-
23.Ağustos.2011, 00:04
İlk sezon Bayern'in peşinden ligi 2. bitirdim. Diğer sezona göre takım için baya iyi transferler gerçekleştirdim. O sezon şampiyon olduk, UEFA'da Final'de Atletico Madrid'e 1-0 galip durumdayken 2-1lik mağlubiyet ile elendik. 3. Sezon inanılmaz bir transfer bütçesi geldi ve Brezilya'lı wonderkidleri kadroma kattım. Lucas Barrios, Neymar , Nuri Şahin , Paulo Henrique 4 lüsü müthiş oldu genellikle skorları bu 4lü üzerinden kuruyorum 3. sezon şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'n de Yarı finalde Man Utd. yenildim. Sene sonu Inter'den teklif geldi ama kabul etmedim bi Avrupa Kupası almadan Dortmund'u bırakmak istemiyorum, 4. sezona geçtik çok oyuncu gönderdim sade ama sağlam bir takım yaptım, Almanya liginde açık ara farkla şampiyonluğa koşuyoruz umarım Avrupa'da da bu başarıyı sağlarım, ayrıyetten bu sezon Man Utd , Gaziantepspor , Dynamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi'n de aynı gruba düştüm, ilk maçım Man Utd ileydi 2-0 yendim gollerin ikiside bu sene Man Utd. den Kontratı uzatılmayıp ellerinden aldığım oyuncu Wellbeck'e aitti, adeta bir ders verdi 
Kadrom şuanlık böyle ;

Mesaj Yetkileri