Maçtan önce bu maçı veremyeceğini hissetim galiba farda nın kahveye gittim iyi ki de gitmişim.Açıkçası bütün taraftarlar özlemiş buralarda oynamayı.Golü atınca iki katlı kahve yıkıldı adeta
.Oyuncuları tek tek değelendiriyim.En azından ilk 11 oyuncularını.
Fernando Muslera:Bir aralar Mondragon'dan sonra bir daha harika bir kalecimiz olmayacağını düşünmüştüm.Muslera harika, müthiş, enfes dahada diyecek laf yok.
Ujfalusi:İlk golde hatası vardı fakat bildiğimiz gibi oynadı
Gökhan Zan:Bu maç iyiydi.Fakat çok ağır kalıyor.İkinci golde gördük bunu.
Servet:Sakatlığı yoktur inşallah.Bir ara 3 kişiyi çalımlayıp golü atıyordu ama son verkaçıo yapamadılar.
Balta-Çağlar:Al birini vur ötekine aslında.Çağlar 2. golde ofsaytı bozdu.Balta'da bildiğimiz balta.Sol beke mutlaka adam şart
Melo:Bu adamın fiyatı uygunsa kesinlikle bonservisi alınmalı
Selçuk-Sabri:Sabri Selçuk'u inanılmaz bozuyor.Bir an önce İmparatorun Sabri'yi uyarması gerek.Selçuk pas dağıtımını tamamen eline almalı
Eboue:Bu adam sağ beki alırsa bir daha bırakmaz.Ramos'u yatırıp kaldırıp asistini yaptı.
Baros:Ölmüş ağlayanı yok bu galiba.Kim teklif veriyorsa göndersinler.Aslında karşıydım gitmesine fakat çok kötü fizik durumu.
Takıma son olarak gelecek olursak daha kat etmemiz gereken çok yol var.Seneye bu kadroyu bozmadan üstüne koyarak gidersek o özlediğimiz Avrupa Fatihi Galatasaray yakındır.

.Açıkçası bütün taraftarlar özlemiş buralarda oynamayı.Golü atınca iki katlı kahve yıkıldı adeta
Alıntılı Yanıtla