Mac Cok guzeldi atmosfer harikaydi mactaydim yani stadin yarisindan cogu doluydu 60-65 bin kisi rahat vardi Galatasarayimiz gol atinca gooool diye bagirdim Madridli taraftarlar bana bakiyorgulduler falan
oyunculara gelirsek
Muslera ; taffi ve mondragondan sonra iyi bir kaleci bulduk 2 gol yedi ama 2"sindede yapcak hic birseyi yok helal"i hos olsun
Melo; yillardan beri galatasaraydaymis gibi sanki kendisi gercekten ortasahayi toparliyor cok yerinde bi transfer yaptik
Eboue : ilk maci olmasina ragmen siritmadi iyi oynadi ramos"u Evire Cevire Ne donderdi ama =)
Elmander ; 4-1-4-1 sisteminin adami degil 4-4-2 tarzi cift forvetlerde verim alabiliriz.
Engin : yeni gelmesine ragmen iyiydi takima daha alisacak iyi olucak eminim
Ujfalusi; 1 golde hatasi vardi ama genelde iyiydi di maria karsisinda falan.
Defans"in arasina cok ara toplari atiyorlar ve hepsinide yiyoruz oyuncular engel olamiyor Gokhan zan macda iyiydi servette iyiydi ama sanssiz sekilde sakatlandi sahsi gorusum hakan balta ayni hic gelisme yok.
Genel olarak sunu soyleyim Korkak futbol oynadigimizi dusunuyorum 4-1-4-1 sistemi fatih terim su forvet israrindan vazgecsin Hakan baltayi acilen gondersin Caglar"da bu kadar israr etse caglar su an eski forumundaydi. Kazim"a gelince 2 mactir begenmiyorum icinden gelerek oynamiyor calim atamiyor cok uyusuk oynuyor ayaginda top tutamiyor arda veya bugun keita olsaydi bolemi olurduk ah ah.. kazim"in hakkini yemiyorum eleman oynayincada oynuyor yani tek sorunu istikrar yok
Sabriyi izledim"ki orta saha adami degil Defansimiz bole olmali
Benim gorusum 4-3-3 oynamaliyiz
Sabri-ujfalusi-servet-eboue(caglar)
Selcuk-Melo - Yekta(emre)-(baytar)
Hucum Hatti Kazim - Elmander(baros) Podolski(geldigini farz ediyorum )
son diyecegim su mesut Fatih hocanin yanidan gecerken fatih hoca sarildi oksamak istedi mesut orali bile olmadi konusmadi bile adam"la fatih hoca arkasindan ters ters sinirli Sekilde bakti
son olarak macda sinyor terim 2.ci yari baltaya karsi cok sinirliydi cok hata yapti
1 kac tane fotograf cektim kendimide cekmeyi isterdim ama fotograf cekinmeyi sevmiyorum
Stad"in etrafi benim girdigim kapinin etrafi yollar falan kapandi
Burda Galatasaray Yedek Kulubesinden bi adam kim oldugunu bilmiyorum
Burda ise Stada Yeni girmistin herkes yeni yeni giriyordu
Burda Galatasariyimizin Yedek Kulubesini Cekmeye calistim
Oylesine Bir Goruntu
Fatih Hoca ile yaninda biri vardi o kim bilmiyorum
Oyuncularimiz sahaya cikarken
Eboue Sahaya Cikmadan once burda dua ediyordu
Maca Dakikalar Kal"a....
Oyuncular Tokalasirken..
Servet Sakatlandiginda...
Mac Bitimi Kupa Toreni
Son Olarak Macda Ardayi goremedim Vip"e baktim Bizim oldugumuz taraf maratona vs baktim yoktu tugay kerimoglunu gordum 3 metre yanimizdan gecti Vip koltuklarina dogru cikti sonra geri kulubeye geldi