Allah'ın izniyle bir sol bek alsak hiç fena olmaz ama bence ilk yarı bu kadroyu koruruz.Devre arasında sol beklerin performansına bakılır ve ona göre transfer yapılır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sürekli Bülent Tulun ingilterede haberleri geliyor. Bir de Drogba gelirse gerçekten çıldırırız![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keita sol açıkta oynasın ters ayakla. Engin yedek olur anca..
Hasan Ali'yi alabilirsek Kayseri'den şampiyonluğa çok rahat oynarız. Ama sol beke takviye yapmazsak oradan çok çekicez gibi geliyor.
Lig Tv Haber Müdürü Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Galatasaray, Trabzonspor'a Mustafa Sarp artı 1 milon euro ödeyecek
Forvete de Batuhan'ı alın,tam olsun bari.![]()
So what?
Saike
Sadri şener açıklama yapmış galiba Mustafayı almadık diye.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzonda BM var A'sını da alsınlar olmuyor böyle Ayhan olur Aydın olur![]()
Twitterden Birisi soledi Mervan Celik´in son macini tribünde Tugay Kerimoglu´da izledi
ENGİN BAYTAR'DA MUTLU SON
Galatasaray ayrıca Trabzonspor’un gözden çıkardığı Engin Baytar transferini de bitirdi.
Sarı-Kırmızılılar, Engin için Trabzonspor’a 900 bin euro ve Atletic Bilbao maçı için kiraladıkları TT Arena'nın 350 bin TL'lik kira bedeli karşılığında anlaştı..
Hüriyet'de böyle yazıyor.Atletic Bilbao yerine Atletico Madrid diye yazmışlar ama ben düzeltiyim dedim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Abdel Kader Keitaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=AtPdr8XoMfo
http://www.youtube.com/watch?v=Z04do...eature=related
Trabzon'u,İstanbul'a taşıdı adamalr![]()
Mervan"i fm"de almistim iyi oynuyordu kanatlarda AMRL"idi oyundagercekde videosunu izlemistim arda gibi teknik bileklerine sahip ama ardadan hizli bir oyuncuydu videoda oleydi yani
İkisi de tatmin edici transfeerler değil, hele Keita hiç değil. Beğenmedim, hedefleri düşük tutmakta fayda var sezon sonu hayal kırıklığı yaşamayalım.
Çağdaş kafede de yazmıştın o zaman söyleyememiştim Keita kötü oynadıgından burada değil orada 300 kişiye karşı oynuyor ne yalan söyleyeyim 300 kişiye ben bile oynamamadam çoşkulu taraftar istiyor taraftarın kendisini çoşturacağını biliyor...
---Selçuk-Melo-Engin-----
Keita-------------Arshavin
-------Baros----------
Abi ne bekliyorsunuz Messi falan mı?
Yerli ve Sol yabancı biri kaldı..Transfer bitmemiş. Şeref Aydın söyledi.
Mervan-Arshavin(his)Mervan'da heran gelebilir.
---Selçuk-Melo-Engin-----
Keita(Eboue)-------------Arshavin
-------Baros----------
Keitayı taraftar getirtdi. Çoğunlukla yedekte olur. Keita transferine çok takılmayın. Engin ise yerli rotasyonu için geldi. Bazı yerlilere çok para vermekten iyidir.Terim olduğunu için disiplinsiz tavuırlarını dert etmiyorum.Adam olmassa artık lisansını yırtsınlar.
arda'nın yerini enginle mi doldurcaz...? ben mervan'ı bekliyorum...
Arsenal'den hücum oyuncusu alabileceğimizi sanmıyorum. Forlan gelse forvet arkası oynasa güzel olur. Kanatlardada Keita , Engin , Kazım değişmeli oynar.
--Muslera--
-- Eboue - Servet - Ujfalusi - Sabri---
---Selçuk-- Melo--
-- Engin -- Forlan -- Kazım --
-- Baros --
Yukarıda biri transferler hiç tatmin edici değil bu sezonda hayal kırıklığına uğrarız demiş ona yazdım bu yorumu..
En muhtemel kadro
----------muslera---------------
eboue--------ujfa--------servet----hakan
-----sabri-----i
keita-----melo-------selçuk---------kazım
Baros