M`ViLa transferinde önce ben Rennes iLe anLaştım ve sonra oyuncuyu da kontrat konusunda ikna ettim. Ardından LiverpooL oyuncuya taLip oLdu. M`ViLa 800.00 € aLırken ben kendisi iLe 1,6 miLyon € ya anLaşmış durumda iken LiverpooL kendisine 3,6 miLyon € tekLif edince doğaL oLarak oraya gitti. Sissoko iLe de aynı durum oLdu. Ben yine önce kendisi ve kuLübü iLe anLaşmış durumda iken oyuncuyu İngiLtereye getirdiğim haLde LiverpooL yine benim buLduğum adama baLıkLama atLadı. O arada arayış içerisindeyken UdineseLi Asamoah ın daha yararLı oLacağını ve Sissoko dan daha iyi oLacağını gördüm. Yine LiverpooL un astronomik rakamLar vereceğini biLdiğim için oyuncudan vazgeçtim. Sonra LiverpooL takımıda ne yaptığına farkına varınca, borç batağına batmamak adına oyuncudan vazgeçti. Ben tekrar denediğimde oyuncu doğaL oLarak bana kızgındı ve kabuL etmedi. Zaten Song ve DeniLson un bekLeniLenden erken sahaLara dönecek oLmasından doLayı da orta saha transferini kapattım. Bu durumda yorumu size bırakıyorum. Kim doğru oLanı yapmış acaba ? Bu arada Yann ı da aLdığına pişman oLup, geL anLaşaLım bu adamı aL benden diyende kimdi acaba onunda cevabını versin LiverpooL un hocası.