şaka bi yana ciddi eleştri yapmak gerekirse;

higuain orduya ,benzema mersin idman yurduna falan kiralik gönderilsin de burunları sürtsün biraz çile çeksinler.

Gerilimi üst düzey tutmak Mourinho'nun stratejisi olabilir ama izlediğim el klasikolarda hiç bi olumlu etkisini göremedim ben madrid üzerinde, aksine faul yapıldıkça, tekme,dirsek,tokat yedikçe sakinleşen barçalılar karşısında iyice strese biniyor madridliler, malum olay kulubelere yakın olmasaydı barçadan kimse kart görmezdi.

madridi daha dayanıklı gördüm ben bu maç ama yetmedi, bunu da bir kaç sebebe bağlamak istiyorum, madrid adına en olumlu isim casillas idi yine, bu adamcagız barcelona maçlarını yazsa roman olur bestseller olur.. onun dışında coentrao bana göre marceloyu kesemez, khedira da barcelonayı durdukcak bi isim değil, madem senin önündeki tek takım barça ona göre transfer yapman lazım, higuain ve benzema al birini vur ötekine, ayrıca kaka'ya verilen tölerans da artık yetti, barcelona bugun ihtiyacı olmadığı halde (!), sanchez'i, fabregas'ı alıyorsa, ezeli rakibi buna denk olacak şekilde transfer yapmıyorsa sorun var. bi nuri bi hamitle olmaz bu iş.