peki şimdi en olacak bu hak kime verilecek
peki şimdi en olacak bu hak kime verilecek
Galatasaray'ın açıklamalarına atarlanan federasyon nerde ? En başından beri diyoruz, bu federasyon bu işi kıvıramadı, beceremedi. Çözüm üretemedi. En çok zararı Fenerbahçe gördü, görecek dedik ama kararsızlığa sevinenler oldu.
tebrik ederiz uefayi.
MAA'ın açıklamasını dört gözle bekliyorum . Türk spor tarihinin en kötü başkanıdır kendisi .
MAA futbolun yüz karası bir işin içinden çıkamadılar daha ne zaralar görecek kulüplerimiz bakalım
Elimzide yeterli delil yok diyolar ama Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyondan men ediyorlar. İleride ceza olursa küme düşme olursa o zaman ligtende alın bu takımı.
Bu federasyonda bir ilgiç ya.
Yazıklar olsun Federasyona...
UEFA uyarmayabilirdi de.
Ben olsam takımı ligden çekerdim. Maskot ettiler yahu. Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değil olmayacakta.
Uefa gene pozitif yaklaşmış olaya.Ceza vermemek için uyarmış.TFF'de bu kararı almak zorunda kalmış.
Uefa'dan bir dayı geliyor.İnceleme yapıyor."Durum vahim,söyleyin F.Bahçe'ye ya çekilsinler ya da siz men edin,aksi taktirde biz ağır yaptırımlar uygularız" diyor.TFF durumu F.Bahçe'ye bildiriyor.F.Bahçe, "biz karar veremeyiz" diyor.TFF'de "yapacak başka birşey yok,cezaları göze alamayız men ediyoruz" diyor.
Durum bu.Bakalım daha neler olacak.
Sanırım yerinede başka bir kulüp alınamıyormuş yazıklar olsun diyorum federasyona
Ülke puanımız bu sene Şampiyonlar Ligi'nde takımımız olmayacak olması nedeniyle çok geri kalacak. Artık Danimarka Ligi felanda bizi geçer. Baltıklarla yarışırız bundan sonra. 2-3 ayda hem kulüpleri hemde ligi bu kadar geri götürme başarısını gösterenleri tebrik etmek lazımş.
Ortalık karışacak yine. Bakalım hadi hayırlısı. Umarım ülke olarak başımız ağrımaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tek adı geçen kulüp Fenerbahçemiş demekki soruşturmada. Men cezası alan tek kulüp Fenerbahçe olduğuna göre. Sonra da temizlik operasyonu deniyor. Ligden çekin Fenerbahçe'yi. Artık oyuncak olmak istemiyoruz...
TariboWest
Madem öyle en baştan şunu yapsaydınız da, onun yerine Trabzon falan belki direkt katılırdı öyle bişeyler olurdu..
Kim gidecek ki yerine . Bir takımımızın gitmesi lazım ülke puanı adına TFF bu konuda ısrar etmeli .
Galatasaray boşuna ivedilikle karar verilsin demedi. Şu anda Fenerbahçe ŞL'nin gelirinden oldu, hemde ülke puanlarımız heba oldu. Ayrıca bundan sonra Federasyon küme düşürme, -30 vs gibi bir ceza vermezse bu sefer yanında Fenerbahçelileride bulamayacak. Çünkü bu sefer onlarda madem ceza verilecek bişey yoktu neden ŞL'den men ettiniz diyecektir. Sonuçta zarar gören yine Türk futbolu oldu.
Screw you guys, I'm goin' home
Daha önce demiştim. ALınması gereken kararLar zamanında aLınmadıkça, sonradan baskı iLe aLındığında Türk FutboLu çok daha fazLa zarar görür. İşte nitekim şimdi düştüğümüz durum ortada. Fenerbahçe takımı suçLudur ya da suçsuzdur bunu tartışmaya gerek yok, oLan bize yani Türk FutboLuna oLuyor şu anda. Ve bundan sonra tamamen Türk FutboLu zarar görecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe resmi sitesinde açıklama yaptı.
fenerbahçe ligden çeklimeyi düşünüyomuş bu arada onun yerine genk gidecek galiba.
Fenerbahçe yönetiminin derhal toplanıp alması gereken tek bir karar var: LİGDEN ÇEKİLMEK!
Beşiktaş ve Trabzonspor da soruşturmanın içinde, onlar neden Avrupa kupalarından men edilmiyor da Fenerbahçe men ediliyor? Fenerbahçe suçlu/suçsuz, o ayrıdır, tedbir amaçlı olarak kupalardan men ediliyor olabilir; ama hangi maksatla SADECE Fenerbahçe kupalardan men ediliyor?
Yukarıda bir arkadaşın da belirttiği gibi, Fenerbahçe kimsenin oyuncağı değildir. Kura çekimine bir gün kala böyle bir kararı verenlere, Fenerbahçe derhal yanıt vermelidir.
Kendiniz oynayın liginizde.
Bence de Fenerbahçe federasyon düşürmeden çekilmeli ligten.
Dün Tff'ye güvenen Fenerbahce yönetimi simdi ne oldu?
Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi derhal istifa etmeli. Daha kötüsünü görmedi bu ülke.
bi yazı yazmış bi sayfa ligden çekilmek kolay değil diye sözleşmeleri fenerden alamayıp uefadan alınca fenere haciz gelecek bence çekilemezler
Biz başından beri söylüyoruz bu Federasyon ile ilgili fikirlerimiz ama herkes işine geldiği gibi baktığı için olaya biz haksız olduk.Sonuçta zarar gören yine Fenerbahçe klübü ve Türk futbolu oldu.
chemedya Ahmet Ercanlar
FB eğer CL'den kendisi çekilseydi tüm tazmiant haklarından mahrum olacaktı. Şimdi davayı kazanırsa CL şampiyonu olmuş kadar para alacak.
http://twitter.com/#!/chemedya/statu...03435183734784
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...