Eboue çok makul bir fiyata da geldi çok iyi oldu . Keita'da bitti diyorlar sağ tarafı koridor yaparız bu sene .
Eboue çok makul bir fiyata da geldi çok iyi oldu . Keita'da bitti diyorlar sağ tarafı koridor yaparız bu sene .
Afrika Aslanı
Hoşgeldin.
Forma yakışmışHayırlı olsun yine güzel bir transfer yaptık.
Forma güzel durmuş.Hoşgeldin Eboue.Bu sene aldığımız tüm adamlar takımlarında ilk 11'de forma giyen ve tanınan oyunculardı.Gerçekten harika bir transfer politikası izledik.Teşekkürler başkan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yönetime hala atıp tutan kaldı mı acabaAdamlar 0'dan takım kurdular helal olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sola adam lazım beyler hala. Olcan Adın'ı da 10MN verip alamayacağımıza göre Keita gelirse, Kazım geçecek herhalde. Bek de lazım sola. Eboue'yi oraya monte edeceksek sağ bekte Sabri istikrarını sürdürecek muhtemelen![]()
Eboue İstanbul'da mı Galatasaray'da mı karar verin kardeşim.![]()
Yiğit Gökoğlan 4,5m£
Eboue 3,5M£ ..
Anadolu takimlari kendilerini birsey zannediyorlar iste oyuncular bizden yetisir aliyorsaniz alin su paraya vs gibi cok ucurum rakamlar koyuyorlar oyuncuya
Arda'yı 12 MN €'ya sattıktan sonra bu kadar iyi bir fiyata şahane bir oyuncu ile anlaştık.8.5 Mn € sadece Arda'nın parasından kaldı.10 Mn €'ya Keita değilde sürpriz bir isim gelebilir belki.Yönetim güzel bir hediye ile transferi kapatabilir diye düşünüyorum
Hoşgeldin Emmanuel, Fil Dişinin aslanı.![]()
Yabancı kalitesi tavan yaptı da,yerli kalitesi olarak hala problemlerimiz var.Birine desek ki bizim takımdan hangi Türk'ü gözün kapalı alırsın diye muhtemelen Arda derdi.Arda gittikten sonra malesef o kalitede bir adam kalmadı.Selçuk'u saymıyorum çünkü o yeni transfer.Yerli olarak gelecek seneler için ya kaliteli takviyelere ihtiyacımız var ya da altyapıdan adam çıkarmamız gerek.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kaliteli yerli alalım diyoruz ancak piyasada kaç tane kaliteli denilecek adam var ki?Kanatlara ancak Ozan İpek,Volkan Şen ve Olcan'ı sayabiliriz.Sol beke Hasan Ali dışında adam yok neredeyse.Birde orta sahaya Yiğit İncedemir alınabilir.Burada işte altyapıların önemi ortaya çıkıyor.Mutlaka altdan adam çıkarmalıyız.
İlla ismi duyulmuş birini almak gerekmiyor ki. Mesela Cenk Tosun Türkiye'ye gelmeden önce bu kadar bitirici bir forvet olduğunu biliyormuyduk? Ve ya ismini duyan varmıydı?
Evet bencede.gurbetçi oyunculara yönelsekya...elbetteki vardır arkadaşlar...ama ardanın yerini doldurmak lazım yaa...kesinlikle..Mesela Albin i alalım.mesela diyorum...mervan ı alalım mesela.türk...
teknik yaratıcı böyle kıpır kıpır oyuncu ihtiyacımız var...
Keita bu sıralar açıklansa iyi olur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cenk Tosunu o kadarda begenmiyorum 2.ci yari parliyan bir adam ligimizde ole cok oldu parlayipda bi an kaybolan bakalim bu yil gorecegiz Cenk tosunun kumasini.
Geri dönme sebebi...
Galatasaray’ın el sıkıştığı Keita mutsuz olduğu için Katar’dan ayrılmak istediğini bildirdi. Al Sadd’da 300 kişiye oynadığını kaydeden Fildişi Sahilli yıldız, Türk Telekom Arena’da kendini göstereceğini söyledi
16 Ağustos 2011 Salı - 08:34
Milliyet
Milliyet'in haberine göre; geçen sezon 8 milyon 150 bin euro karşılığında gittiği Katar’ın Al Sadd takımından, 1 yıl sonra Galatasaray’a dönmek için geri sayıma geçen Abdul Kader Keita’nın, Florya’ya neden gelmek istediği ortaya çıktı.
Galatasaray’dan disiplinsiz olduğu için gönderilmediğini savunan Fildişi Sahilli futbolcu, dönemin yönetimine yüklendi, “Peşin paraya ihtiyaçları vardı. Bu yüzden satılmamı istiyorlardı” diyerek, kendi isteğiyle Türkiye’den ayrılmadığını dile getirdi.
Keita, Katar’dan ayrılma gerekçesi olarak da, “Orada sadece 300 taraftarın karşısında oynuyordum. Benim gibi biri bundan nasıl heyecan duyabilir? Ayrılık nedenim sadece bu. Sanırım 5 yıl sonra buraya gelmeliymişim. Galatasaray taraftarı futbolcuyu coşturan, oynadığı oyundan keyif almasını sağlayan bir topluluk. En çok da yeni stadı merak ediyorum. Orada çok başka bir Keita izleyecekler” diyerek, taraftarlara umut dağıttı.
Keita’nın menajerliğini yapan amcası Alfred Obrau bugün İstanbul’a gelerek, sarı-kırmızılılarla masaya oturacak. Keita’nın hafta sonu Slovenya kampına katılması bekleniyor. Bu arada sarı-kırmızılı yönetimin, hepatit olduğu ileri sürelen Keita ile konuşarak sağlık durumuyla ilgili detaylı aldığı vurgulandı.
Sol kanada Engin Baytar için anlaşmaya az kaldığını söylemiş Gökmen Özdemir. Keita'nın ise yarın açıklanabileceğini, transferin gerçekleştiğini söylüyor.
Şenol Güneş'e küfür eden adam Fatih Terim'e tekme tokat girişir. Fatih Terim'in jest ve mimiklerinden tahrik olur Engin. Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı adamı para verip alacak olmamız çok enteresan.
Engin baytarin Gelmesini isterim 28 yasinda galiba ama yetenekli hizli ve her yerde oynuyabilien bir adam.
Gokmen Ozdemir ; Keita ile anlaşma sağlandı.. Abdel Kader Keita G.Saray'a geri döndü.. Resmen yarın açıklanır..
Keita 1 yıllığına kiralandı.
Trt Spor - Son Dakika
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ntvspor son dakika geçti Keita Gs ' de 1 yıl kiralık .
Hayırlı olsun![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kiralık olması daha iyi, Keita ve Engin ile kapatıyorsak transferi, ben beklentilerimi düşük tutarım bu sene.