Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Fikir güzel.Değişik bir kariyer olacak en azından.Bende fanatik bir Roma'lı olarak her zaman takımımı destekleyeceğim.Giallorossi aşkına...

Oo güzel, forumda Romalı olmasına sevindim. Bol bol tartışabiliriz artık

Quote Originally Posted by hakankor View Post
Başarılar.
Ters olmuş, başarısızlıklar olacaktı

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
İki Takımıda Çok Severim ve Çok Aşırı Bir Sempatim Var Roma Tarihi İlgimi Çeker Hep ve İsmi Yeter Sadece Lazio ise Komünist Rejimin Temsilcisi Mussolini'nin Medar-ı İftiharı Bu Derbi Hep Çok Gergin ve Ateşli Geçer Çoğu Maçlar Tamamlanamamıştır Bile O Derece. Ama Yinede Bize Böyle Bir Ölümüne Rekabet Sundukları İçin Her İki Tarafa da Şükranlarımızı Sunuyoruz.

İyiki Varsınız Derby Della Capitalle
Biz komünist değiliz abi, Lazio faşizmin temsilcisi. Di Canio'nun gollerinden sonra verdiği Hitler selamı hala hatırlanır

Ama her ne kadar bu rekabet siyasete dayansa da içindeki fanatizm herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Teşekkürler

Quote Originally Posted by mehmetv View Post
çok ilginç bir kariyer. takipteyim. başarılar.
İlgi çektiyse ne mutlu bana, teşekkürler

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
Haha ilahi abi demek Lazio ve Mussolini komünist rejimin temsilcisi ha. Baya hoşuma gitti bu.
Eheheh, Lazio'da bunu söylese tribündeki her adama teker teker tokatlatırlar valla

*

Arkadaşlar screenshot'lar akşama doğru gelir, transfer çalışmalarına başladık. İlk hedefimiz sağ açığa Ali Bilgin'i almak.

Bekleyiniz...