1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Fm 2011 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

25MN Euro bütçem var. Bir oyuncuyla görüşüyorum ve menajerine biraz para yedirmem gerekiyor gelmesi için Ama en fazla 825K verebiliyorum. O parayı nasıl artırabiliriz?
    Uyuz oldum ya Lamela'yı alamıyorum bu yüzden. Marquinhos'un menajere verebiliyorum, Lamela'nınkine veremiyorum.
    Last edited by Hugo : 24.Ağustos.2011 at 15:52

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    25MN Euro bütçem var. Bir oyuncuyla görüşüyorum ve menajerine biraz para yedirmem gerekiyor gelmesi için Ama en fazla 825K verebiliyorum. O parayı nasıl artırabiliriz?
    Uyuz oldum ya Lamela'yı alamıyorum bu yüzden. Marquinhos'un menajere verebiliyorum, Lamela'nınkine veremiyorum.
    Ben transfer bütçesini teklif anında düşürüyodum ve maaş bütçesi artıyordu.Teklifi verdikten sonra tekrar yükseltiyordum transfer bütçesini.Böyle yapabilirsin.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ben transfer bütçesini teklif anında düşürüyodum ve maaş bütçesi artıyordu.Teklifi verdikten sonra tekrar yükseltiyordum transfer bütçesini.Böyle yapabilirsin.
    Aynen bunu yazmaya girmiştim buraya. Senin yazdığını yeni gördüm. Geçen bunu yapmak geldi aklıma, baya mantıklı bi hinlik

Mesaj Yetkileri