1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSK Kuzey Irak'a Girdi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2002 den sonra artmış denmiş ancak bunun sebebi devleetin başarısızlığı olarak görmek bence yanlıştır,gözle görülür bir ilerleme yaşadığımız şu günlerde 2002 den bu yana süregelen hükümetin başarısını gölgelemek ve Türk toplumunu kendi içinde düşman edindirmek amaçlı yapılan provekelerdir.

Meyve veren ağaç taşlanır ama yılmayacağız kökünü kazıyacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    2002 den sonra artmış denmiş ancak bunun sebebi devleetin başarısızlığı olarak görmek bence yanlıştır,gözle görülür bir ilerleme yaşadığımız şu günlerde 2002 den bu yana süregelen hükümetin başarısını gölgelemek ve Türk toplumunu kendi içinde düşman edindirmek amaçlı yapılan provekelerdir.

Meyve veren ağaç taşlanır ama yılmayacağız kökünü kazıyacağız.
    Ne olarak görelim? Rakibinize son yumruğu atacakken sizi değiştirirse ve yerinize gelen adam yenilirse bu kimin suçu olur? Ki hükümetin başarılı olduğunu falan düşünmüyorum ya , hadi neyse.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ne olarak görelim? Rakibinize son yumruğu atacakken sizi değiştirirse ve yerinize gelen adam yenilirse bu kimin suçu olur? Ki hükümetin başarılı olduğunu falan düşünmüyorum ya , hadi neyse.
    Açıkladım işte hükümetin başarısını gölgelemek için yapılmakta ama sen başarılı olduğunu düşünmüyormussun o yüzden düşüncene saygı duyuyorum.Son yumruğu atacağı falan yoktu kimsenin ondan indirildiler zaten bende böyle düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Açıkladım işte hükümetin başarısını gölgelemek için yapılmakta ama sen başarılı olduğunu düşünmüyormussun o yüzden düşüncene saygı duyuyorum.Son yumruğu atacağı falan yoktu kimsenin ondan indirildiler zaten bende böyle düşünüyorum.
    Tekrardan söylüyorum,hükümetin başarısı olduğunu düşünmüyorum ben. Görüşüme saygı duyduğun için sevindim,her görüşten insan bu erdemi gösterebilmeli.

Son yumruk olayını ben değil istatistikler söylüyor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri