1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: FM 2011'de en çok kaç yılına kadar geldiniz?

Hybrid View

1. Default

Ya arkadaşlar 2 haftada nasıl 2 sezon bitiriyorsunuz.Günde kaç saat fm oynuyorsunuz.Yoksa bu soru için ayrı bir konu mu açmak gerek Ben çoğu maçımı bütün maçı izleyerek geçtiğim için bir sezonu bile zor bitiriyorum.Ayrıca oyuna girdiğimizde belli bir yaşımız oluyor zaten biz kendi yaşımızı yazsak da o 35 yapıyor galiba.E emeklilik yaşı da var.Nasıl 2700 lü senelere gidebilmiş o arakdaş

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Ya arkadaşlar 2 haftada nasıl 2 sezon bitiriyorsunuz.Günde kaç saat fm oynuyorsunuz.Yoksa bu soru için ayrı bir konu mu açmak gerek Ben çoğu maçımı bütün maçı izleyerek geçtiğim için bir sezonu bile zor bitiriyorum.Ayrıca oyuna girdiğimizde belli bir yaşımız oluyor zaten biz kendi yaşımızı yazsak da o 35 yapıyor galiba.E emeklilik yaşı da var.Nasıl 2700 lü senelere gidebilmiş o arakdaş
    Oyun sararsa heleki şu yaz günlerinde sezon bitirmek çok olay .

3. Default

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Oyun sararsa heleki şu yaz günlerinde sezon bitirmek çok olay .
    Oyun sarıyor sarmasına da benim 2 haftada 2 sezon bitirmem için günde 15-16 saat bu oyunu oynamam lazım.Yani uyanık kaldığım her an.Bu da sorun değil onu da yaparım da birinin beni tavsiyeleriyle tam maç izlemekten kurtarması lazım.Sorun orda Tam maç izlemessem sahadaki futbol hakkında bir fikir sahibi olamayacağımı ne olduğunu anlamadan gol yiyebileceğimi düşünüorum hep

Güzel noktaya parmak basmışsın abi
    ölümsüzlük iksiri mi bulunuyo oyunda ilerleyen aşamalarda yoksa bir de

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Ayrıca oyuna girdiğimizde belli bir yaşımız oluyor zaten biz kendi yaşımızı yazsak da o 35 yapıyor galiba.E emeklilik yaşı da var.Nasıl 2700 lü senelere gidebilmiş o arakdaş
    Add New Manager yaparak

Tarih 14 Temmuz 2510 arkadaş 332 yaşında

6. Wink

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Add New Manager yaparak

Tarih 14 Temmuz 2510 arkadaş 332 yaşında

Burda bi gariplik var ama.7.2.2178 dogumlu ve 2510 yilinda 100 yasinda oldugunu gosteriyor profilde.matematige aykiri.100 yasinda hoca olmaz.mantiga aykiri.taktik tahtasini bastonla mi gostrocek bu :-D

Mesaj Yetkileri