1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !
    Çok güzel dedin Ahmet abi. Borsada değer kaybetmiş olması beni ilgilendirmez ama şu günlerde bu çubuklunun değeri dahada arttı gözümde.

Bu yazdıklarımı insanların okumalarını rica ediyorum.

Şampiyonlar liginden men edildik belki ama şöyle bi gerçek varki birinin mutsuzluğu başkasınıda mutlu etmez. 2000 senesinde çocuk aklımla kahveye gidip Galatasarayın maçlarını seyrederdim o derece inanırdım Türk Futbolunun gelişeceğine ve onların başarısından kendimede bir nebze pay çıkarıyordum en nihayetinde bizim en büyük rakibimizdir ama o parçalı formasında ay-yıldız vardı bu kulüp bizim ebedide dostumuzdur bide böyle bişey var. Ben bunları 8 yaşlarında falan o çocuk aklımla anlıyordum ama şimdi bakıyorumda bizim mutsuz oluşumuzla mutlu olanlar var. İsim vermeye gerek yok ama sırf insanların damarına bile bile basan çok arkadaş var burda kendilerini Allaha havale ediyorum. Hayatta kalp kırmayı sevmem ama kendimi şu satırları yazarken zor tutuyorum cidden kötü şeyler yazmamak için.

Bu olaylar olurken hep geri planda kaldım yorum yapmamaya çalıştım çünkü gerçekten kapl kırmak istemediğimdendir. Ama Sağolsun bizi anlayarak yazan bi kaç insan var onlara burda bi teşekkür etmek istiyorum. Birincisi uAburak adlı arkadaştır. Kendisini çok fanatik Galatasaraylı böyle Fenerden nefret eden biri zannederdim ama şunu anladım bu sitede gerçek Galatasaraylı bir kaç arkadaştan biridir kendisine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hiç anlaşamasakta aynı hassasiyeti göseteren Burak Abi ( Disco ) ya teşekkür ediyorum birde yazdığı bi yazı vardı yanılmıyorsam Mali nickli bi abimiz onada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bize bu zor zamanımızda yeri geldiğinde destek oldukları için. Onun haricinde şu durumda '' Vurun abalıya '' tarzındaki tutumlarından dolayı bazı arkadaşlarıda Allah'a havale ediyorum.

Son olarak geçen demiştim yine söylüyorum. Bu takımda yabancılardan Alex hariç hepsi gidebilir gram üzülmem. Takım ikinci lige düşer yine üzülmem. Üzüldüğüm tek şey Fenerbahçe olmadan Galatasaray olmaz aynı şekilde Galatasaray olmadan Fenerbahçe olmaz gerçeğini bilmeyen arkadaşlardır.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 09:36 Reason: yazım yanlışı giderildi.

Mesaj Yetkileri