5-6 milyon baros gibi bi oyuncu komik bi rakamdır.Şu anda 5-6 milyon verip onun tarzında oynayan,oynadıgı zaman onun gibi katkı yapan bi oyuncuyu alamassın aynı fiyata..en az bunun 2 katı gerekir.
30 una merdiven dayamış oyuncuyu bu kadar sakatlık geçirmişken 10-15 e hayatta satamazsınız.Baros için 5-6 milyon € ideal rakamdır.Ancak Baros satılmamalı.
Drogba'nın fiyatı ne olursa olsun Baros'tan kat kat katkı yapacağını hepimiz biliyoruz. Adam Drogba, kendimize gelsek iyi olur![]()
Profesyonel Futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile futbolcunun geçici transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Trabzonspor da Engin için Galatasaray ile görüştüğünü borsaya bildirdi.
Yine klasik rütin başladı aldıktan sonra görüşmelere başlıyoruz açıklamaları![]()
Keita gelsin baska bişey istemeyiz![]()
Profesyonel Futbolcu Engin Baytar ve kulübü Trabzonspor Kulübü ile futbolcunun Kulübümüze transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Şu görüşme bildirimlerinden 1-2 tane daha gelse transfer dönemi kapanmadan, ne hoş olur.![]()
Bence Yiğit Gökoğlan'ı da 1-2 kez daha yoklarlar, olmazsa Mervan'ı alırlar![]()
Engin Baytar olaya limon sıktı.Umarım Milan Baros satılmaz.
Bence Engin'in gelmesi süper oldu. Sonunda kanatlardaki alternatifsizliğimiz son buldu. Engin Trabzon'daki davraşınları burada yaparsa anında basarlar tekmeyi. Burası Galatasaray, Fatih Terim papuç bırakmaz. Belki Kazım'da olduğu gibi disiplin maddeleri konur önüne.
Baros'un satılması da bir risk, takımda tutulması da. Yine verim alamama ihtimalimiz var, hem sakatlık hem de ceza durumlarında. Sakatlık her futbolcu da olabilir ancak Baros gereksiz çok fazla kart görüyor. Ama tabii mükemmel bir sezon da geçirebilir Baros, o potansiyele sahip. Satılacaksa yerine daha iyisi gelecek demektir ancak Drogba'ya ihtimal vermiyorum. Çok çok zor.
Dün akşam Bülent Tulun Londra'ya gitmiş.
Birisi enginin FM profilini koyabiilr mi ?
Geçen sene 18 maçta 1 gol 4 asist ile oynamış.
Engin fena oyuncu degilmiş, saolun beyler trabzonu takip etmedigimden bilmiyodum pek. iyi bi yedek olur iş de yapar yeri geldiğinde
Yigit Gokoglandan Vazgectik,Mervan"i son Macinda tugay kerimoglu izledi stadda yonetime bilgi vericek.
Drogbanin gelmesi kolaylasti iyice cunku kendi vatandasi olan keita ile eboue galatasarayda baros 6-7m"a satilirsa cok iyi olur ama kadroyuda komple degistirmek cok risk yeni gelecek adam uyum sagliyabilcek"mi eger drogba gelirse uyum sorunu biraz daha duser vatandaslari oldugu icin ve drogba gelirse harika oynar kendi vatandaslari var takimda rahatlikla anlasirlar
Umarim Drogba,Mervan gelir transferi kapatiriz Bernebauda Futbol resitali sunariz![]()
Baros'un 5M € karşılıgında Zenit'e gittiği söyleniyor
Lig TV : Zenit kulübü Milan Baros için yüklü bir bonservis bedeli teklif etti.
Twitter ; İsveç'in GAİS takımında oynayan Mervan Çelik, menajer ve avukatı GS ile görüşmek için yarın İstanbul'da olacakmış.
5m£ paramı kardeşim ya stancu alındı o paraya nasıl satılır baroş
Ben aldigim habere göre bizim yöneticiler Mervan'in kontratin bitmesine az kaldigi icin bir girisimde bulunmayacakmis, eger istedikleri transferlerden birisi gerceklesmez ise Mervan'a yöneleceklermis "nasil olsa kolay transfer hesabi". Yani Mervan ikinci planda. Mervan'ada sordum durumu, GS'den hic biri bana gelmedi suan ama gelirse buyuk ihtimal giderim dedi bana, kesin giderim dememesinin nedeni ise bizim ortak bir arkadasimiz var, Rangers'den Bursa'ya transfer olmustu ve Bursa'da yapamadigi icin kendine takim bul demisler oda bulamayinca Isvec'in ikinci liginde bir takimla oynamaya basladi. Mervan'inda bu korkusu var "ya banada öyle olursa" cunku biliyor Turkiye'de yapamazsan biletini aninda keserler. Mervan Hollanda'nin Utrech takimindan resmi bir teklif aldigini dedi ama kendisinin Galatasaray'la adi cikinca teklifi reddetigini söyledi ve ailesi arkadaslari hepsi kizmiz Mervan'a.
Stancu 1 seneliğine Orduspor'a kiralanmış sanırım.
Engin'in satılmasına sevindim. Bu sezon bizde artık oynatılmazdı. Galatasaray'da kişiliğini değiştirmezse seneye oradan bir anadolu kulübüne geçer. Hepimiz ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz ama malesef fazlasıyla sorunlu bir futbolcu.
Evde Keita besteleri söyleyen tek ben miyim acaba ?![]()
Annemler balık almış akvaryum için, ağırlıklı rengi siyah olan bi balık vardı anında koydum isminiAbdel Kader KEITA
![]()