Quote Originally Posted by kalemci View Post
Real maçı çok iyi olmuş.Nisan ayında hafiften kayıplar başlar umarım en alt seviyede olur.
Şimdiden başladı demek yeridir, takım iyi oynayınca rakiplerin hedefi haline geliyor adeta Real Madrid rövanşını da hemen ekliyorum.
Quote Originally Posted by Reingman View Post
CL'de ilk maç sonucu çok iyi olmuş. Kuvvetle muhtemel atların turu. Kupayı da alabilirsin kanımca bu yıl. Diğer sonuçlara zaten laf yok. Mükemmel gidiyorssun.
Real Madrid maçı çok çekişmeli oldu işte ss'ler.

Öncelikli olarak gol dakikalarına dikkat etmenizi istiyorum Real Madrid kanatları Di Maria ve CR7 adeta defansı dağıttılar. Ancak karşılıklı olarak kaleciler çok başarılılardı.
SS'ten görüldüğü üzere defans kondisyonu maç sonunda çökmüştü zaten Hummels, Rafael ve Rooney sakatlıktan ötürü oynayamadılar. Alternatif kalmadı defansta dinlendirmeme rağmen toparlayamadılar. Ancak yine de sonuçtan ve yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Rakip Arsenal olacak.