Quote Originally Posted by fizi
Arkadaşlar,yıllardır CM/FM oyuncusu olarak FM2006 daki bir garipliği daha sizinle paylaşmak istedim.Gerçi geçmiş oyunlarda da buna benzer gariplikler oluyordu ama bu tür farklı malubiyetler insanı oyundan soğutuyor.
3 yıldır G.Birliğini yönetiyorum.İlk yıl zaten ligin ortalarında oluyorsunuz daha sonraki yıl,sezon boyunca 1 yenilgim var, ligin son maçı hiç galibiyeti olmayan lig sonuncusu beni 9-2 yeniyor.Hadi bazen bu tür yenilgiler gerçek hayatta da olur ama bu kadarına pes.Ve en son geçen haftasonu oynarken,ligde 1-2 kere yenilmişim en fazla 2-3 gol yemişim.Türkiye kupası finalinde TS ye 8-1 yenildim.Diyeceksiniz ki şu hatayı yaptın bu hatayı yaptın.Arkadaşlar ortada hata mata yok.Final maçında ilk 20. dakikada 5-0 mağluptum.
Ben de bu oyunu çok seviyorum ama böyle garip skorlar oyundan soğutuyor.
arkadaş son derece haklı ya tomas jun bi sezonda 30 küsür gol atıyor ya bu kadar mı sallama bişey olur lig sonuncusu d.bakır fenerbahçeyi her iki maçtada 3 - 0 yeniyor, ayrıca fenerin bütçesiyle trabzonun bütçesi neredeyse aynı daha ne saçmalık olacak ki
tamam bu saçmalıklar oyundur dedik geçtik ama lafım bazılarına bu saçmalığı kabullenmeden hemen arkadaşa senin futbol zekandan kaynaklanıyor sen oynamayı bilmiyosun anlamına gelen sözler sarfediliyor halbuki siz de gayet net bi şekilde bu hataları biliyosunuz