1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Bu Roma ligden düşmeli! | Avanti Lazio | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    İŞTE BU, BURADA DAHA ÇOK LAZİOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!

Teşekkürler

Sana şu maçla cevap veriyor:

http://www.youtube.com/watch?v=E0WaP...eature=related

Geride bıraktığımız senedeki Serie A lig tablosunu hatırlatıyor ve:

http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=5462

Bu seneki derbilerde hakemi etki altına alarak penaltılar, aleyhimize kırmızı kartlar, verilmeyen gollerimiz sayesinde kazandığınızı hatırlatmak istiyorum.

.
    Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyorSadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına
    Last edited by Homer J.S : 25.Ağustos.2011 at 16:18 Reason: Siyasetle ilgili olan kısım kaldırıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyorSadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına
    Ben tarihe pek önem verenlerden değilim. Son zamanlarda ne yaptıysan, benim için osundur. Geçmişte büyük olan ve sonralarda esamesi okunmayan birçok takım var.

Valla avatara Roma takımını yönetiyor yazamam, bunu yapamam anla beni

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by lofthei View Post

Geride bıraktığımız senedeki Serie A lig tablosunu hatırlatıyor ve:

http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=5462

Son 8 sezonda, ligi Roma'nın üzerinde sadece 1 kez bitirebildiniz, oda geçen sezondu ; )

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri