Sayfa 159 / 483 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir takım kendi isteğiyle ligden düşebiliyor mu ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Digitürk ve havuz oldukça Fenerbahçesiz Süper Lig olmaz. Bunu bildiğimiz için Süper Ligde oynamak istemiyoruz.

lig tv yine allem eder kallem eder, 40 maça çıkarır birşey yapar kurtarır. Bu sene de Galatasaray yok gibiydi zaten. Ama heyecanlı bir lig geçti. Ben maddi kısmında değilim işin. Futbol anlamında düşmesini istemiyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bir takım kendi isteğiyle ligden düşebiliyor mu ki ?
    Düşmesse çekilir, kısaca bir sezon dondurur kendini doğal olarak iki sezon kaybeder.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

lig tv yine allem eder kallem eder, 40 maça çıkarır birşey yapar kurtarır. Bu sene de Galatasaray yok gibiydi zaten. Ama heyecanlı bir lig geçti. Ben maddi kısmında değilim işin. Futbol anlamında düşmesini istemiyorum.
    Lig TV girin Fenerbahçe'nin düşmesi ile ilgili hiçbir haber yapmıyorlar, istemiyorlar çünkü Fenerbahçe'ye zarar gelmesini, bu yıl Şansal bile dedi Fenerbahçe oynayacaktır diye, oynamassa başıan gelecekleri biliyorlar, bu gün iptal ettirmek için arayın Fenerbahçe'li olduğunuzu söyleyin telefonda ki ses ama Süper Lig'de Fenerbahçe var, Avrupa'da yok cümlesini duyacaksınız. Tek kelime ile korkuyorlar, zarar ediyorlar onun için play-off geldi...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ya arkadaş inanın şu Süper ligde oynarsak gıdım şampiyon olacağımza inancım kalmadı istemiyorumda bu hale nasıl geldim bilmiyorum gerçekten hani süper lig başlasada Fenerimin maçlarını izlesem yok bitti heyecan BankAsya'da oynasak belki heyecan olur falan hem TRT'den izleriz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Federasyon işi yürütmeyi bilmese de Fenerbahçe yönetimide iş nasıl tutulur bilmemiştir.

Koskoca takımın yöneticileri topumu verin eve gidiyorum mantığına bürünmemelidir. Fenerbahçe, Şampiyonlar liginde kalmak için gücünü kullanamadıktan sonra bizi bank asyalara gönderin derse daha çok kaybeder.
    Bizi bu mantığa büründürenler düşünmesi lazım. Ortada bir yargısız infaz vardır. Fenerbahçe'nin ŞL'ye gidememesi ve Trabzon'un gitmesi (Ayrıca Sadri Şener'in cezasının kalkması) Fenerbahçe'yi suçlu konumuna sokmuştur. Hiçbi karar verilmemiş olmasına rağmen.

Ayrıca Bursa'nın cezasını kaldıran

Fenerbahçeyi ŞL'ye yollamayan, Trabzonu ŞL'ye yollayan

Ayrıca UEFA gibi bir kurum ŞL hakkını kaybeden bir takımı ŞL'ye direk alabiliyorsa (Sonuçta TFF'nin babası UEFA dır.)

Fenerbahçe'nin de Bank Asya da oynama teklifini kabul etmesi gereklidir.
    TariboWest

Aynen dün tam 20 dakika konuştum digiturkle iptal için 2 farklı kişi ayrı ayrı dakikalarca ikna etmeye çalıştı,fenerbahçe ligde mağdur olmazsınız diye.Lig tv bu süreçte TFF'den daha çok taraf ama para için bizi piyon yapamazlar.Fenerbahçe'nin maddi manevi kaybını hepimiz biliyoruz,biraz da başkaları kaybetsin.Diğer takımlar rahat rahat transfer yapabilsin,lig tv batmasın diye ortalıkta şamar oğlanı olacak bir camia değil fenerbahçe.

Bir şey sormak istiyorum. Ts gruplardan çıktı diyelim. Karşısına da Benfica geldi. Oldu Ts Benfica'yı eledi. Benfica itiraz etse, biz bu takımı daha önce eledik diye. Ortalık daha da çok kızışmaz mı? Oluşabilecek kaos ortamını düşünemiyorum.

Tek kelimeyle skandal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diliyorum ki Galatasaray'da çıksın şu havuz sisteminden.İlhan Cavcav gibi adamlar bizim sırtımızdan para kazanıpta Galatasaray'ı ihraç edelim Kulüpler Birliği'nden diyip ahkam kesmenin.Yukarda bir abimin dediği gibi Tff sadece yayın haklarını sattı ruhunu değil.Futbolu Ligtv ve paragöz adamlar yönetmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Bir şey sormak istiyorum. Ts gruplardan çıktı diyelim. Karşısına da Benfica geldi. Oldu Ts Benfica'yı eledi. Benfica itiraz etse, biz bu takımı daha önce eledik diye. Ortalık daha da çok kızışmaz mı? Oluşabilecek kaos ortamını düşünemiyorum.

Tek kelimeyle skandal.
    bir gider bin geliriz aga portekiz liginde bile çıkarız karşılarına...

hakkatten komedi ya dicek bişey bulamıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Siz neye gülüyosunuz bilmiyorumda bizim durumumuz hiç gülüncek tarzda değil ligden düşmek istiyoruz engeller var böylesinide ilk kez görüyorum.

Nesil
    2006

Trabzon'un durumu Zaytung'luk haberdir, isteseler yazamalar, hem eleniyorlar hem gruplara giriyorlar. Şaka gibi, hayır o zaman Şampiyonluk Kupasını verin de bari tam sevinsinler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o kadar mutluyum ki anlatamam. federasyon bizim itirazımızı kabul etmeyecektir. bkz. fatih altaylı nın programında söylemişti maa. ama elbet bir yol bulunur ve oynamayız bu sezon. zaten şuan digitürk kan alıyor. büyük bir kesim fenerbahçeli digitürk ü iptal ettirdi/ettiriyor.
    daha önce de dedik 1 değil 3 forma alırız zararımızı kapatırız. Türk Futbolu bizsiz kendi yağında kavrulsun. inşallah bizi çok ararlar ve başarısızlığın dibine vurur. Ayrıca; derhal tüm sporcularımız Milli takımdan çekilmeli. inanıyorum bunun da vakti gelecek...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Trabzon'un durumu Zaytung'luk haberdir, isteseler yazamalar, hem eleniyorlar hem gruplara giriyorlar. Şaka gibi, hayır o zaman Şampiyonluk Kupasını verin de bari tam sevinsinler.
    O da 8 Eylül'de olacakmış. UEFA baskı yapacakmış TFF'ye. Ama biz öyle bilecekmişiz. Sonra TFF kendi insiyatifiyle karar vermiş olacak. Sistem tıkır tıkır işliyor. Nedense Bank Asya'da görmek istiyorum takımı. Eminim diğer senelerde takımlar Bank Asya'ya gelmek için uğraşacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF,Fenerbahçe'nin isteğine derse şike ile ilgili gerekli kanıtlar yok biz sizi düşürmüyoruz diye.Ben TFF'nin bu Bank Asya işine olumsuz yanıt vericeğini düşünüyorum.O zaman Fenerbahçe ligden çekilir mi sizce?Bence çekilmez.Bana göre Fenerbahçe topu TFF'ye atmamalıydı.Biz ligden çekiliyoruz ne haliniz varsa görün demesi lazımdı.Tabi bana göre.Ben kendi kulübümden böyle bir davranış beklerdim açıkçası.

Bir şey daha soracağım. "Süper" Kupa'nın oynanma tarihi belli mi ? Lig 9 Eylül'de ama ondan haber yok. (Gelişmelerden uzağım tarih belliyse öğrenmek istiyorum.)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Bir şey daha soracağım. "Süper" Kupa'nın oynanma tarihi belli mi ? Lig 9 Eylül'de ama ondan haber yok. (Gelişmelerden uzağım tarih belliyse öğrenmek istiyorum.)
    yok gümbürtüye gitti o belli değil sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    TFF,Fenerbahçe'nin isteğine derse şike ile ilgili gerekli kanıtlar yok biz sizi düşürmüyoruz diye.Ben TFF'nin bu Bank Asya işine olumsuz yanıt vericeğini düşünüyorum.O zaman Fenerbahçe ligden çekilir mi sizce?Bence çekilmez.Bana göre Fenerbahçe topu TFF'ye atmamalıydı.Biz ligden çekiliyoruz ne haliniz varsa görün demesi lazımdı.Tabi bana göre.Ben kendi kulübümden böyle bir davranış beklerdim açıkçası.
    arkadaşım fener neden böyle yaptı diye hiç düşündün mü? eğer bu yıl düşersek 1 yılımız gider. biz çekilirsek en az 2 yıl...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    tff bunu derse ortalık kazan kaynar
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    o kadar mutluyum ki anlatamam. federasyon bizim itirazımızı kabul etmeyecektir. bkz. fatih altaylı nın programında söylemişti maa. ama elbet bir yol bulunur ve oynamayız bu sezon. zaten şuan digitürk kan alıyor. büyük bir kesim fenerbahçeli digitürk ü iptal ettirdi/ettiriyor.
    daha önce de dedik 1 değil 3 forma alırız zararımızı kapatırız. Türk Futbolu bizsiz kendi yağında kavrulsun. inşallah bizi çok ararlar ve başarısızlığın dibine vurur. Ayrıca; derhal tüm sporcularımız Milli takımdan çekilmeli. inanıyorum bunun da vakti gelecek...
    arkadas hala cumhuriyet havasinda yahu fenerbahce olmayinca ne olcak en fazla 1 yil olmucak geri yukselicek daha dusecegide belli degil yani ve dusurmezlerde zaten bu havuz reklam gelirleri vs yuzunden. Italya ligi bizim ligimizden daha kalitelidir italyada juventus dusunce ne oldu ekonomik olarak zarar gorduler ama 1 yil sonra geri ciktilar ve su an hersey gulluk gulistanlik adamlar yollarina devam ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

haberiniz yok galiba ordanda men edildik trabzon oynayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İtalyayla bizi kıyaslaman yanlış en başta.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    arkadas hala cumhuriyet havasinda yahu fenerbahce olmayinca ne olcak en fazla 1 yil olmucak geri yukselicek daha dusecegide belli degil yani ve dusurmezlerde zaten bu havuz reklam gelirleri vs yuzunden. Italya ligi bizim ligimizden daha kalitelidir italyada juventus dusunce ne oldu ekonomik olarak zarar gorduler ama 1 yil sonra geri ciktilar ve su an hersey gulluk gulistanlik adamlar yollarina devam ediyor.
    O şike olayından sonra İtalya ligi değer kaybetti. Şu anda gelirler konusunda Almanya ve Fransa'nın bile gerisindeler. Ayrıca seneye 4. takım ŞL hakkını Amanya'ya kaptırmak üzereler. Türk Futboluna olacak zararı siz düşünün.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ne mi olacak ? türk futbolu bize mecbur.. biz gelecek sene çıktığımızda sence havuza dahil olur muyuz bunca olandan sonra.. bu arada kesin bir bilgi olmamakla birlikte: digitürk kullanıcılarının %65 fenerbahçe taraftarı..

ek olarak düşürmüyorlar diye de oynamak zorunda değiliz..

Juventus dünya'nın en güçlü 1-2 takımından biriydi şu an avrupa ligine gidip gidememeye oynuyor her sene.İtalya ligi avrupa'nın en önemli 2. ligiydi şimdi 4-5 arası gidip geliyorlar.Fransa dahi geçmeye yaklaştı deniyor.Yani o kadar kolay değil.

Ayrıca juventus mahkeme sürecinin sonunda aklandı.Şu an tazminat sürecinde ilerliyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fenerlilere bir sorum olacak...diyelim ki düşürdü tff sizi ki imkanı yok böyle birşeyin...ama düşürdü hadi...seneye lider olarak yükseldiniz...gene lig tv...napcaksınız?çıkıp çıkıp düşcekmisiniz ?

eğer havuza dahil olmayı diyorsanız ve bu mümkünse ve erçekten fb yönetimi bunu yaparsa inanın bir gsli olarak forma alır destek olurum...ama sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hiç yorumlarına katılmadığım Tanburacı bile farkında:

İşte bir kötü örnek daha!
    Şike hakkında gerekeni yapamayan Aydınlar Federasyonu, Trabzonspor’un haklarını koruyan Başkanı Sadri Şener’i PFDK’ya yolluyor.
    Şener 30 gün hak mahrumiyeti alıyor!
    UEFA ne yapıyor?
    Aydınlar’ın başkanına ceza yazdığı Trabzonspor’u ödüllendiriyor.
    Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde.
    Böyle bir federasyona sahip olduğumuzdan ötürü utanıyorum!

Şenol Hoca da PFDK’ya sevk edildi hem de Bilbao maçı arifesinde.
    Bereket cezadan yırttı.
    Düşünebiliyor musunuz haksızlığı…

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yahu her işin çzöümü vardır Türkiye'de. 2 maça çıkmazsın bir alt lige düşersin. 3 maçı yarıda bırakırsın bir alt lige düşersin. Türk futbolunda herşey kurala göre oluyor da Fenerbahçe'nin düşmesi de olacak. Hiç sorun değil.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ne mi olacak ? türk futbolu bize mecbur.. biz gelecek sene çıktığımızda sence havuza dahil olur muyuz bunca olandan sonra.. bu arada kesin bir bilgi olmamakla birlikte: digitürk kullanıcılarının %65 fenerbahçe taraftarı..

ek olarak düşürmüyorlar diye de oynamak zorunda değiliz..
    resmi kayıtlar %58 diyor. bu bile yeterli.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türk futbolu kimseye mecbur değil isteyen oynamaz oynamayan kaybeder.Kimse kendini göklerde sanmasın.

Mesaj Yetkileri