Sayfa 5 / 43 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sadri Şener'e 30 gün hak mahrumiyeti

19 Ağustos 2011 16:14 | NTVSpor.net
    Trabzonsor Başkanı Sadri Şener'e PFDK tarafından 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e 30 gün hak mahrumiyeti, resmi internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle de bordo-mavili kulübe 25 bin TL para cezası verdiği bildirildi.
    Sadri Şener, geçtiğimiz salı günü açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.
    SÜHA SİDAL VE HERVE TUM DA CEZA ALDI
    PFDK ayrıca, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar'a ceza tayinine yer olmadığına karar verirken, basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası uyguladı.
    Öte yandan, Gençlerbirliği futbolcusu Herve Tum, 10 Ağustos'ta Sivasspor ile oynanan özel maçta rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası alırken, Ankaragücü Kulübü de aynı tarihte Orduspor ile yapılan karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu ülkede federasyona güvenmiyorum demek bile suç olmuş. TFF İspanya'da yaptığı açıklamalar nedeniyle Şenol Güneş'ten savunma istemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Federasyondan umudumuzu kestik

SEDAT TUNALI Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan artık adalet beklenemeyeceğini söyledi. Şener, “Federasyon kafasını kumdan çıkarıp gerçekle yüzleşmek ve gereğini yapmak zorunda” diye konuştu.

Sevgili okurlarımıza minik bir uyarı yaparak başlayalım. Aşağıdaki röportaj-haber iki aşamalıdır. Zira, Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener’le, federasyon kararını açıklamadan sadece birkaç gün önce Bodrum’daki otelinde buluşarak konuşmuş ve Sayın Şener’in federasyon kararını açıklayana dek konuşmalarımızın mahrem kalmasına yönelik ricası üzerine bu ilk bölümü bekletmiştik. Bu faslı özetlersek;
    ST: Sayın Şener Trabzonspor’un ısrarla bu soruşturmanın içine çekilmesinin ardında bir şey mi var?
    SŞ: Kesinlikle söyleyebilirim ki, Trabzonspor bu soruşturmanın hiçbir yerinde “sanık” olarak olmamıştır ve olmayacaktır.
    ST: Bu durumda siz dahil birkaç Trabzonspor yöneticisinin gözaltına alınması ya da ifadeye çağrılmasını nasıl yorumlamalıyız?
    SŞ: Soruşturmayı yürüten emniyetçi arkadaşlarım bazı konulara hakim olamadıkları için ironik yanlış anlamalar olabiliyor. Dededen balıkçı olan yönetim kurulu üyemiz Recep Denizeri’nin balık pazarlıkları teşvik pazarlığı gibi algılanmış. Sorgu sırasında gerçek ortaya çıktığında hep birlikte güldük sadece, fazlası yoktur.
    ST: Bir balık pazarlığı ile sınırlı mıydı sorgu, bunu mu anlamalıyız?
    SŞ: Tabii ki hayır. Benim söylemek istediğim Trabzonsporlu hiçbir yönetici, idareci vb. şike ve çete kirliliğine bulaşmamıştır. Ama özellikle sayın başbakanın Fenerbahçeli yönetici ve futbolcularla poz vermesi, koltuğuna 23 nisanda Fenerbahçeli bir çocuğumuzu oturtması gibi olaylar şehirde büyük gerginlik yaratmıştı. Buna yönelik tepkiler elbette telefon konuşmalarına ve dinlemelere takılmış, sıkıntı varsa buradadır, çete ile ilişkili değildir.
    ST: 3 temmuz sabahı operasyon başladığında sayın başbakana karşı bir mahcubiyet söz konusu oldu mu?
    SŞ: Haliyle oldu. Ben de herkes gibi bu çapta bir operasyonun sayın başbakanın izni olmadan yürütülebileceğine inanmıyorum. Başbakanın bizler tarafından çok tepki gören o fotoğraflarının, yanlış yönlendirmelerle oluştuğuna inanıyorum. Bugün görüyoruz ki başbakanımız da temiz futbol istiyor. Türk futbolunun geleceği adına kendisine teşekkür etmemiz gerekir.
    ST: Bu soruşturmanın “dominant” tarafının Fenerbahçe olduğu kanaati herkeste oluşmuşken ve mağdur ve “resesif” tarafın da Trabzonspor olduğu da gün gibi ortadayken, Trabzonspor Yönetiminin sessiz kalışı kamuoyunca “demek ki bir yamukları var, yoksa neden sessiz kalsınlar” diye yorumlanıyor. Neden sessiz kalıyorsunuz sayın başkan?
    SŞ: Biz Karadeniz kültürüyle büyüdük. Rakibimizin en zayıf anında zafer tamtamları çalacak karakterde değiliz. Bunun yanı sıra sayın federasyon başkanımız bizden 15 ağustosa kadar sabretmemizi, basına beyanat vermemizi rica etti. Biz de bu ricayı kırmıyoruz. Sen de bu konuşmalarımızı o güne kadar yayınlamamalısın.
    ST: Yani siz federasyonun 15 ağustosta gereken kararı vereceğine inanıyorsunuz...
    SŞ: Eğer bu ülkenin yasaları uygulanacaksa, federasyon gereken kararı verecek ve herkes hak ettiği cezayı görecek.
    ST: Peki ya Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe ve Fenerbahçe üzerinden sistemin aynen yürütülmesi için “durumu idare etmek” babında zaman kazanma hamlesi yapıyorsa...
    SŞ: Mehmet Ali Aydınlar o karakterde biri değildir. Gereği neyse yapacaktır.
    ST: Yapmazlarsa...
    SŞ: Yapmazlarsa biz de Trabzon camiası olarak tüm gücümüzle sahaya inerek hakkımızın teslimini sağlarız.

Ve federasyon kararını verir...

Yukarıdaki görüşme federasyonun tarihi “mıymıy” içerikli toplantısından birkaç gün önceydi. 15 ağustos “mıymıy”ının ardından Sadri Şener’e bu kez telefonla ulaştık.
    ST: Kararı nasıl yorumluyorsunuz?
    SŞ: Hangi kararı, ortada karar filan yok ki, eyyam ve sulandırma var. Bu federasyona zerre güvenimiz, kalmamıştır.
    ST: Trabzonspor olarak nasıl bir hareket planı çizeceksiniz? Taraftar dernekleri ligden çekilmeyi tartışmaya başladı?
    SŞ: Oluşan toplumsal kanaate göre gereken cezalar verilmeyerek Türk futbolunun temizlenme şansı federasyon eliyle yok edilmiştir. Bu kararsızlığın Fenerbahçe dahil hiçbir takıma ve Türk futboluna hiçbir katkısı olmayacağı gibi, onarılması güç yaraların da sebebi olacaktır. Federasyon Türk futbolunu kaosa mahkum etmiştir. Artık ligden çekilme dahil her alternatif gündemimizdedir. Böyle şey dünyanın hiçbir yerinde olmaz. Futbol federasyonu başını kumdan çıkarıp gerçekle yüzleşmek ve gereğini yapmak zorundadır. Uğranılacak zararların tazmini için tüm yasal yolları kullanacağımızı, Türk futbolunun dünya futbolundan dışlanmasının yolunu açan federasyon istifa edene kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi herkese ilan ediyorum.
    ST: Hiç mi umudunuz hevesiniz kalmadı?
    SŞ: Bana, hadi beni geçtik sahada mücadele eden ben değilim ama bu ülkenin ve spor kamuoyumuzun vicdanı olarak takdir gören hocamız Şenol Güneş’i disiplin kuruluna vermek için bu kadar acele eden iştahın bilinçaltında neler yatıyor çok merak ediyorum. Şenol Güneş İspanya’da bu ülkeyi karalamaya çalışanlarla bile mücadele ederken, Türk futbolunu temsil iddiasındaki kişiler hangi öfkenin, hangi bilinçaltının intikamı peşindedir anlamak zor. Yahu diyelim ki çok ilkelisiniz, ülke puanımız ve geleceğimiz açısından son derece önemli olan Bilbao rövanşı sonrasına bıraksaydınız neyiniz eksilirdi? Siz bu ülkenin menfaatlerini sadece şike ve çete soruşturması sırasında mı hatırlarsınız? Size nasıl ve neden güvenelim? Bu şartlarda nasıl hevesimiz kalsın ki?
    ST: Federasyonun bu tavırları sizi gerçekten şaşırtıyor mu?
    SŞ: Artık şaşırtmıyor. Çok açık olarak anladım ki bu federasyon Türkiye’nin değil İstanbul’un üç kulübünün federasyonu olarak kurulmuş ve bu felsefede yoluna devam ediyorlar. Allah yollarını açık etsin ama bilmeliler ki Edirne’den öteye geçemeyecekler. Biz de bu ülkede bulamadığımız adaleti uluslararası ahlaka ve hukuka sığınarak arayacağız. Federasyondan adalet beklemiyoruz artık Türkiye’de adaletin tecellisi için tek umudumuz ve güvencemiz Türk adaletidir.

Taraf Gazatesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hasan Yener'den açıklama

''Cavcav Haddini Bilsin!'' 22.08.2011 Yener, Kulüpler Birliği’nden ihraç önerisini ortaya atan İlhan Cavcav’a ateş püskürüp “İhraç düşüncesi onun haddi değil, özür dilesin. Bize zamanında defalarca teşekkür ediyordu. Yaşından unutmuş olabilir” dedi.

Bordo-Mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ve TFF’ye sert çıktı.

TRT Spor’a katılan Yener, “Çok sevdiğim değer verdiğim, İlhan Cavcav’ı ibretle ve hayretle izliyorum. Bir başkanın, Trabzonspor ve G.Saray’ı kulüpler birliğinden ihraç etmesi söylemini hiçbir şekilde hiç kimsenin kabul etmesi mümkün değil. Trabzon’u kulüpler birliğinden ihraç etme düşüncesi sayın Cavcav’ın haddine değildir.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM"

İlhan Cavcav’ın, bunu yapmakla Trabzonspor gibi şampiyonluklar yaşamış, Türk futbolunu Avrupa kupalarında temsil etmiş bir kulübe hakaret ettiğini kabul ediyorum ve özür dilemesini bekliyorum. Bu konu, bizi son derece yaralayan, çok üzüldüğümüz bir konudur” dedi.

İlhan Cavcav’ın takımlarını Kulüpler Birliği’nden ihraç etme yetkisinin bulunmadığının altını çizen Yener, “Cavcav unutmasın, bugün bu şekilde konuştuğu Trabzonspor’a, 1996’da havuz oluşturulması için kulüpler olarak Antalya’da toplandığımızda, defalarca teşekkür etmişti. Belki yaşından dolayı unutmuş olabilir ama bugün yayıncı kuruluştan aldığı gelirlerin bir ölçüde Trabzonspor’a borçlu olduğunu hiçbir zaman aklından çıkarmasın” diye konuştu.

‘PLAY-OFF, İFTARDA MI KONUŞULUR?’

Trabzonspor genel sekreteri, TFF’ye de yüklenip şöyle devam etti:

“Play-off gibi ciddi bir konu, sadece iftar yemeğinde mi tartışılır? Bunun için federasyonun önce kulüplere, ‘böyle bir düşüncemiz var. Görüşlerinizi bildirin’ diye yazı yazması, bizim de değerlendirip görüşlerimizi bildirdikten sonra bu konunun tartışılması doğru olmaz mıydı? Sayın başkan son toplantısında kulüpler hakkında bazı kararları başka kurumların vermesi gerekiyor demişti. Bu da bunlardan biri. Heralde Türkiye’de liglerin nasıl oynanacağını, ligler statüsünü yayıncı kuruluş belirleyecek.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'da kutlama var!
    Devler Ligi'ne katılma hakkı kazanan Trabzonspor'da halk şampiyonluk kutlamalarına başladı.

24 Ağustos 2011 Çarşamba - 22:40
    DHA
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından Devler Ligi'ne katılacak olan Trabzonspor'da kutlamalar başladı.

Trabzon'da halk şampiyonluk kutlamaları başladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şu saatten sonra Fenerbahçe şike yapmış şampiyon Trabzonspor deseler yine kutlamam. Bu şampiyonluk benim için sadece kağıt üzerinde kalır bir şampiyonluk sevinci yaşayacağımı sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Athletic Bilbao biletleri iade edilecek

26 Ağustos 2011 12:52 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor Kulübü, UEFA tarafından iptal edinlen Athletic Bilbao maçında satılan biletlerin iade edileceğini açıkladı.

Trabzonspor Kulübü, UEFA tarafından iptal edilen Athletic Bilbao maçına bilet alan taraftarların, istemeleri halinde biletleri iade ederek ücretlerini alabileceklerini açıkladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanması gereken ancak UEFA'nın kararıyla iptal edilen Athletic Bilbao maçı için bilet alan taraftarların kulübe çeşitli yollarla ulaştıkları ifade edilerek, ''Sosyal platformlarda görüşlerini bildirenlerden büyük çoğunluğu, söz konusu biletlerin özel anlamı nedeniyle iade edilmemesi yönünde fikirlerini seslendirmektedirler. Öncelikle bu duyarlı ve hassas düşünce sahiplerine teşekkürü borç biliriz. Ancak gerek tüketici haklarına gösterilmesi gereken saygı, gerekse de farklı görüşteki taraftarlarımızın taleplerine cevap verebilmek adına kulübümüz tarafından gereken tedbirler alınmıştır'' ifadelerini kullandı.

Açıklamada, biletlerini iade ederek paralarını geri almak isteyen taraftarların, İstanbul ve Trabzon'daki irtibat büroları ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne başvurabilecekleri kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hemen gelmeyin ama kalın biraz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

UEFA Disiplin Kurulu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e 2, futbolcu Burak Yılmaz'a ise 3 maç ceza verdi.

Athletic Bilbao maçında yaşananlar nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu, teknik direktör Şenol Güneş'e 2, futbolcu Burak Yılmaz'a ise 3 maç ceza verdi.
    Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Avrupa Ligi play-off eleme maçında Athletic Bilbao ile yapılan maç anımsatılarak, ''Buna göre Güneş'e 2, Burak'a 3 maç ceza verildi. Ayrıca kulübümüze de Athletic Bilbao maçında 5 oyuncumuzun sarı kart görmesi nedeniyle kurallar gereği 5 bin 250 Euro para cezası kesildi'' denildi.

Söz konusu maçın ilk dakikalarında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Burak Yılmaz, verilen cezaya göre takımın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşılacağı Inter, Lille ve CSKA Moskova maçlarında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Şenol Güneş ise Inter ve Lille maçlarında futbolcularının başında yer alamayacak.

ntvspor.net
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk Ath.Bilbao maçı da iptal edilmeliydi bence.Sonuçta ikinci maç oynanmadı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Saçmaladılar şu Burak'a 3 maç ceza vererek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yangın çıktı !

Insallah kucuk biseydir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1.ci yari trabzon 2 - 1 Orduspor Su an elektrikler kesildi mac yarida kaldi

Culio Frikikten Harika Bir Gol Atmis Tribundergi Soledi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Volkan ilk maçtan asistini yapmış. Potansiyeline ulaşabilirse takıma çok katkısı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alemin kralı Jaja 05.09.2011 Trabzonspor'dan gönderilen Brezilyalı futbolcu Jaja, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gününü gün ediyor.

Gerek attığı kritik goller, gerekse asistleriyle Bordo-Mavili takıma büyük katkı sağlamıştı. Ancak özel yaşantısı tüm camiayı bıktırmış, son olarak zirve yolundaki en önemli rakip olan F.Bahçe'nin Brezilyalı stoperi Bilica ile yaptığı alemler bardağı taşırmış ve Jaja'nın ipi çekilmişti.
    5 MİLYON EURO'YA SATILMIŞTI

5 milyon Euro karşılığında Birleşik Arap Emirleri ekiplerinden Al-Ahli'ye satılan Jaja'nın, burada da uslanmadığı ortaya çıktı. Halinden oldukça memnun olduğu gözlenen Brezilyalı oyuncunun, Dubai gecelerinde alemlere devam ettiği gözlendi.
    TRABZONSPOR MEMNUN

Al-Ahli'deki yeni takım arkadaşı olan, İnter, Lazio ve Parma gibi İtalya futbolunun güçlü ekiplerinde forma giymiş Luis Jimenez ile birlikte gününü gün ettiği belirtilen Jaja'nın, vurdumduymaz tavırlarından pek de birşey kaybetmediği gözlendi. Eski futbolcularını bu durumundan haberdar olan Trabzonspor yönetiminin, Jaja'yı satmakla çok doğru bir iş yaptıklarını ifade ettikleri öğrenildi. Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer olan İbrahima Yattara'nın takıma geri dönmek istemesine ve bu uğurda bedava bile oynamaya razı olmasına karşın, Jaja'nın mutlu hali de dikkatlerden kaçmadı.
    HABERTÜRK

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maç programı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulan Jaja ya Dubai'de bile rahat yok. Çok rezil bir medyaya sahibiz.

Zaten Trabzonun en büyük düşmanları Karadenizde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=8439

Trabzon'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
    - Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir.
    İbaresini kullanan Hürriyeti Lanetliyoruz ! kınıyoruz !

Böyle bir yazıyı bu gazete yayınlıyorsa demek ki hakaret değil bu kelime.Bizlerde rahat rahat kullanalım bunu o zaman?

Böyle varlıkları insan yerine koyup röpörtaj yapıyorlar üstüne birde şuursuzca söylediği lafları yayınlıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Onursuz onca insan varken ki zaten o kişileri ima ediyoruz. Bu olaya bu kelimeyi yansıtmak hakaret ve büyük saygısızlıktır. Hürriyet taraflı yayınına devam etsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

14 Ekim Cuma - 20.00 | Trabzonspor - Ankaragücü
    18 Ekim Salı - 19.00 | CSK Moskova - Trabzonspor
    22 Ekim Cumartesi - 19.00 | Bursaspor - Trabzonspor
    26 Ekim Çarşamba - 20.30 | Trabzonspor - Antalyaspor
    29 Ekim Cumartesi - 19.00 | Gaziantepspor - Trabzonspor

15 gün 5 maç,bu kadar sıkışık trafik fena.Maçlar da zorlu rakiplerle umarım en az hasarla atlatırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    14 Ekim Cuma - 20.00 | Trabzonspor - Ankaragücü
    18 Ekim Salı - 19.00 | CSK Moskova - Trabzonspor
    22 Ekim Cumartesi - 19.00 | Bursaspor - Trabzonspor
    26 Ekim Çarşamba - 20.30 | Trabzonspor - Antalyaspor
    29 Ekim Cumartesi - 19.00 | Gaziantepspor - Trabzonspor

15 gün 5 maç,bu kadar sıkışık trafik fena.Maçlar da zorlu rakiplerle umarım en az hasarla atlatırız.
    Bence artık bu 15 günde 5 maç, 11 günde 4 maç olaylarını geçelim. Biz de 10 günde 4 maç yapacağız, Avrupa Kupaları'nda da mücadele ediyoruz üstelik sizin gibi. TFF ligi ertelemeseydi ve play-off saçmalığını çıkarmasaydı bu kadar sıkışık program da olmayacaktı. G.Antep-BJK maçı bile milli futbolcuların ülkelerine gitmesi dolayısıyla gelen talebe rağmen bu yoğunluk yüzünden ertelenememişti mesela. Yani sözün özü, artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra, rotasyondan başka.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bence artık bu 15 günde 5 maç, 11 günde 4 maç olaylarını geçelim. Biz de 10 günde 4 maç yapacağız, Avrupa Kupaları'nda da mücadele ediyoruz üstelik sizin gibi. TFF ligi ertelemeseydi ve play-off saçmalığını çıkarmasaydı bu kadar sıkışık program da olmayacaktı. G.Antep-BJK maçı bile milli futbolcuların ülkelerine gitmesi dolayısıyla gelen talebe rağmen bu yoğunluk yüzünden ertelenememişti mesela. Yani sözün özü, artık yapacak bir şey yok bu saatten sonra, rotasyondan başka.
    ben sitem etmedim ki zaten.Bunu istyordum sadece umarım az hasarla çıkarız dedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamam ben yanlış anladım, pardon o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takımımızdan kan bağışına destek
    Bu habere 31 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Asbaşkanımız Nevzat Şakar, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına katılarak destek verdiler.

Kızılay Trabzon Şubesi tarafından Atatürk Alanı'nda kurulan bağış tırını ziyaret eden teknik heyet ve oyuncularımız herkesi kan bağışına özendirmek için çağrıda bulundular.
    Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Yusuf Bahadır’ın öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona vatandaşlarımız da ilgi gösterdiler.
    Bahadır, Trabzonspor’a böylesi önemli bir konuya gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Fotoğraflar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

"Şirket birleşmesi kulübe 300 milyon dolar kazandırmıştır''

11 Ekim 2011 12:33 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İMKB'deki şirket birleşmesinin kulübe 300 milyon dolarlık artı değer kazandırdığını bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, kulübün resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ekim sayısında ''Önemli Hamleler'' başlığıyla kaleme aldığı yazı, kulübün resmi internet sitesinde yayımlandı.
    Şener, yazısında bir takımın başarısında saha sonuçlarının önemli yer işgal ettiğini belirterek, ancak kulüplerin saha sonuçlarının yanı sıra izledikleri politikalarla da devamlılıklarını ve büyüklüklerini sürdürebildiklerini ifade etti.
    Bu açıdan bakıldığında göreve geldiklerinden bu yana saha sonuçlarında camiaya yaşattıkları başarıların yanı sıra bir çok insanın gözünden kaçan önemli adımlar da attıklarını vurgulayan Başkan Şener, ''Bunlardan en önemlisi ise hiç kuşkusuz hayata geçirdiğimiz mali disiplindir. Özellikle İMKB'deki şirket birleşmesi kulübe 300 milyon dolarlık artı değer kazandırmıştır. Bahsettiğimiz yeniden yapılandırma hamlesi ayrıca kulübün dengelerinin tam anlamıyla oturması açısından da büyük önem taşımaktadır. Sırf bu icraatımız bile Trabzonspor tarihinin en önemli hamlelerinden biridir. Kulüp adına büyük bir başarıdır. Trabzonspor için hassasiyet gösteren herkes eminiz ki yaptığımız operasyonun ne anlama geldiğini çok iyi algılamaktadır. Bu hamle sadece bugünler için değil, yarınlarda bu kulübü yönetmeye talip olanlar için de önemli bir mesafedir. Bu nedenle tarihi bir nitelik taşımaktadır'' dedi.
    ''DEVLER LİGİ OYUNCULARIMIZIN DEĞERLERİNİ ARTTIRMAKTADIR''
    Şener, bir diğer tarihi sürecin de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşandığına dikkati çekerek, ''Futbolun kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyonunda yer almak, üstelik lider olarak takımımızın adını gündeme taşımak, Avrupa'nın önemli kulüplerini Trabzon'a getirmek sadece sportif anlamda değil, tanıtım düzeyinde de kente yapılan büyük bir katkıdır. Avrupa sahnesinde devamlılık, bizim ilk seçildiğimiz günden beri seslendirdiğimiz hedeflerimizin başında gelmekteydi. Ne mutlu bize ki bunu da başardık. Şimdi hedefimiz gruptan başarıyla çıkarak bu mücadeleyi gelecek yılın içerisine de taşımak. Bunu yapabileceğimizi gösterdik. Devler liginde mücadelemizi sürdürmemiz oyuncularımızın tanınmışlıklarıyla, değerlerini de arttırmaktadır. Oyuncularımızda yaşanan bu olumlu yükseliş kulübümüzün ekonomik seviyesini de daha ilerilere taşıyacaktır'' diye konuştu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şu dedikleri doğru mu acaba o kadar kazanc olmuşmudur ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8500#Icerik

Bunun adı gaf değil başka birşey ama ben şimdi burda söylemeyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozurde diledi bence uzerine gidilmesi gereken bi konu degil, Ridvan Dilmen cok gergin galiba Milli maclar felan derken adamin sinirleri bozuldu

Sayfa 5 / 43 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri