Sayfa 146 / 483 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
4,351 ile 4,380 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay be Teke tek programı gerçekten teke tek oldu Nihat Özdemirle MAA karşı karşıya.

Ama MAA gibi bir adamla da tartışılmaz ki. Adam sürekli kıvırıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nihat Özdemir : Bizi Bank Asyaya düşürsün biz şampiyon olur yeniden süper lige çıkarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

MAA bizi düşürsün diyor ligden. Şerefli şekilde Bank Asya'da şampiyon olup geri gelelim.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nihat Özdemir çok net konuştu.

MAA nın ve TFF madem böyLe birşey yapıyor o zaman bizim hakkımızda en ufak şüphesi varsa Lütfen bizi Bank Asya ya düşürsün. Bunu kendisinden rica ediyorum dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nihat Özdemir net ve güzel konuştu ayrıca sözü bölünmese bunu yapmaz ise diye devam ediyordu, devamında biz çekiliriz tarzı bir cümle gelebilirdi.Zannediyorum 1 seneden fazla kaybetmemek için düşürün diyor yoksa çekilme ihtimalimizin de hala olduğunu düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin zaten radikal bir karar alıp ligden çekileceğini hiç sanmıyordum.Çünkü maddi açıdan toparlanamaz bir hale gelebilirlerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Olmadı Nihat Başkan. O kadar konuştun. Ligten çekiliyoruz demedin. Neyi bekliyorsunuz?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

çok geyik şeyler dönüyo habertürk de maa diyoki nihat özdemir önce başka şimdi başka konuşuyor )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe'nin zaten radikal bir karar alıp ligden çekileceğini hiç sanmıyordum.Çünkü maddi açıdan toparlanamaz bir hale gelebilirlerdi.
    Nasılsa yakında TFF ödeyecek maddi kaybımızın misli mislisini bu konuda rahatım sorun manevi kayıplar,50 yıl sonra gazete arşivleri açıldığında "Şikeci Fenerbahçe" yazacak gazetelerde.

Ayrıca tribüne oynamak diyor Aydınlar şu an ve asıl tribüne kendisi oynuyor.Bir kurum doğru yapıldığını düşündüğünde doğru yapıyosunuz der.Fenerbahçede bunu yaptı.Sonrasında o doğru düşüncenin tam tersini yaparsa federasyon,bi öyle bi böyle diyebilir insanlar bunun nesi garip.

Ayrıca sabah 7'de uçak varmış gidip savunmalıymışız kendimizi ne konuda iddianame yok,deliller soruşturma gizli.Ne konuda Aydınlar ne konuda!
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2011 at 05:43 Reason: söylemlerimize dikkat edelim lütfen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    çok geyik şeyler dönüyo habertürk de maa diyoki nihat özdemir önce başka şimdi başka konuşuyor )
    Kendisi aynı cümle içinde bile çelişiyo gün oluyo ki, programı izlemiyorum ama

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.
    Aga bir tarafımızı yırttık tabiri caizse kaç gündür adam sanki başka bir gezegende yaşıyor. Neyin kafasında benim aklım almıyor, boşver izleme tamamen boş konuşuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nihat Özdemir gerektiği gibi konuştu. TFF bizi düşürsün biz yine çıkar şampiyon oluruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

"Fenerbahçe suçlu değil ki. Fenerbahçe şu an şüpheli" dedi Aydınlar. Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını şüpheyle engelliyorsan, diğer şüpheli takımların Avrupa'da mücadele etmesine nasıl müsaade ediyorsun?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''

uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
    dün yaptığı şeyle bugün yaptığı şey aynı olmadığı için normal bir şey bu.Aynı şeye dün iyi derken bugün kötü demiyor Nihat Özdemir.Federasyonun alakasız şekilde karar değiştirmesiyle alakalı yorum yapması,isyan etmesi normal Nihat Bey'in.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MAA : Nihat Özdemir Daha Önce Beni Destekliyordu Yaptıklarımızın Doğru Oldugumuzu Söylüyordu Şimdi Bize Karşılar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.

aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Benim anlamadığım Fenerbahçe ligde nasıl oynayacak. Antuda taraftar yönetim takımı ligden çekmezse biz çekeriz diyor. Bu saatten sonra olacakların önüne kimse geçemez. Bu sene ligde olmamalıyız. Herşeyin hayırlı olması için.
    TariboWest

Aykut Kocaman istifa ettigi dogrumu

MAA 9 önce söylediği birşeyin bugün tam tersini söylüyor.Bu durumda hala desteklememizi mi bekliyor acaba kendisini?

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''

uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
    kararı TFF nin verdiğini söylememiş miydi :s

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sürekli çelişiyor maa. önünü alamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.

aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.
    Aydınlar neden Altaylı'nın programında sanıyorsun, birbirlerini en iyi o ikisi anlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    şu an sadece dedikodu. umarım gerçekleşmez.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ağladı ağlayacak maa çok kötü durumu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sanmıyorum aykut kocamının istifa edeceğine. fenerbahçe beni kovana kadar burdayım demişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Genç Fenerbahçelilerin internet sitesindeki ankette büyük çoğunluk ligden çekilelim diye oy kullanmış. Yönetim kulak verip ligden çekmeli bu takımı. Ne olursa olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Değil! herkes bırakır o bırakmaz

Mesaj Yetkileri