Vay be Teke tek programı gerçekten teke tek olduNihat Özdemirle MAA karşı karşıya.
Ama MAA gibi bir adamla da tartışılmaz ki. Adam sürekli kıvırıyor.
Vay be Teke tek programı gerçekten teke tek olduNihat Özdemirle MAA karşı karşıya.
Ama MAA gibi bir adamla da tartışılmaz ki. Adam sürekli kıvırıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nihat Özdemir : Bizi Bank Asyaya düşürsün biz şampiyon olur yeniden süper lige çıkarız.
MAA bizi düşürsün diyor ligden. Şerefli şekilde Bank Asya'da şampiyon olup geri gelelim.
TariboWest
Nihat Özdemir çok net konuştu.
MAA nın ve TFF madem böyLe birşey yapıyor o zaman bizim hakkımızda en ufak şüphesi varsa Lütfen bizi Bank Asya ya düşürsün. Bunu kendisinden rica ediyorum dedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Nihat Özdemir net ve güzel konuştu ayrıca sözü bölünmese bunu yapmaz ise diye devam ediyordu, devamında biz çekiliriz tarzı bir cümle gelebilirdi.Zannediyorum 1 seneden fazla kaybetmemek için düşürün diyor yoksa çekilme ihtimalimizin de hala olduğunu düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'nin zaten radikal bir karar alıp ligden çekileceğini hiç sanmıyordum.Çünkü maddi açıdan toparlanamaz bir hale gelebilirlerdi.
Olmadı Nihat Başkan. O kadar konuştun. Ligten çekiliyoruz demedin. Neyi bekliyorsunuz?
TariboWest
çok geyik şeyler dönüyo habertürk de maa diyoki nihat özdemir önce başka şimdi başka konuşuyor)
Nasılsa yakında TFF ödeyecek maddi kaybımızın misli mislisini bu konuda rahatım sorun manevi kayıplar,50 yıl sonra gazete arşivleri açıldığında "Şikeci Fenerbahçe" yazacak gazetelerde.
Ayrıca tribüne oynamak diyor Aydınlar şu an ve asıl tribüne kendisi oynuyor.Bir kurum doğru yapıldığını düşündüğünde doğru yapıyosunuz der.Fenerbahçede bunu yaptı.Sonrasında o doğru düşüncenin tam tersini yaparsa federasyon,bi öyle bi böyle diyebilir insanlar bunun nesi garip.
Ayrıca sabah 7'de uçak varmış gidip savunmalıymışız kendimizine konuda iddianame yok,deliller soruşturma gizli.Ne konuda Aydınlar ne konuda!
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2011 at 05:43 Reason: söylemlerimize dikkat edelim lütfen.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.
Nihat Özdemir gerektiği gibi konuştu. TFF bizi düşürsün biz yine çıkar şampiyon oluruz.
"Fenerbahçe suçlu değil ki. Fenerbahçe şu an şüpheli" dedi Aydınlar. Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını şüpheyle engelliyorsan, diğer şüpheli takımların Avrupa'da mücadele etmesine nasıl müsaade ediyorsun?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''
uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
(/s)
MAA : Nihat Özdemir Daha Önce Beni Destekliyordu Yaptıklarımızın Doğru Oldugumuzu Söylüyordu Şimdi Bize Karşılar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.
aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.
Benim anlamadığım Fenerbahçe ligde nasıl oynayacak. Antuda taraftar yönetim takımı ligden çekmezse biz çekeriz diyor. Bu saatten sonra olacakların önüne kimse geçemez. Bu sene ligde olmamalıyız. Herşeyin hayırlı olması için.
TariboWest
Aykut Kocaman istifa ettigi dogrumu![]()
MAA 9 önce söylediği birşeyin bugün tam tersini söylüyor.Bu durumda hala desteklememizi mi bekliyor acaba kendisini?
sürekli çelişiyor maa. önünü alamıyoruz.
ağladı ağlayacak maa çok kötü durumu.
sanmıyorum aykut kocamının istifa edeceğine. fenerbahçe beni kovana kadar burdayım demişti.
Genç Fenerbahçelilerin internet sitesindeki ankette büyük çoğunluk ligden çekilelim diye oy kullanmış. Yönetim kulak verip ligden çekmeli bu takımı. Ne olursa olsun...