Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 111 sonuç

Konu: FM 2012 Resim ve Videolar

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Onu Allah bilir.
    Abi şuan yerdeyim Sİ Games bilmezmi

Nesil
    2005

Maç motorunda çok değişklik varmış gibi gelmedi bana :S

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Çok basit arkadaşlar. Türkiye ve İngiltere ligi ile başladıysanız 1 sezon sonra ispanya ligi açmak isterseniz açabilirsiniz. Tarih fark etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir videoda 1:32 dakikada adam yerde sürünerek ilerliyordu. Birde onu yayınlamışlar...

Orda oynayabilirmiyiz takımı bırakıp, teklifin gelmesini beklemeden..

Her zaman, Her yerde yönetin - istediğiniz sıklıkta kaydedilmiş oyun oynanabilir ulusları eklemek veya götürmek yeteneği. Ulusların kariyerinin başında oynanabilir hangi karar zorunda değilsiniz anlam gelecek sezon başında bu ülkede yönetin.

Transferler ve Kontratlar - sadakat ikramiye dahil olmak üzere transfer ve sözleşme sistemleri için önemli değişiklikler, amatör ve genç sözleşmelerin daha iyi uygulanması, daha gelişmiş bir aktarma merkezi ve geri adım atmayı hazırlanan sözleşme müzakere alanları kilitlemek için yeteneği. Bu bütçeleri yönetmek için size yardımcı olur ve teşvikler gibi, para aç oyuncular veya acenteleri sunduklarınızla esneklik sağlar.

Iyileştirmeler İzci - izcilik birkaç gerçek hayat raporları kullanarak, yeni bir oyun-içi rapor takım analizi, taktik bilgi ve hedefleri hakkında bilgi attı ve pek çok diğer izcilik iyileştirmeler yanında kabul etti, tekme önce hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm bilgileri veren içeren icat edildi -off ve sezon boyunca.

3D Maç iyileştirmeler - yeni animasyonlar, yepyeni bir kalabalığı sistem, gelişmiş hava sistemi, daha fazla stadyumlar, artı iki yeni kamera - "Hedef arkasında" ve "Yönetmen Kamera" geri dönüşümlü olmanın yanı sıra diğer tüm kamera açıları anlamı, izlemek ve her oyunun her yönüyle analiz.

Akıllı Arabirimi - yüksek ekran çözünürlüğü anlamına gelen yeni bir uyarlanır bir düzen sistemi, daha fazla bilgi parmaklarınızın ucunda kolaydır. Yeni arayüzü de yeni filtreleri, özelleştirilebilir sütun, yeni bir taktik ekranında, ve çok sayıda yeni bakış ekranlar içerir.

Tone - sakince şeyler söyleyerek bir salatalık gibi serin ya da çay bardağı ile etrafında atmak - bir şeyler söylemek istiyorum yolu belirlemek için olanak sağlayan yeni bir ton sistemi, yepyeni bir seviyeye takım konuşmalar ve sohbetler eklendi oldu tutku şeyler söyledi. Ton başına özel bir yorum ile seçmek için 5 farklı tonları vardır.

Brand New Eğitimi - ana oyuna ayrı duran, ayrıca ederken, oyunun en iyi yanı sıra yeni bir almak için nasıl deneyimli yöneticileri için ipuçları sunan yeni oyuncular oyun etrafında kolayca kendi yolunu bulmak, yardımcı olmak için bir mod "nasıl" sistem oyunu.

Bu anahtar yenilikleri, medya sistemi, basın toplantıları, gençlik sistemi, newgens, sosyal ağ seçenekleri, hazırlık maçları, uluslararası yönetim ve çok daha fazla olacak gibi büyük gelişmeler olmuştur oyun alanları, çok sayıda bulunmaktadır Football Manager 2012 hakkında daha fazla bilgi yanı sıra, önümüzdeki aylarda bir dizi video bloglar detaylı olarak.

Bu önemli yenilikler, detaylı olarak medya sistemi, basın toplantıları, gençlik sistemi, newgens, sosyal ağ seçenekleri, hazırlık maçları, uluslararası yönetim ve daha birçok gibi büyük iyileştirmeler yapmak 800'ün üzerinde yeni özellikleri vardır Ayak hakkında daha fazla bilgi yanı sıra, önümüzdeki aylarda üzerinden video bloglar, dizi

Google amca bu kadar yardım etti ama göze çarpan kontrat sistemi var.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

3d moda ilk olarak gecilen 2009 yilindaki mac motoruna bakin,birde 2012'dekine,3 senede grafiksel olarak bir arpa boyu yol alindigini goreceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3D olarak sadece stadlar yenilenmiş.. Ama ben gelişeceğini düşünüyorum hala

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngilizce bilen arkadaşlar yayınlanmış tanıtıcı metinleri koyarlarsa çok iyi olacak...

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Valla ben tepkimi korsan oyun alarak gosterecegim,nede olsa nette c*r*a*c*kdan gecilmiyor,orjinal oyun alan sabit bir kitle oldugu icin sigames oyunun yeni surumlerine sadece goz boyama yenilikler ekliyor,anca orjinal satislarda belirgin bir dusus yasandigi zaman sigames daha somut yenilikler ekleyecektir oyuna.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Valla ben tepkimi korsan oyun alarak gosterecegim,nede olsa nette c*r*a*c*kdan gecilmiyor,orjinal oyun alan sabit bir kitle oldugu icin sigames oyunun yeni surumlerine sadece goz boyama yenilikler ekliyor,anca orjinal satislarda belirgin bir dusus yasandigi zaman sigames daha somut yenilikler ekleyecektir oyuna.
    Korsan alacaksanız bile buraya yazmamanız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3D hikaye, 2D de biraz daha düzenlemeler yapsalar iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Bu tavrın kimseye bir şey kaybettirmez emin ol.

Neden orjinal alıyoruz ? Torrent ile veya başka bir platfortmdan indirmek çokmu zor ? bence değil nikotinn arkadaşım bu tavrın hiç birşeye fayda etmez ama bizim verdiğimiz paralar tabiri caisse "çöpe" gidiyor. Karşılında 1-2 yenilik ile bize reklam koklatmaya çalışan yetkili olan aciz kişiler bunlar.Bu foruma Ocak'tan beri üyeyim ama ne zaman yeni FM serisi gündeme gelse "Türkçe oyun"da beraberinde geliyor Mustafa abi (Vieri) çalışmaların devam ettiğini söylüyor ama gene olmayacağının kanaatindeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Tartışmaya gerek yok bence Türkçe konusunda. "Oyun Türkçe çıkarsa korsan daha da artar bundan eminim. SI Games te bunun farkında."

Diğer ülkelerde hiçmi yaşanmıyor Allah'ın aşkına ? Bu forumda 1000 kişi varsa en az 800 kişisi orjinal alıyor kaldıki Türkiye'deki tek FM forumu biz değiliz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence 800 kişi çıkmaz orijinal alan bu forumda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tepki gösterecekseniz oyunu hiç oynamayın. Eğer oyunu bir yerden indirme ihtiyacı duyuyorsanız o oyuna yeterince yenilik yapılmış demektir.
    Football Manager'in sahibi bir EA olmadığı için ve oyunu oynayan kitlenin FPS veya Online oyun oynayan kitlenin yanında çok az kaldığını düşünürsek firmanın bütçesi oyunu bu kadar geliştirmeye yetiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3D Yapmak kolay bir iş değil demekki birde bilgisayarların kuvvetli olması gerekiyor bu oyunuda
    keşke pesin motorunu buna uygulasalar varya off off dadından yenmez birde
    hiç lig seçmeden diğer gidiceğin ligi seçme özelliği gerçekten süper olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2011 i boyayıp önümüze mi sunacaklar şimdi ama bunlar ilk haberler umarım yeni haberler gelir

Ben CM04 ile başladığım menajerlik kariyerimi 2006'da bitirmiş, 2008'de geri dönmüştüm. Fm2008 gerçekten etkileyiciydi. FM08, FM09 , FM10 ve FM11 hepsini korsan olarak satın almak zorunda kalmıştım. Para bütçemiz yetersizdi o zamanlar. FM'in türkçe çıkmasını isteyenlerden biri olarak yediğim yemekten kısıp, içtiğim koladan kısıp Orjinal olacağım. Ama biliyorum ki birşey değişmeyecek, çünkü ben orjinal olsam 20 kişi oyunu korsan tedarik edecek. Ama elden birşey gelmiyor. -- AMA forumdan bazı arkadaşlar gibi millet alıyor bende alıyım korsan mantığı ile devam edersek durum daha vahim olur. Çevremizi bilinçlendirmek ve orjinal oyun almaya teşvik etmek zorundayız. Bizim teşvikimiz işe yaramaz elbetteki oyunu satan alışveriş merkezlerinin ucuzluk daha çok reklam vs vs.

Özet: Okumanıza gerek yoktu ama iyi yazıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Genel olarak 2011'in kadro yaması şeklinde olmuş ama ben ve benim gibi birçok kişi için harika bir özellik eklenmiş o da bu lig seçme olayı.Ben oyunumu sürdürürken burada bir kariyeri okuyup ondan etkilenip oyunumu bitiriyordum.Şimdi bu sorunsal ortadan kalkmış olacak.Tabii ki bilgisayarı iyi olmayan ve fazla lig açamayanlar için geçerli bu.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Oyunun başında sadece İtalya ligini açtıysan, ilerde İspanya ligini oynamak istediğinde, yeni oyun açmadan İspanya ligini açabileceksin.

Oo iyi olmuş bu yenilik.

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

taktik ve antremandaki saçmalk giderilmediyse 2009'u yükler oynarım

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Tepki gösterecekseniz oyunu hiç oynamayın. Eğer oyunu bir yerden indirme ihtiyacı duyuyorsanız o oyuna yeterince yenilik yapılmış demektir.
    Football Manager'in sahibi bir EA olmadığı için ve oyunu oynayan kitlenin FPS veya Online oyun oynayan kitlenin yanında çok az kaldığını düşünürsek firmanın bütçesi oyunu bu kadar geliştirmeye yetiyor.
    Peki tepkiyi nasıl göstereceğiz ? Senelerdir burada onlarca kişi eklenmesi gereken yeniliklerden bahsediyoruz fakat bunların en fazla %5'i yeni serilere ekleniyor,lütfen gerçekçi olalım,sigames yapımcıların yaptığı şey aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koymakdan başka nedir ki ? Bu sayede adamlar her sene oyun satış rakamlarını arttırıp ceplerini dolduruyorlar.Bunun dğier bir nedeni de fmye rakip olacak bir oyunun mevcut olmamasıdır.Orjinal oyun alımlarında ciddi bir düşüş yaşanırsa marjinal yenilikler görebiliriz oyunda,ikinci bir ihtimal yok artık bunu anlayın.Kusura bakma ama gerçekten boş bir yorum yazmışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben antreman olayının geliştirilmesini istemem açıkcası.Ne kadar ayrıntı,o kadar sıkıntı bence.(gerçi bayadır normal kariyer yapmıyorum ama o ayrı konu) Ayrıca lig ekleme olayı süper bir gelişme.Eskiden oynarken en çok hayalini kurduğumuz yeniliklerdendi.

Senelerdir burada onlarca kişi eklenmesi gereken yeniliklerden bahsediyoruz fakat bunların en fazla %5'i yeni serilere ekleniyor
    Dostum buraya yazman bir şey ifade etmez.Yazdıklarının dikkate alınmasını istiyorsun Sigames forumlarında yazman gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben antreman olayının geliştirilmesini istemem açıkcası.Ne kadar ayrıntı,o kadar sıkıntı bence.(gerçi bayadır normal kariyer yapmıyorum ama o ayrı konu) Ayrıca lig ekleme olayı süper bir gelişme.Eskiden oynarken en çok hayalini kurduğumuz yeniliklerdendi.

Dostum buraya yazman bir şey ifade etmez.Yazdıklarının dikkate alınmasını istiyorsun Sigames forumlarında yazman gerekiyor.
    Ben onu örnek olarak verdim,sigames forumlarına zaten bizim buraya yazdıklarımızdan 10 kat fazla yeni talep gönderiliyor

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Diğer ülkelerde hiçmi yaşanmıyor Allah'ın aşkına ? Bu forumda 1000 kişi varsa en az 800 kişisi orjinal alıyor kaldıki Türkiye'deki tek FM forumu biz değiliz.
    Bence de bunun tam tersi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Transferi düzeltsinler maaş sorunu falan

Duran toplar düzenlensin paso gol yemeyelim kornerlerden

Bunlar dışında illa olsun dedğim birşey yok ben oynarım gene

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri