1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSK Kuzey Irak'a Girdi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kışlada yan gelip yatmaktan (üst düzeyler için)
    Verdiğimiz şehit sayısının 2002'den sonra yeniden artışa geçmesini Akp hükümetine bağlayan arkadaşlara söylüyorum,99 yılında apo yakalandığında da Akp hükümeti öldürülmesini engelledi,2002 sonrasında acemi askerlerin teröristlerin kucağına atılmasını da Akp yönetimi istedi,yukarıda alıntı yaptığım kısımdaki gerçekler de Akp hükümetinin isteğiyle gerçekleşti değil mi? Yahu artık bırakın bu tek taraflı düşünce zihniyeti.Bu sorun bizim yılllardır kanayan yaramız.Hiç bir hükümet bitirememiş.Bütün her şeyi mevcut hükümete yıkmak çok yanlış bir düşünce.2002'den sonra Akp mi istedi sanki askerlerimizin şehit olmasını? Herkes biliyor bu örgütün arkasındaki desteği,belli ki bu destek verenler 2002'den sonra bazı şeylerden rahatsız oldular ki örgüt faaliyetlerine hız verdi.Şunu da eklemek istiyorum.Bir yorum yapılmış.Açılım olayıyla biten terör tekrar hortlamış.Yapmayın Allah aşkına.Bu kadar dar açıdan yaklaşmayın bu olaya.Açılım muhabbetinden önce bir sürü şehit veriyorduk,artık şehit vermemek için açılım yapılmak istendi.He başarısız olmuştur,terör örgütünün durulmasından çok iyice azmasına neden olmuştur,orası farklı konu ama,terör bitmişti,açılımla tekrar ortaya çıktı tarzı yorumlar hiç mantıklı gelmiyor bana.Bu tarz yorumları askerlerimizi şehit vermiş olmanın verdiği kızgınlıkla Akp hükümetine olan nefretin birleşmesinin sebep olduğunu düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şemsi insanlar hükümeti neden eleştiriyor biliyormusun.

Terörü ve şehit sayısını aklınıza gelen herşeyi bir kenara bırakalım.

Bunda 2 sene önce bile (yani hükümet aynı hükümet) devletin üniversitesinde pkk bayrağı önünde çekilmiş ve altında kod adları yazan terörist posterleri asılamazdı. Hükümet bu döneme kadar birşey yapmamıştı ama bu süreçte nasıl bir yaklaşım gösterdiyse bunlar yapılmaya başlandı. Eleştiri buna getiriliyor. Çözmek için uğraşmadı demiyor kimse ama çözerken sonuçlar daha vahimleşmişse terörü sen ortaya çıkarmamış olursun ama çözülmesini daha da çözümsüzleştirmişsindir.

Hadise bile şarkısında diyor. "Denenmişi denemek yok hiç olmadı kitabımda" diye. Geçen sene aynı hava harekatını denemediler mi? Çözüm oldu mu? Çözümü daha da zorlaştırdıkları gibi hala yanlış hamleler yapmaya devam ediyorlar.

Şuan doğuyu bilmeyen herkes televizyondan ne gösteriliyorsa ona göre yorum yapıyor. Sürecin ne olduğunu neyin nereden hangi noktalara geldiğini yaşayan bilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Verdiğimiz şehit sayısının 2002'den sonra yeniden artışa geçmesini Akp hükümetine bağlayan arkadaşlara söylüyorum,99 yılında apo yakalandığında da Akp hükümeti öldürülmesini engelledi,2002 sonrasında acemi askerlerin teröristlerin kucağına atılmasını da Akp yönetimi istedi,yukarıda alıntı yaptığım kısımdaki gerçekler de Akp hükümetinin isteğiyle gerçekleşti değil mi? Yahu artık bırakın bu tek taraflı düşünce zihniyeti.Bu sorun bizim yılllardır kanayan yaramız.Hiç bir hükümet bitirememiş.Bütün her şeyi mevcut hükümete yıkmak çok yanlış bir düşünce.2002'den sonra Akp mi istedi sanki askerlerimizin şehit olmasını? Herkes biliyor bu örgütün arkasındaki desteği,belli ki bu destek verenler 2002'den sonra bazı şeylerden rahatsız oldular ki örgüt faaliyetlerine hız verdi.Şunu da eklemek istiyorum.Bir yorum yapılmış.Açılım olayıyla biten terör tekrar hortlamış.Yapmayın Allah aşkına.Bu kadar dar açıdan yaklaşmayın bu olaya.Açılım muhabbetinden önce bir sürü şehit veriyorduk,artık şehit vermemek için açılım yapılmak istendi.He başarısız olmuştur,terör örgütünün durulmasından çok iyice azmasına neden olmuştur,orası farklı konu ama,terör bitmişti,açılımla tekrar ortaya çıktı tarzı yorumlar hiç mantıklı gelmiyor bana.Bu tarz yorumları askerlerimizi şehit vermiş olmanın verdiği kızgınlıkla Akp hükümetine olan nefretin birleşmesinin sebep olduğunu düşünüyorum.
    Bu kadar net bir şekilde siyasi parti ismi verip onu savunmak niye? 2002 yılında acemileri önüne atmadı iyi ki canım,ölü sayımız her gün katlanarak sürüyor. Ki bunlara destek verenlerin başka kime destek verdiği açık,"One Minute" belki de stratejik ortaklarımıza karşı böyle cümleler sarfetmemeliyiz.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bu kadar net bir şekilde siyasi parti ismi verip onu savunmak niye? 2002 yılında acemileri önüne atmadı iyi ki canım,ölü sayımız her gün katlanarak sürüyor. Ki bunlara destek verenlerin başka kime destek verdiği açık,"One Minute" belki de stratejik ortaklarımıza karşı böyle cümleler sarfetmemeliyiz.
    Çünkü buradaki çoğu kişi terörün 2002 yılında icat edildiğini düşünüyor bu durumda haliyle sizle hemfikir olmayan kişilerin savunma yapmasını gerektiriyor.

Bu olayların çıkmasının sebebi pkk nın anlaşmaya yanaşmamaları Türkiyemizi kabul etmemeleri yani Kürdistan istemeleri haliyle Türk milleti olarak bunu kabul edemezdik sonucunda gene teröre sardılar böyle halledebileceklerini sanıyorlar yok özerklikmiş faso fiso.

Bu tepkiler önceden yoktu böyle sağlam bir duruş 2002 ye kadar gösterilmedi Amerika başta olmak üzere hepsi kuduruyor,bizi nasıl altedebiliriz diye işte yıllardır çözülemeyen terör davasıyla çomak sokuyorlar.

Terör kolay bir olay değil çok büyük güçlerle yönetiliyor ordunun içindede çatlaklar bir hayli fazla olunca bu zamana kadar çözüm alınamadı kendi yakalanan pkk lı bunu açıkladı '' ordunun nasıl hareket edeceğini biliyoruz bu şekilde sadece bekliyoruz'' dedi.

Böyle bir hükümeti,orduyu devralırsan böyle uzun bir temizlik süreci olur malesef bu süreç zarfındaki askerlerimiz onlar yüzünden şehit olur.

Temizliğin bitip bitmediğini bu operasyonlardan anlayacağız bakalım ne sonuçlar alacağız.

Birde şu resimdede fark açıkca görülüyor maksadımın parti propogandası olmadığını söylemek isterim bu yüzden alttaki yazıyıda paintten karaladım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=gqTl7jjoTqY"]afafs[/YOUTUBE]

Peki bu videoyu izleyip yorum yapın?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    [youtube="gqTl7jjoTqY"]afafs[/youtube]

Peki bu videoyu izleyip yorum yapın?

Böyle yanlı videolar her zaman oluşturulabilir benim burdan anladığım başbakan kürt sorununa dikkat çekmiştir.

Birde akıl var mantık var diyorum bu milletin başına geçmiş bazı kişiler dini kullanıyor diyor ancak dinine bağlı bir Türk evladı nasıl ülkesini satıyor Amerikan uşağı tarzında cümlelerle itham edilebilir ki.Kimin Amerikanın oyuncağı olduğunu bu millet gördü o videonun sonunda gösterdikleri haritaya ''hükümetin amacı'' olarak düşünüyorsanız yazık diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Bir dönem bitme noktasına gelmiş ama bu durum(bknz:99-02 arası).Teröre destek veren ülkelerin zaten kimler oldugunu cümle alem biliyor zaten.2002'den sonra bu olayın coşması birilerinin rahatsız olmasından değil,birilerine fazla taviz verilmesindendir.Televizyonlara çıkıp milletvekili adı altında terör örgütünün propagandasını yapan insanlar önceki seneler konuşabiliyorlarmıydı böyle bir bakın.Verilen tavizin en belirgin örneği;Habur'dan gelen teröristlerin kahramanlar gibi şehirde karşılanması olayıydı.Düzlükde ki insan bu kadar rahat olursa dağda ki insan neler yapmaz.

Kimse şu an ki hükümetten terörü 1 haftada bitirmesini beklemiyor zaten fakat 94 yılından sonra yavaş yavaş durulan örgütün birden neden canlandıgını ve bu canlanmaya hiçbirşey yapılamadıgını merak ediyorlar ve bunu eleştiriyorlar.

Mesaj Yetkileri