Tamamda işte bende onu diyorumHadi Sow ayrıldı klübünden diyelim, kendi liginde en az bizim kadar ekonomik gücü olan 2 dev klüp var.Keşke olsa ama çok zor.Ayrıca oldu da geldi diyelim, Niang'ı da kesemezsin.Bu sefer sistemde problem çıkar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Niang'ıda o kulüplerden birinden almıştık ama adam kendine yeni bir hedef çizdiğini söyleyip ayrıldı. Bence imkansız bir transfer değil. Elbette zorluklar olabilir ama değişiklik isteyip F.Bahçe'yede gelebilir.
Naing 31, Sow 25 yaşında.
yobo'nun cumaya kadar açıklanacağı söyleniyor.
(/s)
Ben forvete hala Cacau'nun alınmasını istiyorum. Eğer olmaz ise İvica Olic ile 2 yıllık anlaşılması taraftarıyım. Ayrıca Hakan Gündoğar ve Alaattin Metin Yobo'nun bittiğini ve 3 yıllığına anlaşıldığını söyledi.
A la recherche d'un attaquant, le LOSC s'est mis d'accord avec le Sud-Coréen Park Chu-Young. Le Monégasque (26 ans, sous contrat jusqu'en 2013) rejoindrait les champions de France pour un contrat de deux ans au moins et 1,5 million d'euros de salaire annuel. Cependant, les dirigeants lillois ne seraient prêts à débourser qu'1,5 million pour s'attacher ses services, alors que le club du Rocher en attend au moins 6. Bien trop aux yeux du LOSC, pour un joueur qui devra retourner dans son pays natal pour y passer son service militaire dans deux ans et demi. Rudi Garcia s'intéresserait également au profil d'Issiar Dia, qui pourrait être libéré de son contrat par Fenerbahçe, en proie à des difficultés judiciaires pour corruption présumée.
L'Equipe'de çıkan haber. Rudi Garcia'nın " Dia " yı istediği söyleniyor.
güiza getafe'de
kaynak: fenerbahce.org
(/s)
Üzüldüm ya![]()
Güiza beleşe mi gitti?
Beleşmi olur bedeniyle gitti kurtulduk sonunda![]()
bu performanstan sonra bedava gitmesi şaşırtıcı olmamalı.
(/s)
Buca'ya attığı golle hatırlayacağım onu herşeye rağmen.Şampiyonluğu getiren adamlardan biri oldu.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza, İspanyol Getafe Kulübüne transferini teminen, görüşmeler sonucu öngörülen bonservis bedelinden yüksek olan 6.000.000 Euro maliyet bedeli ile Kulübümüze devredilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=166671
(/s)
Yani ? Alacaklarına karşılık mı oluyor ?
Ben de anlamadım 6 milyon mu bonservisi, yoksa alacaklarını mı göstermişler..
6 milyon euro bonservisi ise transfer görüşmelerine yapana Helal olsun.
Bonservis bedeli olduğunu sanmıyorum. O kadar parayı vermezler. Bence alacakları felan olabilir. 3.5 yıllık alacağı vardı sanırım. Primi felanda olabilir. 1-2 milyon euroda bonservisi olsa 6 eder. Acaba böyle mi yoksa farklı birşeymi.
bizim kulübün de bu açıklamaları beni öldürüyor. sonra çık işin içinden çıkabiliyorsan.
(/s)
Alacakları ise, 3.5 bu sezon için alacağı ücret 2.5 da geçen sezondan kalan olabilir belki.
Hakikaten bu nasıl bir açıklamadır.![]()
6 mn bonservis ise helal olsun yönetime
Güiza bende ayrı yeri olan bir futbolcudur.Her ne kadar çok tepki gösterilse de Beşiktaş maçlarında attığı golleri,Bucaspor maçındaki şampiyonluğu getiren golünü ve gözyaşlarını hiç unutmayacağım.Yolun açık olsun okçu.
geçen sene alacakları, bu sene alacakları ve peşin primlerle birlikte 6 milyon euro bonservis fesih bedeli ödenmiş güiza'ya.
(/s)
Amortisman mı ayırmışlar nedir çözemedim valla![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kulüp açıklama yapana kadar kimse işin içinden çıkamaz gibi geliyor![]()
(/s)
Bir tercüman lazım aslında açıklamalarıda açıklaması için... Neyse Getafe'den Allah razı olsun. İyi hoş adamdı Güiza ama tam olarak bize uygun birisi değildi. Helal olsun yaptıkları için. Son Buca maçında attığı golü hayatım boyunca unutmayacağım. Ama altıpas içinde, kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda auta diktiği toplarıda unutmayacağım...