PREMİER LİG 2.HAFTA
ÜÇ YENİ TRANSFERİMİZ GÜZEL PERFORMANSLARI SEVİNDİRİCİYDİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ PAYOFF 2.MAÇI
GOL ŞOV HARİKA PERFORMANS İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINA KALDIK
PREMİER LİG 2.HAFTA
ÜÇ YENİ TRANSFERİMİZ GÜZEL PERFORMANSLARI SEVİNDİRİCİYDİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ PAYOFF 2.MAÇI
GOL ŞOV HARİKA PERFORMANS İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINA KALDIK
Maç sonuçları güzel eski kadronu aratmayacak bir kadro kurmuş gibisin başarılar
ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBUNDA RAKİPLERİMİZ
PREMİER LİG 3.HAFTA
KÖTÜ BİR FUTBOL İLE BU SONUCU HAK ETTİK
PREMİER LİG 4.HAFTA
ÇOK KÖTÜ BİR MAÇ OLDU PALMASON İLK YARIYI KAPADI VAN PERSİE 3-4 HAFTA YOK
PREMİER LİG 5.HAFTA
SUNDERLANDTEN FUTBOL DERSİ ALDIK
CARLİNG CUP 3.TUR
ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU 1.MAÇI
BU SKORLARLA BİRAZ OLSUN RAHATLADIK
En başta gençlerle oynamak sabır işi ancak skorlar gayet iyi.
takımın iskelet oyuncularını gönderdikten sonra gençlerle bunu başarmaya çalışmak gerçekten heyecanlı bi şey olsa gerek inş. kısa süre de takım yerine oturur
bi ara bocalamışsın ama şampiyonlar ligi maçıyla moraller yerine gelmiştir sanırım
Bu arada 2. Transfer harekatı daha güzel özellikle leroy fer ve podolski transferleri harika leroy fer ortsa sahanın sigortası olacaktır![]()
PREMİER LİG 6.HAFTA
YILDIZLAR TOPLULUĞUNA KARŞI HARİKA MÜCADELE ETTİK ÜSTÜN OLAN BİZDİK AMA OLMADI İYİ YOLDA GİDİYOZ MEMNUNUM
İLK KEZ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEN ARSENALİN TEKNİK PATRONU KENDİSİNE YÖNELTİLEN 70 LERİN FUTBOLUNU OYNATIYOR ELEŞTİRİLERİNE CEVAP VERİYOR.
GERD MÜLLER
SEZON BAŞINDA BÜYÜK Bİ REVİZYONA GİTTİK KENDİSİNE İNANMADIĞIMIZ VE SİSTEMİMİZDE DÜŞÜNMEDİĞİMİZ FUTBOLCULARIMIZI GÖNDERDİK EĞER SİSTEMİMİZE UYMAYAN VARSA DEVRE ARASINDA YİNE GÖNDERECEĞİZ BURADA ÖNEMLİ OLAN SİSTEMİMİZE UYACAK FUTBOLCULARLA ÇALIŞMAK.
İNGİLTERE FUTBOLU DAR ALANDA AYAĞA FUTBOL OYNAMAYA ALIŞIK DEĞİL BENCE PROBLEM BURDA SEZON ARASI TAMAMEN İDEAL KADROMUZU OLUŞTURURUZ.
şuan hangi taktiği kullanıyosun?bizde faydalanalım bundan...
arkadaşlar bilgisayarım yüzünden canım aalesund kariyerim gitti ana karttı işlemciyi değiştimiştim bi harddisk vardı şimdi oda patladı bu kariyerimde gitti yeni hdd aldım hayırlısı bu kariyeri mecbur kapamak zorunda kalıyorum hemen yeni bi kariyer acıcam takip eden arkadaşlar kusura bakmayın yeni kariyere bekliyorum hepinizi artık bilgisayarı tamamen yeniledik bundan sonra bişi olmaz inşallah
ne olağını merak ediyordum bu gençlerle kapanması kötü olacak
yeni kariyerimi takip et kardeşim oda güzel olcak inşallah
maalesef edemeyeceğim bayrama kadar yokum bayramdan sonra bakarım
beklerim o zamanda sana iyi tatiller şimdiden
yeni kariyerin yine Arsenal mı olucak?Yani yine kadroda revizyona gidicen mi??