zaten anlatmak istediğimde buydu benim.Originally Posted by batuhan1907
mesela anasayfada her takımın altbaşlığı olur..ve onun altında atıyorum bir kişi o haftaki maçları yorumlar(yorumcu olarak görev yapan arkadaş mesela) bir kişi takımla ilgili medyadan yada idmana gidip takip etme imkanı olan arkadaşlar bizatihi idmandan hberler verirler..
böylece hem daha rahat ulaşmış oluruz takımımızla ilgili bilgilere hemde siteyi daha etkin bi hale getirmiş oluruz diye düşündüm..
destek veren herkese teşekkürler..
[- Biz Türkler duygusal adamlarız Aşk, Şiir Konusunda pek ilgi göremedım başlıklarda Herkez şiirlerini paylaşsa Aşklarını hikayelerını anlatsa çok güzel oLur böyle bir kaç sitede görmüştüm bunu. tabi Bu yönetımden ıstegım degıl Kullanıcılardan istegımdır. Çunku yazacak paylaşacak kişi bizleriz destekleyecek kişiler mod larımız.
[/quote]
buna tamamen katılıyoum..hatta bu konuyu önce tarığa(jesus_fb), daha sonra volkan ve mustafa ya da açtım..yeni oluşumda nasıl olur bilemiyorum ama şimdilik ben yetnekleriniz bölümünde bi kaç şiiirimi paylaşım açtım..ilgilenenler ile şimdilik buradan paylaşımlarımıza devam edebliriz..
ama kesinlikle özel bir şiir bölümü olması konusunda bende ısrarcıyım..
selamlarımla