Sanayi mahallesinden aktarma var zaten metroda Seyrantepe'ye aktarma yapacak yolcularimiz Sanayi mahallesinde inecek gibi birsey diyor.
Sanayi mahallesinden aktarma var zaten metroda Seyrantepe'ye aktarma yapacak yolcularimiz Sanayi mahallesinde inecek gibi birsey diyor.
Olimpiyat'ın ulaşımı bana rahattı.Neyse en azından burada sesimiz boşa degil sahaya gidecek.
![]()
şu ışıklandırmayı bi tam anlamıyla yapsalar. tv den izlerken maçı trübünleri görünce insanlar keyif almıyor
Bu arada bu frekanslarda bende Rah-e Farda çıkmadı.Tek bir kanal çıktı.Sizde çıktı mı?
Real Madrid will face Galatasaray, the most honoured side in Turkish football history, in the 33rd edition of the Santiago Bernabeu Trophy.
Bu mesaj haricinde Facebook sayfasına Türkçe Hoşgeldin mesajı da yayınlandı.Gururlandım.
Bu arada inşallah bu gün yağmur falan yağmaz.Yağınca bizim Rah e Farda göstermiyor.
Madrid resmi sitesinde rakibi tanıtırken ;
Galatasaray have won the Turkish league 17 times and are the most honoured side in Turkey. They are also the only Turkish team with European titles (UEFA Cup, European Super Cup) and the only side, alongside Ajax, to be undefeated in an entire UEFA Cup season.
' diye bahsetmesi beni gururlandırıyor. Kaç sene geçtiğinin bi önemi yok demekki.
Bu maç berabere bitecek.Hatta 1-1.Demedi demeyin.![]()
NBA mi bu biri yenmek zorunda mı?90 dakka 1-1- bitecek.
gençler bugün rah-e farda kesin göstercekmi şimdi..
Rah-e farda'dan başka d-smart'tan mı izleyebiliyoruz?
Maç saat kaçta ?
Heyecanım artıyor . Real Madrid ' le kupa finali oynuyoruz tarih tekerrür edecek mi acaba :=)
bu uydu frekansı verildi. türksat 1 c mi bu?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rah-e Farda kanalı Turksat'ta var mı ?
edit : varmışinşallah maçı verir.
11986 Horizontal 2222 Türksat 1 C mi yoksa çift çanak için mi bu frekans ?
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
1C'de arattırdım çıktı valla. Kanal ismi menüde Tandberg Ser yazıyor ama açınca Rahe Farda çıkıyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bizim tek çanak ve şu an Rahe farda da sinyal yok.Hey Allah'ım gene mi kahvede seyredeceğim.
Şimdi de göstermeye başladı.Bu kanala güven olmuyor.Şuan Afgan haberleri var.
Bu arada düzeltme butonu burdada yok.Kaldırıldı mı?
ben de tarattım kanalı tandberg diye çıktı. geçen hafta sonu babam chelsea-wba maçına bakıyordu orda. haberlere denk geldim bir kere baya Türkçe'ye benziyordu adamın söyledikleri![]()
Eğer o kanal veriyorsa sorun yok ben çok izledim ordan![]()
ben gidicem valla dışarıyagüzelce türkçe izler sahura gelirim
![]()
Şu anda sizde ne var o kanalda ? Ben bi kanal buldum ama emin değilim o mu ? İsmi arapça yazıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kanalın yayın akışını bulabilen var mı?
arkadaşlar orjinali için frekans
11988 H 02222
rah-e-farda
11986 H 2222
buda ikincisi ismi Tandberg Ser diye çıkar aldırmayın.
bu arada bu kanal tam bir real manyağı yayınlaması %70-80