Yine mi direk be.Bu Ronaldo'da hiç şans yok.
Yine mi direk be.Bu Ronaldo'da hiç şans yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Olmadı Ronaldo maalesef... Ama bu sefer o şansıda Barçayıda yenecek Madrid.
Coentrao çok top kaçırıyor arkaya.Her pozisyondan sonra da hakeme ofsayt itirazında bulunuyorlar.Bu kafayla giderlerse 2.gol gelebilir.
Khedira bildigin BAM karışımı![]()
Off be olmaz bu kadar Valdes son anda kurtardı... Kornerden gelen topuda Benzema auta yolladı zaten...
İspanya'yla da ses bağlantısı bir gitti,bir daha kurulamadıErtem Şener sen devam et,benim burada rahatım iyi mi dedi,ne dediyse artık
![]()
Real Madrid kazansın istiyorum ama Barcelona bir geliyor pir geliyor.Yine de umudum var.Futbolu özlediğimi hissettim bu iki maçta şimdiye kadar.Ne güzel maç oluyor yahu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Barca Güveniyoruz Sana Futbolun Akıllı Kahramanları
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yuh hakem ya insaf artık.. Faulü vermedi Messi kaleci ile karşı karşıya kaldı. İnsaf yani...
O nasıl bir müdahale Pepe?![]()
Gerçekten harika aldı topu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kedira atılmak için zorluyor iki maçtada ama atılamadı hala... Biraz daha gayret etmeli...
Bu Khedira'nın kendine dikkat etmesi lazım.Kırmızı karta doğru gidiyor.
Ne güzel kaydın be Xavi![]()
2-1 oldu![]()
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Yine Madrid'e Yine Messi![]()
O hatayı yaparsan savunmada,golü de yersin.Topu ıska geçen Carvalho.
Hormondan eser kalmadı tamamen organik Lionel Messi. Bu atak sonrası önemli bir istatistik verecekmiş yandık![]()
Messi bu futbolunu neden milli takımda oynayamıyor anlamıyorum. Bu adamın tek başına aldırması lazım kupayı Arjantin'e.
İlk yarıdan anladığım Ertem Şener'in gözlerinin sağlam olduğu 22 kişi arasından nasıl gördü Messi'yi hayret valla.
İlk yarı bitti istatistik kaldı iyi olduİkinci yarı Madrid 3-2 alır.
Söylediya messi raulü yakalamış 11 golle.
hocam arkasinda xavi iniesta gibi besleyici adamlar yok arjantin milli takiminda.
maca gelince madrid gercekten guzel oynuyorr ama arkaya cok top kaciriyorlar Casillas"a gelince 2 goldede onceden yere yatti dikkat ettinizmi bilmiyorum erkenden yere yatiyor. ikinci yari mac daha zevkli olucak su khedira ile sarp arasinda fark yok resmen khedira cikip callejon"mu ne o girse daha iyi haydi bastir madridim cevir su maci ve hakemlerin ronaldoya karsi bi alerjisi var galiba
Tamamen Organik Messi Allah Senin İyiliğini Versin Ertem Şener![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"