Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
maçlar iyi ama bolton maçı kötü olmuş
Evet maalesef Hummels açısında çok fena oldu. Yorumun için teşekkür ederim.
Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
Pattoooo klasını konuşturmuş.
Pato tam bir yancı ya.. Ah bir de sakatlanmasaydı.
Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Pato iyi ama bir Medina değil
Pato yancı, Chicharito golcü. Bir medina kolay yetişmiyiii..

Şampiyonlar ligi ilk tur ilk maçında Chicharito fırtınası esmeye devam etti üst tur için garanti bir skor aldık. Nuri maçın açılışını yaptı. Agüero'nun golü ise defansı ağlattı.
Kupa maçı olduğunu unutup as kadroyu sürdüğümüz maçta zayıf rakibimiz karşısında da ezici bir oyun sergiledik. İlk yarısının 3-0 kapattığımız maçı 6-0 tamamladık. Kaçan golleri saymıyorum bile.

Artık ligte açık ara lider gidiyoruz, oyuncular çok formdaydı özellikle skor 4-0 iken ilk yarı duraksamalarında 2 gol birden atmamız west bromwich'i iyice oyundan düşürdü. Maç sonu ise kaçınılmaz oldu. 6 clear cut chanses, 4 woodwork.
Sen gel önüne geleni dağıt finalde sıkıntıya düş ilk yarısını 1-0 geride kapatıığımız maçı 2-1e getirdik. Maç bitimine yakın geriye çekildik ancak rakip son anda beraberliği yakaladı ve maç uzadı. Uzatma anlarında 2. golümüzü atan Rossi penaltı kaçırdı ve maçın sonucunu penaltılar belirledi. Penaltılarda final şanssızlığımızı kırdık ve kupaya uzandık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz.
Ayrıca Arsenalin sert oyunun sakatlıklara sebep oldu; Rooney 10 gün, Pato 5 hafta yok.

Genel olarak bir de Chicharito'ya değinmek istiyorum. Adam mükemmel harika yani onu tarifliyecek bir kelime bulmakta zorlanıyorum. Şubat ayı bitimiyle beraber kulüp rekorunu kırdı. İşte form grafiği:
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta'da Bradley için, Bradley'i aldığımda bana niye aldın gibisinden sorular olmuştu bende çok memnunum denemek istiyorum demiştim. Bradley kulübün sevilen oyuncuları arasına girerek beni hayal kırıklığına uğratmadı.
Bir dipnot'ta M'Vila için atalım. Adam kendisini şu sıralar çok geliştirdi ve forma için iyice çabalıyor. Orta sahadaki 5 adamımın formda olması 5in 2li kombinasyonu ile oynamama sebep olsa da durumdan çok memnunum.