Temmuz 2010
Ağustos 2011Kandil Dağı'na bomba yağıyor
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait F-16 uçaklarının, Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'nı bombaladığı öğrenildi. Bombalanan yerlerden alevlerin yükseldiği belirtilirken, yaralıların olduğu bildirildi.
2010 Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, AralıkKandil'e hava harekatı
Türk savaş uçakları Kandil ve Zap'taki PKK hedeflerini vuruyor
2011 Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz
döneminde neden bu harekatlara ara verildi. Terör mü durdu. Kamplar mı kapandı? Ben hangi gelişmeyi kaçırdım merak ediyorum.
Hangi hükümet olursa olsun terörle mücadele işini bilmiyor. Bunu artık gözlükleri, gömlekleri çıkarıp kabul etmek lazım.
Bugün hava harekatı yapılmasıda anlamsızdır. 2000 dönemlerinde yapılması gereken birşeyi 11 sene sonra yapıyorsun. Oda yarım yamalak bir şekilde gerçekleşiyor. Örgüt sallantıdayken kamplardaki güç hava harekatıyla azaltıla azaltıla etkisiz hale gelecekti. Sonra karadan girip bu işi çözecektik. Aynı zamanda reformlarda yapılacak ve halk örgütten devlete doğru kaydırılacaktı.
Hükümet bin hayırlı iş yapmış olsada bin kötü iş yapmış olsada ben bunu şuan düşünmüyorum. Terör konusunda değerlendiriyorum ve bu hükümet sınıfta kalmayı bırakın bu ülkenin geleceğinide sınıfta bırakmıştır. Çünkü sadece açılım yaparsam bu iş biter mantığı her alanımızı teröristlere açmaktan ve onları başımıza çıkarmaktan başka bir işe yaramamıştır. Terör dağdayken artık içimize işledi. Tesadüftür ki sınır ötesi operasyon yaparken şehirlerimizin içinde şehit vermeye devam ediyoruz. Sınır ötesi bitince kendi şehirlerimizi mi vurmaya başlayacağız. Terörle mücadelede bu hangi başarı kapsamına giriyor merak ediyorum.
Türkiye'yi malesef çok kötü günler bekliyor. Allah'tan dileğimiz zalimleri helak etmesidir.