1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

bu gidişle Barce falan dayanmaz yenersin inanıyorum abi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Barcelona'nın hemen hemen bütün oyuncuları en iyi oyuncular sıralamasında dereceye girdi. Şuan ligde de liderler o yüzden biraz zor gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Avrupa Şampiyonası Grupları

Barcelona'ya malesef gücüm yetmedi. Büyük ihtimal eleneceğim. Çünkü çok sakatım var ve eldeki oyuncularda bu maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler.

Fenerbahçe maçı ise artık klasikleşti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bol gol atabilen bir yapım var. Barcelona maçından çekinmiyordum ama gol atabilen yapıyı oluşturan oyuncuların yokluğu hiç yaşamadığım bir skorun meydana gelmesine yol açtı.

Serdar Taşçı (kart cezalısı),
    Lucas Digne (kart cezalısı),
    Moussa Sissoko (sakat),
    Eden Hazard (sakat),
    Neymar (sakat),
    Muhammet Demir (sakat),
    Severino (sakat).

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Risk alarak başladığım kariyerimde başarılı süreçleri geride bıraktım. Takım borçların altından rahatlıkla kalkarak Türkiye liginin tek gücü haline geldi. Ligdeki performansımı Avrupa'ya yansıtsamda finale doğru gidemedim. Yeni sezonda sadece Avrupa için Galatasaray'ın başında kalacağım. Bu nedenle tek sezonluk sözleşme imzaladım.

Bu sezona baktığımızda savunmayı daha iyi toparladığımı görüyorum. Geçmiş yıllara göre ligde çok az gol yedik. Ligi yenilgi yüzü görmeden kapatmamızda bunun payıda yüksekti. Gol yediğimiz maçlara baktığımda büyük maçlarda 1'den fazla golü kalemde gördüm. Gol atma anlamında ise yine çığır açtım. 125 gol rekorunu 133 gole çıkardım.

Sezonu yine 3 kupayla kapatmanın tadını yaşıyorum. Haber menüsünde rekor haberlerinden diğerlerine yer kalmadı.

Mesaj Yetkileri