Sayfa 148 / 483 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nihat Özdemir, M.Ali Aydınlar'a harika şeyler söyledi. Ağzına sağlık.

Derhal Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi lazım. Bu yapılanın hiçbir mantıklı gerekçesi yok.

Şampiyonlar Ligi'nden Fenerbahçe'yi men eden TFF, nasıl olur da Trabzonspor'u men etmez? Madem biz şüpheliyiz, bize tölerans gösterilmiyor, şüpheli olan Trabzonspor'a neden tölerans gösteriliyor?

İşin hukuki, sportif boyutunu, her şeyini geçtim, aşağıya yazacağım şey, sanırım bu kararın ne kadar ADALETTEN YOKSUN olduğunu gösterecektir.

Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!

UEFA'ya selam olsun. Sıfır tolerans anlayışınız buysa, helal olsun. TFF'nin de sıfır tolerans anlayışı buysa, söyleyecek bir şey yok. Helal olsun.

Edit: Bunun adı sıfır tolerans değil, Fenerbahçe'yi suçlu ilan etmek, Trabzonspor'u suçsuz ilan etmektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu takımı ligden çekip dik durması gerek yönetimin.Sonuçları ne olursa olsun biz bu durumda radikal bir karar almalıyız.Alabilecek kadar güvenli olmalı yönetimimiz.

Aydınlar,Aziz Yıldırım'a giydiriyo hafiften şu an.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aydinlarin tff nin basina getirilmesi resmen fenerin sonunu getirdi

Del Piero_10 Misafir

Bir takımın ligden çekilme durumunda amatör ligden başlaması gerekmez mi?

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hayır. Fenerbahçe 2 Süper Lig maçına çıkmazsa otomatik olarak bir alt lige düşürülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TFF derhal seçime gitmeli. Aydınlar istifasını vermeli. Daha fazla futbolun canını almadan bıraksında futboldan anlayan bir kişi geçsin. Olmuyor yapamıyorsun be adam bırak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer tüzükte böyle bir şey ifade edilmemişse gerekmez ama ifade ediliyor deniyor.Bir takım ligde 2 maça çıkmazsa o sene küme düşürülür.Takımı ligden çekmekte bunun aynısıdır aslında.2 maça çıkmayan takım bir alt kümeye gönderilir ve o sene başka maç yapamaz diye biliyorum ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çekilme durumunda bir alt ligden başlanıyor şu anki talimatlara göre.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş Kuülbü Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyesi Ahmet Akpınar, Uefa'nın ve Türkiye Futbol Federasyonunun almış olduğu karar ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Akpınar yaptığı açıklamada;

- BU KARARI BEKLİYORDUK -

"Uefa Fenerbahçe'nin önce kendi rızası ile çekilmesini istemiş. Fenerbahçe bunu kabul etmeyince TFF bu kararı aldı. Beşiktaş ile ilgili bir karar verilmemesini normal karşılıyoruz. Zaten beklentimizde buydu. Bunun aksini düşünmemiz arkadaşlarımızın suçlu oldugu anlamına gelirdi. Biz arkadaşlarımızın böyle bırşey yapmadığını biliyoruz." dedi.

- UEFA'NIN ALMIŞ OLDUĞU KARAR ARKADAŞLARIMIZIN SUÇSUZLUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR -

"Uefa'nin kararını bekliyorduk. Bu nedenle Uefa'nin verdiği kararı yerinde buluyoruz. Bu Uefa'nın yollamış olduğu yazı bile arkadaşlarımızın sucsuzlugunu ortaya koymuştur. Uefa gelip burada sayın savcı ile görüştü. Gerekli doneleri aldı. Öyle bir aksi kanat olsaydı herhalde Beşiktaş'a yaptırım uygulardı." dedi.

- UEFA BEŞİKTAŞ'A YAPTIRIM UYGULATMADI -

"Yarın sabah TFF'den aldığımız çıktı ile birlikte savcılığa başvuracağız. Tff yayınladığı yazıda Uefa'nın kendisine yazdığı yazıyı ve kendilerinin bu kararı almak zorunda olduklarını açıkladı. Burada Uefa sadece Fenerbahçe ile ilgili bir yaptırım uygulayın dedi. Uefa Beşiktaş'a yaptırım uygulatmadı. Buda Beşiktaş'ın Uefa kriterlerine göre aykırı harekette bulunmadığını, Uefa kriterlerine göre bir suç eyleminin bulunmadığını ortaya koymuştur. İtiraz dilekçemizi verirken bununda göz önünde bulundurulmasını talep edeceğiz. Sayın savcı bu konuda gerekli kanaati yerine getircektir. Adalete hepimiz güvenmeliyiz. Elinde sonunda hak yerini bulacaktır. "

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi Trabzonspor'umuzu şampiyonlar ligine gönderiyorlarsa.Şampiyon da biz mi sayılacaz ben şimdi öğrendim bu olayları?

2 saat kaybolduk neler olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz belge göremedik, bize verilenlerde yeterli kanıt yoktur dolayısıyla iddianame beklenecek diyerek ligi olduğu gibi devam ettir ama UEFA'nın eğer sonradan birşeyler çıkarsa yanarsınız sözünden korkup Fenerbahçe'yi ŞL'den men et. Ben Fenerbahçe'nin maçını teyzemin düğününe tercih etmiş bir insanım, Fenerbahçe'nin maçının bittiği dakikadan itibaren diğer haftanın gelmesini iple çeken bir insanım ama şu şartlarda Fenerbahçe'nin ligde olmasının bir manası yok. Yönetim taraftarın sesine kulak vererek takımı ligden çekmelidir. Başka bir yol göremiyorum.

Antu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Keşke Fener'de Şampiyonluk Kupasını İade Etseydi de Olmasaydı Bunlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Niye iade edelim ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Keşke Fener'de Şampiyonluk Kupasını İade Etseydi de Olmasaydı Bunlar
    Böyle bir şeyi aklın alıyor mu? Çok komik değil mi demir parçasını verelim ama nimetlerinden yararlanalım.Aydınlar'ı bugün tamamen izledim bu sözü dahil her sözü türk futbolu için fiyaskodur.Benim için bir sorun yok artık takip etmeyeceğim ama sizler için büyük sorun bu kafada bir adamın yönetmesi futbolu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Fenerbahçe'yi men edip Beşiktaş'ı iyi halden devam ettirmek kadar saçma bir karar yok. İyi hal suçlu kişiyi birden suçsuz yapmaz, tek açıklaması Fener'in kesin olarak şike yaptığı ve Beşiktaş'ın kesin olmadığı olabilir ama böyle bir durum olsa Fenerbahçe ligden düşmüş olurdu.
    Bence Fener'in men edilmesi mantıklı bir karar ama Beşiktaş'ın da aynı cezaya tabi tutulması gerekiyordu, UEFA'ya kupa yoluyla gittik ne de olsa.
    Fenerbahçe'nin ligden çekileceğini hiç sanmıyorum, böyle bir şeyi iddia etmek çok kolaydır (Beşiktaş'ın yaptığı gibi) ama uygulamaya konulması da bir o kadar zordur. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi finansal olarak çöküşü demektir.

Beşiktaş iyi niyetini göstermişte ondan almıslar uefaya yoruma bak madem öyle trabzonspor ne ara iyi niyet göstermiş ? iyi niyet göstermek ne demekse madem Türkiyeden takım alıncak illa cl ye ozaman şike soruşturması dışında bi takım yollansaydı

Ne Bileyim Uefa Madem İyi Niyet Olarak Algılamış Kupa İadesini, Heralde Bunuda İyi Niyet Algılardı ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nihat Özdemir gerekli çağrıyı yaptı: "Bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyerek bir kanaate varan TFF, bizi düşürün. Şerefimizle Bank Asya'da oynarız."

Etik Kurul tarafından 25 gün incelenip de somut bir karar çıkmıyor, hatta "kanaat uyandıracak delil yoktur, şüphelerimiz desteklenmiyor" açıklaması yapılıyor. UEFA bir günde böyle bir karar alıyor, Fenerbahçe'yi suçlu, Trabzonspor'u suçsuz sayıyor. Şaka gibi. TFF de en ufak bir müdahalede bulunmuyor.

TFF halk tabiriyle delikanlıysa, samimiyse, yakışanı yapacak, Trabzonspor'u da Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyecekti, Beşiktaş'ı da. Sadece Fenerbahçe'ye uygulanan bu yaptırımın sonunda Türk futbolu zararlı çıkacak.

Derhal ligden çekilme kararı alınsın. Tüm decoder'larımızı iptal ettirelim, olsun bitsin. Sen sağ, ben selamet.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben boyle birsey gormedim sahada kavga eden biziz birbirimizle kenetlenip alin terimizle aldigimiz sampiyonlugu hice sayip C.L ne gidemiyorz @semih şentürk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fenerbahçeli arkadaşlar Trabzonspor açısından herşey mükemmel gidiyor gözüyle bakmaktan vazgeçsinler olaya. Onlar kadar olmasada bizde çok zarar gördük bu soruçturmanın gecikmesiyle. En basitinden kadro planlaması vs. hepsi lig ve olursa uefa'ya göre planlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..
    yurt dışı yasağının sebebi nedir?

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
    Önce şunu bir anlayın.Fenerbahçe'ye şikeci damgasını yapıştırıp Şampiyonlar Ligi'ne göndermiyorsanız,soruşturmada adı geçen Trabzonspor'u nasıl Şampiyonlar Ligi'ne alıyorsunuz? Siz takımınızın soruşturmada adı geçmesine rağmen suçsuz olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz peki?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Madem ortada suç ve suçsuzluk belli değil ve bizim gibi 2 takım daha var ama sadece zararını biz çekiyoruz o zaman tepkimizi gösteririz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben boyle birsey gormedim sahada kavga eden biziz birbirimizle kenetlenip alin terimizle aldigimiz sampiyonlugu hice sayip C.L ne gidemiyorz @semih şentürk
    Durduk yere gidemiyorlar sanki.Ben anlayamıyorum bu adamları.Sanki hiçbir şey yok ortada da o yüzden böyle şeyler yaşanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rıdvan hoca çok fena bombaladı FBTV'de yanlız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Durduk yere gidemiyorlar sanki.Ben anlayamıyorum bu adamları.Sanki hiçbir şey yok ortada da o yüzden böyle şeyler yaşanıyor.
    Onların alın terini,saha içini,onların inancını onlardan daha mı iyi bileceksin ? Sen ve bir kaç arkadaş burada inananların fikrini her mesajda değiştirmeye çalışabilirsiniz ama tüm çabalar boşa Aygün.

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

Sadri Şener hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ (yanlış hatırlamıyorsam) tarafından alınmış olup ŞİKE SORUŞTURMASI kapsamındadır.

İzleyemeyeceklerdi. Zaten bu yüzden BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMEDİK Mİ? Öyleyse siz niye men edilmiyorsunuz?

Benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Bu çifte standart niye? Hukuk, adalet nerede?

Bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Yani ortada "Fenerbahçe hakkında hüküm verilmiştir, diğer takımlar aklanmıştır." gibi bir karar mı var da Fenerbahçe'ye uygulanıyor bu yaptırım?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligden kendimiz çekilelim. MAA'nın Nihat Özdemir'in çağrısına kulak vereceğini düşünmüyorum ve bizi düşüreceklerine de inanmıyorum. Hem soruşturma sonunda suçlu da çıkarsak TFF'yi düşürme sıkıntısından kurtarmış oluruz.
    TariboWest

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Şampiyonluk mücadelesini sahada o takımla vermediğin için istesen de anlayamazsın o yüzden fazla yorma kendini.

Mesaj Yetkileri