Gürcan Bilgiç formunda, içimizdeki İrlandalılar istedi, şikayet etti Uefa yaptı diyor. Ne güzel dünya, Galatasaray'ın oyuncağı federasyondan sonra, Galatasaray'ın oyuncağı Uefa.
Gürcan Bilgiç formunda, içimizdeki İrlandalılar istedi, şikayet etti Uefa yaptı diyor. Ne güzel dünya, Galatasaray'ın oyuncağı federasyondan sonra, Galatasaray'ın oyuncağı Uefa.
gürcan bilgiç saçmalıyor şuan ntvsporda
Ah ah söyleyecek çok şey var fakat gülüyorum artık.. Konuşunca suçlusu bizdik şimdi Uefa2dan biz istedik feneri atın şl'den diye. hadi bir de zaten gs uefa kupasını da böyle aldı falan konuları açılsın tam olsun![]()
Sadece dediğimize geldiniz mi Tff demek geliyor içimden okadar..
''Hakkinda şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'nde temsil edildi. Karar UEFA'nın değil, TFF'nin.''
Dış basında haberler Fenerbahçe şike yüzünden Şampiyon Ligi'nden men edildi diye geçiyor .
Kura çekimine 1 gün kala verilen karar bakalım bizleri nereye sürükleyecek.
Benim için önemli olan Lube Ayar'ın değerli açıklamaları.Gürcan Bilgiç de neymiş?Bakalım bu olaydan sonra hangi yöneticimizin telefon görüşmesini yayınlayacak?
Portonun cezasında uefa hiçbir şekilde devreye girmedi portekiz federasyonu karar verdi...porto da cas a gitti karar iptal edildi...burada uefa yetkilileri bizzat okudu dosyayı..farklılık yaratabilir diye söylüyorum tam hakim değilim konuya...ama fenerbahçe nin de yolunda cas gözüküyo açıkcası...
Eeee, şimdi Trabzonspor ne olacak? Madem men edilecekti baştan Trabzonspor'u direk soksaydık da 3. sıradaki takımı verseydikta ŞL'ye. Ülke futboluna en az zararı vererek süreci yöneteceğiz derken telafisi mümkün olmayan yaralar açıyor TFF.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
53 yıllık ligimizin en gerekeiz tartışmalarından birini geride kalan haftada play-off tartışmasıyla yaşadık. Baştan beri kriz yönetilemiyor.
Deniyor ki "UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne çok önem veriyor." Biz Süper Lig'e önem vermiyor muyuz? UEFA buraya geldi, sanki 'sömürge valisi' gibi davrandı; "Siz bu sorunu çözemiyorsunuz" dedi.
Burnumuz çok kötü bir şekilde kırıldı. Hala 3'üncü dünya ülkesi gibiyiz yönetimde.
Yukarıdaki abilerimiz karar veriyor. Ben bu Federasyon'un istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kaosu hep erteledik. Sorun daha da büyüdü. Bir an önce lige başlayalım dedik. Fikstür çekilecek ama ne olacak?
Birbirini incitici onca tezahürat olacak, taraftarlar karşı karşıya gelecek.
Masa başı ligi sahipleri bu ortamı meydana getirdi. En iyisi biran önce La Liga başlasın. Diğer liglerle kendimizi tedavi etmeye çalışacağız.
Uğur VARDAN
TFF bu kararla sadece Fenerbahçe'nin değil, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor'un da tazminat davalarıyla karşı karşıya kalacaktır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
sanırım uefa listesinde puanı en yüksek olan play-off elemelerinden elenen bir takım katılacak fenerin yerine buda büyük ihtimalle kopenhagmış
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bağış Erten:
Biz yarayı pansumanla tedavi etmeye çalışırken ameliyat geldi.
Biz bu süreci iyi yönetemiyoruz. Bu ortaya çıktı.
Erteleyerek, mümkün olduğunca ileri atarak çözmeye çalıştığımız süreci UEFA öne aldı.
UEFA, "Siz karar vermezseniz, Fenerbahçe karar vermezse" ben karar veririm dedi. Yaptırımlarının neler olduğunu ortaya koydu.
Avrupa'ya giden diğer takımların da sıkıntıyı yaşayabilme durumu var. Diğer takımlar da karar verilmeden Avrupa'ya giderse o zaman işler tamamen karışabilir.
UEFA kanaat bildirmiyor ama verirsem ağır cezalar olur diyor.
Bu kararın bu şekilde alınmasında sorumlu sadece Federasyon değil aynı zamanda gizlilik kararı alan mahkeme ve bu yargı sürecini yöneten savcılıktır.
Mehmet Demirkol:
Keşke bu işi kendimiz halledebilseydik.
Mert Aydın:
TFF, deve kuşunu oynamaktan UEFA sayesinde kurtuldu. Fenerbahçe, şu anda isyanlarda ama belki de gelecek yıllarda yaşanabilecek sıkıntılardan kurtulmuş oldular.
Uğur Vardan:
53 yıllık ligimizin en gerekeiz tartışmalarından birini geride kalan haftada play-off tartışmasıyla yaşadık. Baştan beri kriz yönetilemiyor.
Deniyor ki "UEFA, Şampiyonlar Ligi'ne çok önem veriyor." Biz Süper Lig'e önem vermiyor muyuz? UEFA buraya geldi, sanki 'sömürge valisi' gibi davrandı; "Siz bu sorunu çözemiyorsunuz" dedi.
Burnumuz çok kötü bir şekilde kırıldı. Hala 3'üncü dünya ülkesi gibiyiz yönetimde.
Yukarıdaki abilerimiz karar veriyor. Ben bu Federasyon'un istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kaosu hep erteledik. Sorun daha da büyüdü. Bir an önce lige başlayalım dedik. Fikstür çekilecek ama ne olacak?
Birbirini incitici onca tezahürat olacak, taraftarlar karşı karşıya gelecek.
Masa başı ligi sahipleri bu ortamı meydana getirdi. En iyisi biran önce La Liga başlasın. Diğer liglerle kendimizi tedavi etmeye çalışacağız.
Gürcan Bilgiç:
Bence şok yaşanıyor. Kimsenin beklemediği bir karar ve süreç. UEFA, bugüne kadar kimseye yapmadığı bir yaklaşımı Fenerbahçe için gerçekleştirdi.
Daha önce böyle bir olayda ve soruşturmada içişlerine karıştığını bilmiyorum. Dava sürecine gelinmemiş bir olay. Bu kararda, Türkiye'de yapılan açıklamaların rolü olduğuna da inanıyorum.
Daha iddianame açıklanmadan, eğer UEFA bu şekilde bir yazı yazıyorsa başka dinamiklerin de rol aldığına inanıyorum.
Onlar 1'i 5 yapmayı çok iyi bilir. Büyük ihtimalle Türkiye içerisinden gelen itirazlar da var. Kendi içimizde İrlandalılar da vardır.
UEFA, Yunanistan'ı bekledi, Portekiz'i bekledi. Türkiye'yi neden beklemedi?
Bu son karar Federasyon tarafından çekilen beyaz bayraktır. Ben Sayın Mehmet Ali Aydınlar'ın da yanlış yönlendirildiğine inanıyorum.
Yazık... Şampiyonlar Ligine 1 takım bile gönderememek çok yazık... Alınacak olan para ne olacakmış acaba? Fenerbahçe'ye vermedikleri parayı Kophenag mı alacak?
küme düşme konusunda savunma bekliyosunuzda nie şl konusunda beklemiyosunuz veya madem şl konusunda savunma beklemiyosunuz küme düşme konusunda da beklemeyin arkadaş
Fenerbahçe bir tüzel kişidir, doğrudur, ama benim söylediğim şey, "masumiyet karinesi"dir. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nde belirtilen bu durum, gerçek kişiler için elbette geçerlidir. Ancak tüzel kişiler, organları olan ve organları gerçek kişilerden oluşan bir hukuk kişisidir. Bu sebeple Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 6. maddesi ile söz konusu durumu bağdaştırdım.
Fenerbahçe, bu konuyla ilgili önce UEFA, akabinde FIFA ve en sonunda da CAS'a kadar gidebilir.
Ayrıca yine bildiğim kadarıyla, eğer Fenerbahçe beraat ederse tüm zararları tazmin edilecektir. Şampiyonlar Ligi'ne ayakbastı parası, maçlarda alınan galibiyet ve beraberlik primleri, kaybedilen hasılatlar, yayın gelirleri, marketing vb. tazmin ettirilecektir. Prestij kaybı da cabası.
Ne dedi bu Gürcan Bilgiç ya ? Saçmalamaktan başka yaptığı bir şey yok.
Federasyon iddianameyi bekleyeceğiz dedi.UEFA 2-3 ay bekleyecek mi yani ? TFF'nin veremediği kararı UEFA verdi.Bazı kişiler yüzünden Türk Futbolu çok büyük zarar aldı..
Türkiye ligi bize aitBurda TFF isterse 10 yıl bekler karar için.Buna UEFA karışmaz. Fakat karar verilene kadar Fenerbahçe 34'te 34 bile yapsa UEFA onu Avrupa kupalarına almayacağı mesajını verdi. Bu yüzden TFF'nin bu süreci olabildiğince hızlı sonuçlandırması en çok Fenerbahçe'nin lehine olacaktır.Karar süreci uzadığı sürece kendi ülkemizde kendimizi kandırarak maçlar oynarız sadece.
Ligden çekilelim daha fazla oyuncak olmayalım bu lige !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ya adam qibi çık fenerbahçe şike yapmıştır de liqden düşür şl'ye katılma hakkımızı elimizden al yada elimizde belqe yok savunma yok kararsızız deyip iki qün sonra şl'den men etme kararı alma. şu saatten sonra liqden inşallah düşürülürüz. düşürmezlersede yönetimimiz qereqini yapıp çekilmeli liqden
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Fenerbahçe suçsuz çıkarsa bu olaydan ne olacak bilgisi olan varmı? ya da suçsuz çıkma şansı nedir?![]()
Bence de özellikle bu geceki karardan sonra suçlu olsa da olmasa da geri dönüşü olmayan bir yola girildi. Böylesine bir olayda gizlilik kararı olmamalıydı,TFF erken karar vermeliydi, UEFA'ya kalmamalıydı bu iş... Ama tabi bunların hepsi artık geride kaldı. Tren kaçtı.
Ya tamam fenerbahçeyi men et bi yere kadar eyvallah derim de diğer adı geçen kulüplerle ilgili sorulan soruya Aydınlar'ın verdiği cevap rezilliğin dik alasıdır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly