozellikle soru-cevap kisminda kendinden emin, konuya hakim bir goruntu kesinlikle vermedi.

Umarim bu kararsizlik daha buyuk bir kaosu ortaya cikartmaz. Bu kadar belirsizlik varken de
    Bu kısma katılıyorum.

Savcı, tutuklamalar için yeterli kanıt-belge buluyor ama tff başkanı karar alabilmek-kanaat getirebilmek için kanıt bulamıyor bak sen. Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler kırmızı ışık ihlalinden içeride yatıyorlar zaten.

Madem belge yoktu da kozmik odada bu adamlar 2 haftadır neyi inceliyorlar.Olayı içiye soğuttular, milletin tansiyonun düşürdüler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İnsanlar futbol yargısı bağımsızdır kendi kararını ver neden bekliyorsun diyorlar.Tamam da beyler federasyon başkanının açıklamalarında etik kurulunun yazdığı metinleri dinlemediniz mi? Spor yargısı diye bahsettiğiniz etik kurumu belgeleri incelemiş ve ceza vermeye yeterli bulmamış.Buna rağmen güua fenerbahçeyi koruyan federasyon iddianameye de bi bakalım diyor,ceza vermiyeceğiz suçsuz bulduk diyemiyor,bu mudur bağımsız spor hukuku,bu mudur fenerbahçeyi korumak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Savcı, tutuklamalar için yeterli kanıt-belge buluyor ama tff başkanı karar alabilmek-kanaat getirebilmek için kanıt bulamıyor bak sen. Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler kırmızı ışık ihlalinden içeride yatıyorlar zaten.
    Federasyon başkanı değil bulamayan etik kurulu,etik kurulu da hukukçulardan oluşuyor.O hukukçular arasında fenerbahçelisi galatasaraylısı beşiktaşlısı her takımlısı var muhtemelen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada hala süper kupayla ilgili bir bilgi yok mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe paçayı yırttı diye kamuoyu oluşturuluyor halbuki tam tersi! fenerbahçe maddi manevi zarar gördü ve hala da görüyor.Kararı ertelemek skandaldır.Madem bağımsızmış spor mahkemeleri,spor hukuku, etik kurulunun "şikeyi ispatlayacak belge bulamadık" raporuna dayanarak ceza verilmeyecektir açıklaması yapsaydınız,federasyonun 3 maymunu oynama çabası skandaldır!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    çok ilginç bir şey daha.
    sadece tutuklular tedbirli olarak sevk edildi.
    bu demek ki savcılığın aldığı kararlara katılıyoruz.
    ardından yeterli kanıt yok diyorlar cezalar için
    ilginç...
    Bunu da açıkladı.

Burada resmen Fenerbahçe düşmedi diye Aydınlar'ın belirli cümleleri çekilip onlar üzerinden taraflı yorumlar yapılıyor.Aslında adam neredeyse açıkladı ama inanmak istenmiyor.Ceza verecek yeterli delil yok diyor bu görmezden geliniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Biz zaten toplumun gözünde çoktan infaz olmuşuz, bu karardan sonra bu daha da net anlaşıldı.. Mahkemede aklansak bile bizim adımız hep şikeci olarak kalacak.

Şimdi Aydınlar Fenerli diyenler, mahkeme de aklandığımız zaman savcıyla Başbakan da Fenerli diyecekler.. Temiz futbol istiyosak önce içimizin fesatlıktan kurtulup, önümüze öyle bakmamız lazım..

Mesaj Yetkileri