1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSK Kuzey Irak'a Girdi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Bağlar Köyü yakınlarında bir grup PKK'lı tarafından askeri konvoya saldırı düzenlendi.

Şemdinli İlçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar Köyü yakınlarında, ilçe merkezinden sınır birliklerine doğru giden askeri konvoya, bir grup PKK'lı tarafından saldırı düzenlendi.

Askerlerle, PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmanın bir süre devam ettiği belirtilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İnternethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu işin çözülmesi için Türkiye herhangi bir alanda öyle bir hamle yapmalı ki destek veren bütün ülkeler Türkiye'ye muhtaç olmalıdır. Bu sayede Türkiye'nin tavrı almasına karşı korkup bu işe destek vermeyi kessinler.

Onun haricinde ne yaparsanız yapın dış güçler istemeden bu iş bitmez. Asala örneği gibi. Bugünde doğuyu verdik diyelim. Bu sefer orada güçlenip bize kafa tutarlar. Tamamen egemenliklerini mi kabul ettik. Ülkenin adını değiştik vs. Bunlar yine çözüm olmaz. Yani bu bölgeye kim hakim olursa olsun dış güçlerin emrinde olmadıkça rahat etmemesi için birşeyler yapılır.

Çoğu zamanda duyuyorum. Başta ben olacaktım ki tüm devletlere rest çekip bu işi çözerdim. Ben olacağı söyliyim. Bu fikri dillendirdiğiniz günün ertesi günü suikaste kurban gidersiniz. Bu ülke bunları daha önce çok gördü. Gaffar Okkan gibi. Şehrin merkezinde öldürdüler ama ne kimse duydu ne de gördü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Bağlar Köyü yakınlarında bir grup PKK'lı tarafından askeri konvoya saldırı düzenlendi.

Şemdinli İlçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar Köyü yakınlarında, ilçe merkezinden sınır birliklerine doğru giden askeri konvoya, bir grup PKK'lı tarafından saldırı düzenlendi.

Askerlerle, PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmanın bir süre devam ettiği belirtilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İnternethaber
    Umarım bu kez de şehit haberi almayız. Ah ulan, ahhh. Yazılacak o kadar çok şey var ki, ama susmak zorundayım.

Mesaj Yetkileri