1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSK Kuzey Irak'a Girdi

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bence tüm güçlerimizle olağanüstü hal ilan edip musule kadar işgal etmeliyiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Katılıyorum. Pkkyı destekleyen dış güçlerin en azından kim olduğunu cümle alem biliyor, zira iskenderun saldırısı sonrası da bizzat siyasiler tarafından ima edildi. Bu operasyon Kerkük ve Musul'u da içine alacak şekilde geniş bir alana yayılmalı ve her taşın altı didik didik aranmalı. Burayı temizleyince de kak mesutlara "efendi bak ben burayı her bir zerresine kadar temizledim, bundan sonra olacak her şeyden sen sorumlusun ona göre" denebilmeli. Gerekirse tekrar aynı operasyon düzenlenmeli ve buralar topraklarımıza ilhak edilmeli. Sınırlar çizilmeli, yardım ve yataklık edenler "KİM OLURSA" olsun gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı sorulmalı, zihinlerinde ülkeyi bölmek varken "silahlı eylemlere katılmadılar" deyip ödüllendirilmemeli.

Son olarak pkknın temeli sanıldığı gibi "zulme" uğrayan insanlar da değildir, Kurtuluş Savaşı dönemlerinde de Kerkük-Musul üzerinde hakimiyet kurmak isteyen İngilizlerin kışkırttığı ayrılıkçılardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende bunu istiyorum hemde çok.Madem onlar böyle istiyor karşılığını vereceksin bunu yapacaksın ki görsnler güç gösterisi yapmayı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sadece askerlikden '' Kaçmak '' için Açık Öğretim yazıp uzatabildiği kadar uzatan bana göre vatan hainleri varken böyle bir olayın olması çok zor çok !

Veya binlerce tribün magandasını da almak lazım askere ! Hani ellerinde emanet varken suçsuz insanlara vuran , Hani 300 kişi arkadaş grubuyla 5 kişinin üstüne yürüyen şu kendini sonradan bir halt zanneden tipler toplulukları varya işte onları yollamak lazım tabi yerse.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri