1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSK Kuzey Irak'a Girdi

Hybrid View

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    siyaset yasak olduğu için bazı konulardan kaçınarak konuşmaya çalışacağım. Aslında söylenecek çok söz var tabiki. kimsenin aklına gelmiyor olabilir ama ülkemizde bordo bereli denen bir oluşum var. dünya üzerindeki en yetenekli askerler diyebilriz. benimki sadece hayal ürünü yani bunu gerek dış güçler gerek içimizdekiler yaptırmazlar kesinlikle ama bölgeye bordo bereli sevkiyatı yapılsa çok etkili olmaz mı ?
    Bordo Bereli denilen askerler dünyanın en çok eğitim gören askerleri. Ve dünyanın en iyisi. Bir kanalda bununla ilgili konuşulurken duymuştum. Bordo Bereliler'in pkkya verdiği şehit sayısı 10dan fazla değil.Ama şu an dağda olan askerlerimiz yeni askerler. 3 aylık 4 aylık askerler. Silah tutmayı yeni öğrenen insanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Reingman View Post
    Bordo Bereli denilen askerler dünyanın en çok eğitim gören askerleri. Ve dünyanın en iyisi. Bir kanalda bununla ilgili konuşulurken duymuştum. Bordo Bereliler'in pkkya verdiği şehit sayısı 10dan fazla değil.Ama şu an dağda olan askerlerimiz yeni askerler. 3 aylık 4 aylık askerler. Silah tutmayı yeni öğrenen insanlar.
    Tamam işte hocam ben de bundan bahsediyorum. Bordo bereliler işi kökünden çözebilecek kapasitede ben buna inanıyorum ama o kadar olmasa bile çok büyük darbe indirebilirler. Neden bu yola gidilmiyor orası açık tabii..

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tamam işte hocam ben de bundan bahsediyorum. Bordo bereliler işi kökünden çözebilecek kapasitede ben buna inanıyorum ama o kadar olmasa bile çok büyük darbe indirebilirler. Neden bu yola gidilmiyor orası açık tabii..
    Evet gayet açık bence de. Göndermiyolar nedense.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bu iş hava saldırısıyla olacak iş değil.Sağlam profesyonel orduyla kara saldırısı olmalı,bunun içinde sağlam istibahrat gerekli tabi ki fakat bu istbahratı biz kendimiz sağlamalıyız,Amerika'ya güvenilmemeli.

Bu kadar saldırısında belki fazla sayıda şehit verebiliriz fakat anca bu işi böyle bitirebiliriz.Ama ne yazık ki bitirmek o kadar kolay değil.Türkiye bu olayda Pkk çatısında bir çok devletle uğraşıyor.Siyasetçilerin müttefiğimiz diye adlandırdıgı devletler,Pkk'ya en baba desteği veren devletler.

Ntv'de Ankara temsilsici söyledi Beyaz Saray'da Pjak'a(Pkk'nın İran'da ki kolu) destek veren bir birim varmış ve bu bilinen birşey.Böyle bir birimi olan devletin Pkk'ya terör örgütü demesi ne kadar inandırıcı?

Mesaj Yetkileri