Sayfa 32 / 130 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

  1. #931
    Nesil
    2008
    Yer
    Antakya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,687

    Default

    Harikulade...

  2. #932

    Default

    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Suportin giyonda oynamıyo adam Sporting Gijon'da oynuyor yani kazandığı parayı sen ömrü hayatında göremezsin
    En kötü aç ölcek duruma gelse, adamın kariyeri var en kötü 100 milyara top oynar o
    beni tanımadan fazla iddialı bir yorum olmuş

    bu adam 7 senedir futbol oynuyor olsa, yılda bir milyon dolar kazansa 7 milyon dolar eder. bu da çok büyük bi para değil. ki o kadar yoktur bile parası. zaten ben

    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    En azından vicdanı rahat olur, öteki futbolcular milyon dolarları cebe indirdikten sonra, İngiltere'deki kulüpler birer birer battıktan sonra "Ben elimden geleni yaptım" diyebilir.
    tamamen göstermelik olduğunu düşünüyorum. o noktada da her ne kadar benle çelişse de şöyle bir yorum var sonuna kadar haklı arkadaş :

    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu "olağan"düzen bu saatten sonra değişmez zaten.Adam bu tür şeylerin futbolda olduğunu biliyordur zaten.Baştan niye bırakmamış futbolu.Cukkalamıştır zaten hayatı boyunca yetcek paraları.

  3. #933
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default Messi Rekora Yaklaştı

    İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da Arjantinli yıldız Lionel Messi kulüp adına yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.



    15 Ağustos 2011 Pazartesi - 21:59
    Sporx.com

    La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Süper Kupa'da en çok gol atan Barcelonalı futbolcu olan Hristo Stoichkov'un rekorunu egale etmeyi başardı.

    Son oynanan Süper Kupa finali ilk maçında Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Barcelona adına bir gole imza atan Lionel Messi böylece gol sayısını altıya yükselterek, Barça'nın eski golcüsü Bulgar Stoichkov ile gol sayılarını eşitlemiş oldu.

    Süper Kupa finalinin 17 Ağustos'ta oynanacak ikinci ayağında da gol atmayı başarırsa Messi, Katalanların Süper Kupa tarihinde en çok gol atan ismi olmayı başaracak.

    Lionel Messi'nin gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:

    2009 Barcelona:3 - Athletic Bilbao:0 (2 gol)
    2010 Barcelona:4 - Sevilla:0 (3 gol)
    2011 Real Madrid:2 - Barcelona:2 (1 gol)

    Hristo Stoichkov'un gol atmayı başardığı Süper Kupa maçları:

    1992 Atletico Madrid:1 - Barcelona:2 (1 gol)
    1993 Real Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)
    1994 Real Zaragoza:0 - Barcelona:2 (1 gol)
    1994 Barcelona:4 - Real Zaragoza:5 (2 gol)
    1996 Atletico Madrid:3 - Barcelona:1 (1 gol)

  4. #934
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default Fernando Meira Zaragoza'da

    Galatasaray'ın eski futbolcularından Fernando Meira İspanya'nın yolunu tuttu.

    İspanya La Liga takımlarından Real Zaragoza, Zenit St. Petersburg'dan Fernando Meira'yı kadrosuna kattı.

    Real Zaragoza'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; 33 yaşındaki Meira ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Bir dönem Galatasaray'da da oynayan savunma oyuncusunun Zaragoza'nın bu transfer döneminde yaptığı 8. transfer olduğu belirtildi.

    Kariyerinin en parlak günlerini Alman temsilcisi Stuttgart'da geçiren Meira, 2009 yılında sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Zenit'e transfer olmuştu.

    Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  5. #935

    Default

    Bu Adam Yaşıyormuydu Yahu

    Futbolunun Son Demlerini Yaşıyor Hayırlı Olsun ( :


    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  6. #936
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Default

    Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Thiago'nun neden 11 numara giydiğine anlam verememiştim. jeton şimdi düştü.
    Nedenmiş?

  7. #937
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Nedenmiş?
    Fabregas'a 4 Numara verebilmek için Yoksa hazırlık maçlarında Thiago 4 numara giyiyodu

  8. #938
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default 'Kiralıklar kralı' Vela Sociedad'da

    İngitlere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen ve daha önce dört ayrı kulübe kiralanan Carlos Vela bu sezonu da Real Sociedad'da kiralık olarak geçirecek.

    16 Ağustos 2011 Salı - 21:03
    Sporx.com dış haberler

    Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Meksikalı forveti Carlos Vela La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralandı.

    Resmi siteden yapılan açıklamada 22 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve gelecek sezonu İspanyol ekibinde geçireceği bildirildi.

    Vela'nın yanı sıra Brezilyalı 21 yaşındaki defans oyuncusu Botelho'nun da bir başka İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandığı açıklandı.

    Meksikalı forvet oyuncusu 2005 yılında Guadalajara'dan transfer edilmiş ve Celta Vigo, Salamanca, Osasuna ve West Bromwich'te kiralık olarak forme giymişti.

  9. #939

    Default

    Vay Be Bir Zamanlar Wonderkitti Çok Şey Bekleniyordur Vela'dan Ama Ayman'ın İzinden Gidiyor


    En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

  10. #940
    sakary Ali Misafir

    Default

    Sociedad için çok iyi transfer aynı şekilde Vela içinde.Ben Vela'nın iyi futbolcu oldğuna inanıyorum.Kendini gösterebilir bence.

  11. #941

    Default

    Vela Aliadire'yi hatırlattı bana. O da sağa sola kiralanıp M'boroya yollanmıştı. Vela'nın önümüzdeki sezon Sunderland ve Birmingham'a gitmesi muhtemeldir bence.

  12. #942
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Bendtner gibi bir kalası takımda tut her fırsatta forma ver , Carlos Vela gibi adamı gönder. Wenger de ilginç adam vesselam.

  13. #943
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Dün akşam yazmadımmı ben Vela, Sociedad'a gidiyor diye. Galatasaray'lı birisine cevap vermiştim sanki. Bulamadım mesajımı

    Sociedad çok geçç kaldı transfer için. İnter'den McDonald Mariga'yıda istiyorlar. Onuda alırlarsa güçlendirirler ortasahalarını ama hala forvete ihtiyaçları var sanki.

  14. #944
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Biz de bekliyorduk ne zaman alacağız diye? Sanırım Holosko ile idare edecekler. Vela'nın Sociedad'dan daha iyi bir takımda oynayabileceğini düşünüyorum, o yüzden bu takıma gitmesine şaşırdım.

  15. #945
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Fabregas direk 11 de oynamaz bence. Rotasyon oLarak kuLLanırLar. Kimi zaman iLeri de ViLLa-İniesta-Messi varken orta sahada İniesta yerine oynar, kimi zaman Xavi yi dinLendirir feLan. GeLecek yıLLardan itibaren direk Xavi den o pas rotasyonunu yöneten oyuncu roLünü aLır. 3 yıL sonra orta sahaLarı Thiago-Busquets-Fabregas oLur ve biz aynı pas pas pas futboLunu izLemeye devam ederiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  16. #946

    Default

    sociedad bu sene kesin düşer.

    Vela yamulumuyorsam bir ara Osasuna'da kiralık oynamıştı, fena değildi de ama bu sefer çuvallayacağını düşünüyorum

  17. #947

    Default

    anladık adam meksikalı da habire ispanyaya kiralamayın yahu

  18. #948
    Nesil
    2006
    Yer
    11
    Mesajlar
    2,481

    Default

    Messi bir gol daha atarsa rekor kıracak yap başlığı yahu.Tam Sporx tarzı bir haber işte.Çocuk kandıryorlar sanki.

    - Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

    - Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

  19. #949
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Messi bir gol daha atarsa İstanbul 10 dakika önce iftar yapacak sanki öyle gerilim yaratmış başlık. Adamın kırmadığı rekor kalmadı , bayat haber statüsüne girmeye başladı benim gözümde valla.

  20. #950
    Nesil
    2007
    Yer
    Konya
    Mesajlar
    813

    Default

    barça barça baaaarça !


  21. #951
    Nesil
    2006
    Yer
    11
    Mesajlar
    2,481

    Default

    İlk maçta Valdez'in müdahalesine karşın verilmeyen bir penaltı, Khedira'nın uçan tekmesine karşın %1.000 çıkması gerekirken çıkmayan bir kırmızı kart vardı.Hakem maçın sonucuna direkt olarak etki etti.Real Madrid çok sert oynadı ve hakemde buna müsamaha gösterdi.Özellikle Marcelo ve Pepe gereksiz ve sert fauller yaptılar.Özellikle Pepe futbolcu olmayı hak etmeyen ve karakteri zayıf bir insan bana göre.

    Mourinho'ya sempati duyan biriyim.Birde ilk maçta anlam veremediğim hakemin verdiği her faulde kendi kendine triplere girmesi oldu.Yani pozisyon resmen faul, arkasını dönüyo itirazlar falan yedek klübesinde.Yahu sen koskoca Mourinho'sun, uğraşma böyle işlerle yakışmıyor.

    Maçın hakkı kesinlikle Real'indi.Gerçekten çok etkili futbol oynamışlardı.Barça şansınında yardımıyla avantajlı bir skorla döndü.İlk maça nazaran ideale yakın kadrosuyla başlayıp, ev sahibi olmanın da avantajıyla Barça'yı kupaya daha yakın olan taraf olarak görüyorum.Ama Real ilk maçtaki gibi mücadele ederse Camp Nou'dan çıkmayı başarabilir.

    - Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

    - Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

  22. #952
    Nesil
    2007
    Yer
    Konya
    Mesajlar
    813

    Default

    [YOUTUBE="9XDQo0oZIVM"]Barça[/YOUTUBE]

    barça kesin kazanacak bence.

  23. #953
    Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    31
    Mesajlar
    623

    Default

    Ortada maç .Barça'nın sezona çokda hazır olmadığını gördük Bernabeu'da .Herşeye gebe bir maç .Kalibimiz Real'den yana ama .

  24. #954
    Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli
    Mesajlar
    2,685

    Default

    Kanal d de şifre girdimiya uydudan izleyenler için

  25. #955
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kanal d de şifre girdimiya uydudan izleyenler için
    İlk maçta girmediler.
    So what?
    Saike

  26. #956
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    İnşallah bu maçtada şifreye girmezler. Dün de CNNTürk girmedi Arsenal maçında şifreye. Valla güzel gidiyor her şey, bütün sezon böyle gitmesi dileğiyle

  27. #957
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default La Liga'da sıkıntı devam ediyor

    17 Ağustos 2011 14:34 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanya Futbolcular Derneği ile Profesyonel Futbol Ligi arasındaki toplantıdan anlaşma çıkmayınca bu hafta La Liga maçlarının oynaması tehlikeye girdi.





    İspanya Futbolcular Derneği (AFE) ile Profesyonel Futbol Ligi (LFP) arasında yapılan toplantıda taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı için, La Liga'nın bu haftasonu başlamayacağı belirtildi.
    AFE ile LFP arasında bugün yapılan toplantı sonrasında basına kısa açıklama yapan LFP Başkanı Jose Luis Astiazaran, "Anlaşma yok. AFE bu hafta için grev kararını sürdürüyor. Cuma günü tekrardan görüşeceğiz ve gerekirse tüm haftasonu da görüşmeler devam edecek" dedi.
    Taraflar arasındaki anlaşmazlıkların temelinde, ekonomik sıkıntıda olan ve yasal yardım alan 7 kulübün, futbolcularına olan toplamda 58 milyon eurodan fazla borcun ödenememesi konusu yer alıyor. AFE, yasal yardım alan ekonomik krizdeki kulüplerin futbolcularına ayrılan sezon başına 10 milyon euroluk fonun az olduğunu savunurken, maaşlarını alamayan futbolcular için oluşturulan bu fonun yükseltilmesini talep ediyor.
    İker Casillas, Carles Puyol, Capdevilla, Xavi gibi AFE'ye kayıtlı birçok İspanyol futbolcu da zor durumda olan meslektaşlarına dayanışma göstererek, greve gidilmesine tam destek veriyor.
    AFE ve LFP arasında geçtiğimiz çarşamba günü yapılması öngörülen bir toplantıya LFP'nin katılmamasından dolayı taraflar arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Bu ortamda girilen bugünkü toplantıda da sonuç alınmayınca mevcut durumda La Liga'nın önünde iki opsiyon bulunduğu belirtiliyor. 20 Ağustos'ta başlanması öngörülen ancak grevden dolayı başlayamayacak olan İspanya 1. ve 2. liglerinin ya tamamen 1 hafta geç başlatılması ya da gelecek hafta 2. haftadan başlanıp, oynanmayan 1. haftanın sezon içerisindeki uygun bir zamanda yapılması gerekiyor.

  28. #958
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2,880

    Default

    Barça kötü Real iyiyken sonucu gördük, Real için herşey iyi olmayacak bu sefer.. mes que une club BARÇA

  29. #959
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,780

    Default

    Real Madrid geçen maçtaki gibi oynarsa barçanın şansının %10'u olsa fark atar

  30. #960
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    barça yine barçalayacak
    reale türk kanı lazımbarçayı yenmek için onlar da sakat

Sayfa 32 / 130 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •