-
22.Ağustos.2011, 14:32
#1
Trabzonspor'a göz kırpıyor
UEFA'daki Gomel ve Anderlecht maçlarında forma şansı bulamayan Bursaspor'un tecrübeli savunmacısı İbrahim Öztürk için yeşil beyazlı kulüp ile Trabzonspor arasındaki pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
22 Ağustos 2011 Pazartesi - 10:08
DHA
Teknik direktör Şenol Güneş'in kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro bonservis ücreti isteyen Yeşil-beyazlı yönetimin takasa sıcak baktığı belirtildi. Karadeniz temsilcisinin ise İbrahim için Bursaspor'a bir miktar para ve Tayfun Cora'yı önerdiği kaydedildi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın takasta oyuncu istemediğini Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e ilettiği ve cevap beklediği öğrenildi. Bu arada İbrahim'in de forma şansı bulamadığı için Bursaspor'dan ayrılmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.
SVENSSON'A TALİP ÇIKTI
Bursaspor'un İsveçli futbolcusu Gustav Svensson'a Rusya'dan bir kulübün talip olduğu öğrenildi. İsmi saklanan Rus kulübünün yeşil beyazlı yönetime resmi teklifi yaptığı ve cevap beklediği belirtildi.Ertuğrul Sağlam'ın yapılacak transferden sonra Svensson hakkındaki kararını vereceği ancak ayrılmasına olumlu baktığı kaydedildi.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules