Sayfa 162 / 483 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
4,831 ile 4,860 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bu kadar zamandır yapacak bir şey yoktu ki orta da.. bir anda geldi.
    İnanırmısın bilmiyorum ama emin olabilirsin ki kendime güzel ünvanlar takmaya çalışmıyorum.

Bunların olacağını görenlerden biriyim. Yani bir anda felan gelmedi. Federasyon bunca tutarsızlığa imza atarken Fenerbahçe sessiz kaldı. Siz ne yapıyorsunuz demedi. Federasyon delil yok dediğinde de tutarsızlıklarını görmezden geldiler. Madem gizlilik var bunu bilmiyormuydunuz demediler. (Fenerbahçe çıkacak karar olumsuz olur diye transferi durdurmuştu.)

Galatasaray açıklama yaparken belki fırsatçılık belki doğruları görme adınaydı. Nasıl değerlendirirseniz saygı duyarım ama adı ne olursa olsun gerçekleri anlatıyorlardı. Buna rağmen çoğunluk Galatasaray'ı dışladı. Gençlerbirliği Başkanı kulüpler birliğinden atalım dedi. Gün geldi Fenerbahçe'yi bu federasyon Şampiyonlar Liginden attı. Bu olanlarla da Fenerbahçe üzerinden Türk futboluna büyük bir darbe geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir daha yazalım ki anlaşılsın. Fenerbahçe ŞL'ye gidemedik. Demekki bize güveniniz yok. O zaman bizi ligten de düşürün cezamızı çekelim diyor. Eğer suçlu çıkarsak cezamızı çekiyor oluruz. Ama aklanma olursa nasıl bir yol çizilecek ben de bilmiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

N. Özdemir sessiz kalma konusunu açıklamıştı. Yönetim olarak federasyona güvendik. MAA baştan beri aman polemik vermeyin aman sözlerinize oldukça dikkat gösterin dedi ve biz hiç bir yere açıklamada bulunmadık dedi, hatta (F.Altaylıya) sizin gazetenizde xxx N.Özdemir kürsüde ağlamaktan başka bir iş yapmaz mı, Ali Koç ne işe yarar diye yazılar yazdı bunların hiçbirine cevap vermedik taraftarımız bize tepki gösterdi ne işe yarıyorsunuz diye açıklama yapmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    İnanırmısın bilmiyorum ama emin olabilirsin ki kendime güzel ünvanlar takmaya çalışmıyorum.

Bunların olacağını görenlerden biriyim. Yani bir anda felan gelmedi. Federasyon bunca tutarsızlığa imza atarken Fenerbahçe sessiz kaldı. Siz ne yapıyorsunuz demedi. Federasyon delil yok dediğinde de tutarsızlıklarını görmezden geldiler. Madem gizlilik var bunu bilmiyormuydunuz demediler. (Fenerbahçe çıkacak karar olumsuz olur diye transferi durdurmuştu.)

Galatasaray açıklama yaparken belki fırsatçılık belki doğruları görme adınaydı. Nasıl değerlendirirseniz saygı duyarım ama adı ne olursa olsun gerçekleri anlatıyorlardı. Buna rağmen çoğunluk Galatasaray'ı dışladı. Gençlerbirliği Başkanı kulüpler birliğinden atalım dedi. Gün geldi Fenerbahçe'yi bu federasyon Şampiyonlar Liginden attı. Bu olanlarla da Fenerbahçe üzerinden Türk futboluna büyük bir darbe geldi.
    abi eğer sen federasyon feneri düşürmeye şuan yeterli belge yok dedikten sonra feneri şampiyonlar liginden men edeceğini tahmin edebildiysen seni çok tebrik ederim.. ben sadece; MAA nın kendine güvenmeyen katılmasın açıklamasını hatırlıyorum ve bu konu da kulübüme kızamam. avrupa dan çekilmek demek suçu kabul etmek demektir. aynı mantıkla avrupadan men ediyorsan ligden de men etmelisin.. transferi durdurmak ta gayet normal. çünkü; ne yaptığı belli olmayan bir federasyon var. temkinli olmak gerekir. gizlilik konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. federasyon ifade alamayacağını bilmiyor muydu ? neden ligi erteledin ya da erteliyorsan sonuna kadar ertelemelisin. bunu zaten ben günlerdir söylüyordum..

burada lig ilk ertelendiğinde bir sitem olmuştu kulüpten.. kozmik odayla bizi yargısız infaz mı yapacaksınız diye. aynı sitemi Faik Işık ta yapmıştı. burada da kulube kızamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe uefa ve tff'ye açacağı davalar için avrupa futbolunu yeniden yapılandıran bosman kanununun mimarı Jean Louis Dupont ile anlaştı. Dupont, Bosman davasının ve Mourinho'nun avukatı. Artık Fenerbahçe'nin avukatı olacak. İlk sözü CL'yi oynatmam bu sene...

bakalım göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi eğer sen federasyon feneri düşürmeye şuan yeterli belge yok dedikten sonra feneri şampiyonlar liginden men edeceğini tahmin edebildiysen seni çok tebrik ederim.. transferi durdurmak ta gayet normal. çünkü; ne yaptığı belli olmayan bir federasyon var. temkinli olmak gerekir.
    Şampiyonlar liginden men ederdi diye bildim dersem yalan olur. Ancak Şampiyonlar ligine gönderseydi başka flaş skandala imza atacaklardı. Su testisi su yolunda kırılır. Bize hep böyle öğretilmedi mi?

Sonuç olarak Fenerbahçe'nin düşme isteğine birşey demiyorum. Ancak yöneticilerin çözümü bu olmamalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yapabileceğimiz en iyi karar havuzdan çıkmak olurdu. ama ona çok tazminat öderiz. o yüzden şuan bana kalırsa en iyisi federasyonun bizi düşürmesi.. en azından kendi kararıyla çelişmemiş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe uefa ve tff'ye açacağı davalar için avrupa futbolunu yeniden yapılandıran bosman kanununun mimarı Jean Louis Dupont ile anlaştı. Dupont, Bosman davasının ve Mourinho'nun avukatı. Artık Fenerbahçe'nin avukatı olacak. İlk sözü CL'yi oynatmam bu sene...

bakalım göreceğiz..
    Çok iddialı eğer gerçekten söylediyse. Bakalım umarım birşeyler çıkar...

Fenerbahçe'nin Bank Asya 1. Lig'de oynama kararının sonuna kadar arkasındayım.

Siz kalkıp haksız, hukuksuz, hiçbir mantığa sıymayan bir şekilde Fenerbahçe'nin canını yakarsanız, Türk futbol endüstrisinin (dikkat edin, endüstri diyorum, futbol demiyorum, kalkıp fanatizm yapıp itiraz etmeyin) en büyük payı FENERBAHÇE de buna sessiz kalmaz, bedel ödetir. Bu bedel de hukuki yollardır ilk başta ve dahası ligden çekilmektir.

Fenerbahçe'nin hakkı yendiği aşikarken (Şampiyonlar Ligi konusu), Fenerbahçe de TFF'ye gerekli karşılığı vermelidir. Bu nasıl olur? TFF'nin bizi ligde tutma amacı, en büyük ortağı olan DIGITURK'un zarar etmesini önlemektir. Play-off sisteminin de amacı maddi kayıpların önlenmesidir. Siz, Digiturk'un maddi kayıplarını düşünüyorsunuz ve Fenerbahçe'yi ligde tutuyorsanız, ama tamamen tezat bir kararla Fenerbahçe'yi 25 milyon Euro'luk bir maddi kayba ve prestij kaybına sürüklüyorsanız, bunun bedelini ödemek zorundasınız. TFF'nin izlediği politika dün itibariyle görülmüştür, aynen şudur: "Ne şiş yansın, ne kebap."

Ancak TFF, bu politikayı devam ettirememiş, şişi kurtarmış ama kebabı yakmıştır. Kebabı yakınca birileri aç kalacaktır, bu aç kalanlar da "sen şişi kurtarmak için kebabı yaktın, ben de şimdi kalkıp şişi yakarım, onlar da aç kalsın" demeye hakları vardır.

Ortadaki bu hukuksuzluğa Fenerbahçe Spor Kulübü böylesine önemli bir tavrıyla darbe vuracaktır. Fenerbahçe'nin olmadığı bir ligde, Digiturk de kazanamaz, TFF de kazanamaz, küçük kulüpler de kazanamaz, büyükler de kazanamaz. En basitinden, geçen yıl Bucaspor-Fenerbahçe maçındaki hasılatla Bucaspor inanılmaz gelir (sanırım 2 milyon) kazandı. Fenerbahçe'nin gittiği her şehir gelir kazanır (hasılat, konaklama, marketing, yiyecek-içecek vs.), oynadığı her iç saha maçında esnaf kazanır. Futbol endüstrisinde ve marka değerinde Fenerbahçe'nin payı büyüktür, temennim Fenerbahçe de kendisinden nasiplenenlere bu hukuksuzlukları karşısında iyi bir darbe vuracaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Owww bu iyi oldu işte fena bu adam Jean Dupont..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

3 TEMMUZ PAZAR GUNU İTİBARİ İLE TOPLAM 690 .000 ÜYELİK İPTAL EDİLMİŞTİR. % 98 i fener taraftarı...

diye okudum...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Karambole Bank Asya'yı yeniden erteliyecekler falan,tam da lige hazırlıyorduk kendimizi :S

Tff Fenerbahçe'yi düşürecek olsaydı zaten,geçenlerde yaptıgı açıklamada düşürürdü.

Yayın gelirleri inşallah düşer,çok para gelince Anadolu kulüpleri şaşırdı,ne yapacağını bilemedi transferlerde.Geçmişte Cine5,Teleon falan 3 kuruşa ligin ihalesini aldıgında,anadolu kulüplerinin durumları şu ankinden daha iyiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kendi isteğiyle değil. TFF düşürecek bizi. Gerçi amatörden başlasak da sorun olmaz.
    Fenerbahçe kendi isteğiyle ligden düşecek fakat ileride şike ortaya çıkarsa şike yüzünden bir lig daha düşürülebilir . Tabi bu bir ihtmial şike çıkıp çıkmayacağı belli dğeil .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ben hala bu dava Fenerbahçe'ye karşı yapılmamıştır diyen zihniyeti gerçekten anlayamıyorum inanın gözlerinin önlerinde ne var da göremiyorlar anlamış değilim.
    Daha lig bitmeden 1-2 hafta önce İktidar partisinin trabzon milletvekili bi kanalda katıldığı programda son sözünde "siz durun bakın başınıza ne gelecek" gibi tehditkar yaklaşımından sonra zaten olayların bu noktalara kadar geleceği belliydi.

Özellikle şu son günlerde yaşanan olaylar artık pes dedirtti.
    Bursaspor'un 5 maç cezasını nasıl aldığını hepimiz gördük kan gövdeyi götürecekti ! o ceza bi anda püff oldu(kaldırıldı) oysa haksızlığa uğradığı için tepki gösteren Fenerbahçe seyircisi sahaya girdi diye (hemde hazırlık maçında) verilen 2 maçlık ceza hala kapı gibi duruyor.
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginden men edilmesi istendi hem de öyle bir vakitte istendinki savunma hakkı elinden alınsın ! gerekçesi sıfır tolerans herhalde Sadri Şener'in yurt dışı yasaklı olması az biraz tolerans kapsıyordu ki o da bi anda püff(kaldırıldı)

Özel Yetkili Mahkemeler ve Özel Yetkili Savcıların şu ana kadar açmış olduğu davalarda kesin hüküm giyenlerin sayısı %10 bile değilken bu davanın hala elde tutulması ve başka mahkemelere verilmesi bekletiliyor biri veya birileri tarafından !! Elbet birgün gerçekler ortaya çıkacaktır ama intikamı bundan daha acı olacaktır.

Sırf Türkiye kurtulsun diye Fenerbahçe'yi Dünya'nın önüne yem olarak atanlar yatacak yeriniz yok sadece zaman bekleyecez hemde sonsuza kadar elbet birgün bu son bulacak işte o zaman hesaplaşacaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

fenerbahçe bosman'ın avukatı dupont ile anlaştı

fenerbahçe, uefa ve tff’ye karşı cas’ta açacağı davada avrupa futbolunu yeniden yapılandıran bosman kanununun mimarı jean louis dupont ile çalışacak. ünlü spor avukatının savunmasını haksızlık üzerine kuracağı bildirildi. fenerbahçeli yöneticilere, “bu sezon şampiyonlar ligi’ni oynatmam” diyerek güvence veren dupont’un ilk temas kurduğu takımın ise belçika şampiyonu genkh olduğu bildirildi. fenerbahçe’nin şampiyonlar ligi’nden atılıp, yerine trabzonspor’un alınmasının hem hukuka hem de uefa’nın kendi yasalarına karşı olduğunu belirten dupont’un, genkh’in yanı sıra, fenerbahçe’nin turnuva dışına atılmasıyla zarara uğrayan takımlarla da temas kuracağı ortaya çıktı.

çok şikayetçi takım var

dupont’un türkiye’den bursaspor, gaziantepspor ve kayserispor ile birlikte, beyaz rusya’dan gomel, polonya’dan legia, ispanyol bilbao ve portekiz’in benfica takımlarıyla temas kuracağı bildirildi. dupont, kayserispor’u ortaya çıkan son durum nedeniyle uefa avrupa ligi’ni katılamadığı için, gaziantepspor’u uefa avrupa ligi’nde birden fazla maç oynadığı için, bursaspor’u ise şampiyonlar ligi’nde değil de uefa avrupa ligi’nde oynamak zorunda bırakıldığı için cas’a dava açmaya davet edecek.

‘yüzde 100 kazanırım’

açacağı davayı kazanma ihtimalini yüzde 100 gören belçikalı avukatın, “suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. buna rağmen ceza verildi. tff büyük hata yaptı” diye konuştu. fenerbahçe’nin tff’ye 40 milyon euro maddi, 60 milyon euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon euro’luk dava açacağı da gelen haberler arasında.
    kaynak: fotospor
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 26.Ağustos.2011 at 01:30 Reason: Kaynak düzeltme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe kendi isteğiyle ligden düşecek fakat ileride şike ortaya çıkarsa şike yüzünden bir lig daha düşürülebilir . Tabi bu bir ihtmial şike çıkıp çıkmayacağı belli dğeil .
    çıksa bile 1 lig daha düşmeyecek. için rahat olsun..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çıksa bile 1 lig daha düşmeyecek. için rahat olsun..
    Kurallar gereği düşer . Sporda şiddet yasasına göre şike yapan takım bir alt lige düşürülür .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe zaten şike yapmış varsayılarak( İddialar yüzünden daha doğrusu ) düşürülmeyi talep edecek. Dolayısı ile şike yaptığı ortaya çıkarsa diye birşey yok şike yaptığı karar bağlanıp kesinleşirse o tarihte cezasını Bank Asyada oynuyor olarak ödeyecek. Daha alt lige düşmesi söz konusu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kurallar gereği düşer.
    bizim düşme sebebimiz zaten şike yüzünden olacak.

neyse gereksiz tartışmaya gerek yok. bekleyip görürüz böyle bir şey olursa..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse zamanı gelince konuşulur bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten bu şampiyonlar ligi daha önce planlanmış ki her ihtimale karşı elimiz kolumuz bağlı olsun istenmiş. Ne dolaplar dönüyor kimbilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

MAA her ne kadarda Fenerbahçe aklanırsa UEFA tazminat öder diyor ama ödemez. Adamın almış olduğu bir karar değil sen kendi elinle alıyosun Fener daha bu karara itiraz etmek için CAS'a gidemiyorken UEFA hangi kriterlerine göre kendisini bağlamayan bir konu hakkında tazminat ödeyececek ? Kendi ayağımıza sıkıyoruz
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçelilerin anlatamadığı ya da rakiplerin anlamadığı bir şey var
    Bir Alt lige değil Gerekirse En Alt lige düşürsünler, Hatta 1907'ye geri göndersinler biz yine ayaklanıp gelmesini biliriz bu yolda ne destek ne istek azalır.
    Her sene ligi mi kazanıyoruz ki bu hedef yok diye takımımızdan vazgeçelim ?
    Her sene şampiyonlar liginin tozunu mu atıyoruz ki burada yokuz diye küselim ?
    Sizin Hayalleriniz Toz Pembe
    Bizim Gerçeğimiz Fenerbahçe
    Bu bir duruş değil bu bir haksızlığa vuruş meselesidir.
    Biz ne bu sevdadan ne bu davadan vazgeçeriz !
    Zaman herşeyin ilacıdır gerekirse sonsuza kadar bekleriz.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ohoo millet roman yazmaya başlamış bile
    yav kendinizi yormayın karar verildi atı alan üsküdarı bırak karşıya geçti üçüncü köprüden

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizi Bank Asya'ya düşürün talebi hafif bir taleptir. Benim yönetimden beklentim 2 maça çıkmayarak hem meseleyi kılıfına uydurup "amatöre kadar düşürülmeli" şeklindeki iddiaların önüne geçilmesi hem de gereken tepkinin bu yolla verilmesiydi. Gerçi bu ülkede bırakın Fenerbahçe'yi, ligden çekilmesi durumunda sıradan bir Anadolu kulübünün bile amatöre kadar düşürülmesi bana göre mümkün değil; orası da ayrı mesele.

TFF'nin iddianameyi bekleme ve Şampiyonlar Ligi'ne göndermeme kararı birbirine tamamen zıt 2 karardır. Esasen beklenmesi gereken iddianameden de öte mahkeme sonucudur. Yüce (!) Türk adaleti içeri tıktığı 3 kişiden 2'sini suçsuz olduğu gerekçesiyle serbest bırakırken, bu insanları uzun hukuksal işlemlerle yorarken beklenmesi gereken iddianame de değil mahkeme sonucuydu. Neyse o mevzuyu zaten geçtik. Sen TFF olarak elimizde belge yok diyip Fenerbahçe'ye ceza verme ama ne olur ne olmaz diyerek ŞL'ye gönderme. Hadi canım. Varsa eğer elinde belgen düşürürsün cezayı kesersin. Ama yoksa ne ceza kesebilirsin ne de ŞL hakkını Fenerbahçe'nin elinden alamazsın. Öyle şimdilik seni ligde tutup hem etinden hem sütünden yararlanacağız ama UEFA'yla bizi papaz etme ihtimaline karşılık da ŞL'ye göndermiyoruz diyemezsin. Bugün ak dediğine yarın kara dersen nerde kalır inandırcılığın ?

Gerekirse para almadan oynarız diyen başta Alex, Emre, Volkan gibi oyuncularımıza sonsuz minnettarız. Hatta gerekirse genç oyuncuların giderlerini cebimden karşılarım diyen Alex'in futbolculuğuyla, adamlığıyla o heykeli ne kadar hakettiğini bir kez daha görüyoruz. Bu kulübün tarihine altın harflerle yazılacak bu adamların isimleri. Nasıl ki Lefter için Fenerbahçe Spor Kulübü olarak özel uçak kaldırılıp tüm sağlık problemleriyle ilgileniliyorsa ilerde bu oyuncular için de bu tip jestler olacaktır. Tabi bardağın bir de Ziya Şengül gibi boş tarafları var. Onlar sadece Ahmet Çakar, Serhat Ulueren gibi kişiler tarafından Fenerbahçe'nin eski kaptanı şeklindeki övgülere mazhar olabilirler. Bunun haricinde camianın çok büyük bölümü tarafından lanetli şekilde anılacaklar.

TFF eğer Fenerbahçe'nin bizi düşürün teklifine hayır olmaz şeklinde cevap verirse tarihin gördüğü en büyük eyyama imza atmış olur.

Söz uçar yazı kalır; eğer Fenerbahçe'nin talebi kabul edilirse ve Fenerbahçe seneye Bank Asya'da oynarsa ekonomisinin taraftara bakan yönünden geçen seneye göre çok daha fazla gelir elde edecektir. Sponsor, yayın geliri vs. düşebilir ama taraftar daha fazla sahiplenecektir. 1 forma alan adam bizim yayın gelirimiz bu sezon yok diyerek 2 forma alacaktır. Asıl değeri 1 lira olan ama üzerinde sırf Fenerbahçe arması var diye 10 liraya satılan çakmaklar kapış kapış gidecektir. Bunları hepimiz göreceğiz.

Ali Koç'un açıklamasıyla TFF tam manasıyla köşeye sıkıştırıldı. Gönül isterdi ki oğlumu kaybettikten sonra "Fenerbahçe Acıbadem'le ilgilenerek hayata tutunuyorum" diyen Mehmet Ali Aydınlar çıkıp milyonlara yalan söylemeseydi. UEFA bizi 8 yıl men etmekle tehdit ediyor demeseydi.

İnşallah bu sürecin sonunda aklanarak bu ülkede idam edildikten sonra haklarında beraat kararı çıkan insanlar misali bir Fenerbahçe olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Adaleti böylesine kötü şekilde işleyen bi ülke asla Fenerbahçe'yi aklamaz biz kendimiz gereğini yapıyoruz işte kabul etmeleri lazım bu talebimizi.

Şike var veya yok onu bilemem,diyelim FB beraat etti,siz asıl curcunayı o zaman görün işte

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

CNNTürk'ün 180 derecelik dönüşüne de şaşırmıyorum, hatta bugün izlerken gülmüştüm. ŞL'den Fenerbahçe men edildiği açıklaması geldiğinden beri sanki 2 aydır nasıl davrandıklarını unutup çark etmeleri sadece komik.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rizede stad açılışı gel Aziz Yıldırım gel FENERBAHÇE
    Kayseride stad açılışı gel Aziz Yıldırım gel FENERBAHÇE
    Al İttihad Kulübü ile maç yapılacak gel Aziz Yıldırım gel FENERBAHÇE
    Batman da Çocukları Spora Yöneltelim, gel Aziz Başkan Gel FENERBAHÇE
    FENERBAHÇENİN hakları gaspediliyor T.C Başbakanı nerede????

Güzel bir paylaşım olmuş

Mesaj Yetkileri